English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 27 of 27
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: CloakedAlien
Forum: project.EAB File Server 19 February 2014, 16:00
Replies: 431
Views: 137,038
Posted By CloakedAlien
Thanks man! Just noticed this update. I went on...

Thanks man! Just noticed this update. I went on an upgrade spree just to fit the 1.x collections. Now that I've got 2x16GB up and running in my system there shouldn't be any issues fitting this as...
Forum: support.FS-UAE 07 January 2014, 15:01
Replies: 7
Views: 1,325
Posted By CloakedAlien
Just a follow-up for anyone curious. Yes, I...

Just a follow-up for anyone curious.

Yes, I got it to work.

Yes, it was slow as hell no matter what settings I used =)

Still impressive to see it up and running off a real dump from my Amiga...
Forum: MarketPlace 10 December 2013, 09:55
Replies: 0
Views: 664
Posted By CloakedAlien
FS: External scandoubler/flickerfixer

Like a proper twat I bought one off eBay on a whim without doing proper research. Didn't meet my quality expectations as I'm already on RGB SCART (PAL) with my Amiga 1200 and got a pixel perfect...
Forum: MarketPlace 04 December 2013, 11:51
Replies: 20
Views: 2,540
Posted By CloakedAlien
Got one as well. Really loving it! Also it solve...

Got one as well. Really loving it! Also it solve the issues I had with my manual joystick/mouse switch =D

Side buttons takes a bit of getting used to. Perhaps I'll try to fixate them. Other than...
Forum: support.FS-UAE 24 November 2013, 12:09
Replies: 7
Views: 1,325
Posted By CloakedAlien
Woop, woop. I got even further. I managed to...

Woop, woop. I got even further. I managed to install both fs-uae and the launcher. It refused to boot my .hdf image but it does boot the workbench floppies \o/

There are sound issues though and...
Forum: support.FS-UAE 24 November 2013, 11:06
Replies: 7
Views: 1,325
Posted By CloakedAlien
Well how about that? I forced the __ppc__ define...

Well how about that? I forced the __ppc__ define in the Makefile and now it actually compiled and runs! However "runs" is up for debate. I see the boot up screen but I can't seem to get the menu to...
Forum: support.FS-UAE 24 November 2013, 10:00
Replies: 7
Views: 1,325
Posted By CloakedAlien
Thanks guys! Yes, apt-get install...

Thanks guys! Yes, apt-get install libfreetype6-dev was my friend. I probably tried to install libfreetype2 or something, as I said I'm a bit of a rookie =)

Now it almost compiled, I got the...
Forum: support.FS-UAE 19 November 2013, 21:25
Replies: 7
Views: 1,325
Posted By CloakedAlien
Ubuntu / PowerPC support?

I've got an iMac G4 (the famous "iLamp") which would make a great FS-UAE machine (if the hardware can keep up, but it's the 1GHz model).

It's currently running lubuntu 11.04 for PowerPC.

I...
Forum: support.Hardware 11 November 2013, 13:14
Replies: 6
Views: 916
Posted By CloakedAlien
I wouldn't be fussed if it wasn't a gift, some...

I wouldn't be fussed if it wasn't a gift, some dude sent me it as a surprise gift after I helped him prepare/install and configure a CF-card with a ClassicWB Lite installation for his stock miggy.
...
Forum: support.Hardware 10 November 2013, 20:51
Replies: 6
Views: 916
Posted By CloakedAlien
Well, I had to try so I just did, same results...

Well, I had to try so I just did, same results I'm afraid =/

I'm guessing there's some sort of "short" somewhere that causes it not to work by simply switching GND and +5VDC.

I wasn't "there"...
Forum: support.Hardware 09 November 2013, 22:03
Replies: 6
Views: 916
Posted By CloakedAlien
I doubt it since it's a ball mouse, not an...

I doubt it since it's a ball mouse, not an optical one =P

Perhaps I should try to convert it into an auto-switching device.
Forum: support.Hardware 09 November 2013, 08:47
Replies: 6
Views: 916
Posted By CloakedAlien
Manual Mouse/Joystick switch

Yes, I know there are cheap auto-switchers available =)

But I recently was gifted an old manual Datic Mouse/Joystick switcher and I'd rather have it working (if possible).

It's one of these...
Forum: support.Hardware 06 November 2013, 20:53
Replies: 317
Views: 146,243
Posted By CloakedAlien
I'll try to boil it down. Bought an extra...

I'll try to boil it down.

Bought an extra CF-card to use for testing a new install on my miggy. Just happend to be a Lexar 4GB x133 card.

I had LOADS of issues with it in my cf-adapter, it even...
Forum: support.Hardware 04 November 2013, 21:58
Replies: 187
Views: 58,140
Posted By CloakedAlien
I do actually plan on using VGA rather than DVI....

I do actually plan on using VGA rather than DVI. Mainly because the TV I've got it connected to only supports external audio using the PC(VGA)-port =S

I've currently got a Mac Mini connected to...
Forum: support.Hardware 04 November 2013, 21:13
Replies: 187
Views: 58,140
Posted By CloakedAlien
Soooooo.... A bit late in the game here... But...

Soooooo.... A bit late in the game here... But I'm thinking of getting myself an Mk2cr.

I don't really NEED it as I've already got my system hooked up to my 46" LCD using RGB Scart...

However...
Forum: project.WHDLoad 29 October 2013, 17:42
Replies: 0
Views: 605
Posted By CloakedAlien
SavePath and FileSystems?

I hope you bear with me as this is something I've noted just a few minutes ago and I might just be stating the obvious or misinterpreted a fluke.

BUT!... I was having problems saving in UFO AGA....
Forum: support.Hardware 24 October 2013, 09:39
Replies: 317
Views: 146,243
Posted By CloakedAlien
Just wanted to state that I've got 2 or 3...

Just wanted to state that I've got 2 or 3 different Lexar CF-cards, none of them works any good in the PCMCIA slot. It seems to work but data gets corrupted instantly when copying it to it.

I used...
Forum: support.Hardware 24 October 2013, 09:26
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
Nah, it was 1.6. However I tried scsi.device...

Nah, it was 1.6. However I tried scsi.device 43.46 and everything looks right now! Mind you the other scsi.device versions did not let me see the slave drive partitions on my desktop no matter what....
Forum: support.Hardware 24 October 2013, 07:52
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
Got it working now, scsi.device 43.45! It also...

Got it working now, scsi.device 43.45!
It also works with PFS3AIO and my 16GB card.
Check4GB gives me "*NS" on the large partition though, which I interpret as TD64 support not being present?...
Forum: support.Hardware 23 October 2013, 21:51
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
Confirmed that all the last flags are set to NO...

Confirmed that all the last flags are set to NO on the primary drive. Still can't see the slave one. Keep in mind that this is WB3.1, do I need a custom mountlist or something? =S
Forum: support.Hardware 23 October 2013, 21:27
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
No drive name clashes. Not sure if the RDB gets...

No drive name clashes. Not sure if the RDB gets properly updated though. Downloaded ReadRDB and RDBFlags so maybe I can pull it off using those.

Also the startup freeze is ONLY when using a non...
Forum: support.Hardware 23 October 2013, 20:54
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
I've been fiddling around with this a bit and...

I've been fiddling around with this a bit and I've had TONS of issues.

Long story short it seems like I have to use HDInstTool after all. I set up everything, I untick the "last lun" flag, save...
Forum: support.Hardware 22 October 2013, 15:05
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
Ohhhhhhh. Well, that I did not try! I think...

Ohhhhhhh. Well, that I did not try!

I think I briefly read something about "last drive" flags. Is this something in the RDB and the likely cause? Never made the connection that this might be...
Forum: support.Hardware 22 October 2013, 12:52
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
That makes me even more curious to what...

That makes me even more curious to what configuration cpiac64 had it working under ^^
Forum: support.Hardware 22 October 2013, 12:28
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
Might I ask what your respective configurations...

Might I ask what your respective configurations are?

OS 3.1/3.5/3.9?

Any scsi.device-replacement or IDEFix installed? Connected straight on to the A1200 IDE interface or do you have a IDEFix...
Forum: support.Hardware 22 October 2013, 08:43
Replies: 18
Views: 1,857
Posted By CloakedAlien
Using TWO CF 2 IDE adapters in A1200

I've been searching for a while but haven't found anything, I apologize beforehand however if this answer is readily available and I'm just too much of a search phrase rookie ^^

Aaaannywho. I've...
Forum: project.ClassicWB 20 October 2013, 11:49
Replies: 223
Views: 129,056
Posted By CloakedAlien
I just wanted to throw out a HUGE Thank You to...

I just wanted to throw out a HUGE Thank You to Bloodwych and everyone else involved in the project!

I'm 30+ and a retro gaming collector. I'm also a huge nerd and I love learning stuff about...
Showing results 1 to 27 of 27

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06296 seconds with 10 queries