English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 457
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: indigolemon
Forum: support.Hardware 20 September 2018, 19:49
Replies: 5
Views: 1,745
Posted By indigolemon
I'm glad you bumped this! I bought a parnet cable...

I'm glad you bumped this! I bought a parnet cable and was thinking a gender change was all that was required! That could have been a nasty mistake!
Forum: support.Hardware 20 September 2018, 16:17
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Sorry, I meant compared to previous versions. I...

Sorry, I meant compared to previous versions. I only set it up to be loaded on demand as it made the system unstable to have it start with the machine. It would run a few things fine, but if I ran...
Forum: support.Hardware 20 September 2018, 12:43
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
397 installed and working exactly the same as...

397 installed and working exactly the same as previously on my A1200 with the K1. Nothing broken so far (based on what previously worked that is!) I shall play around a bit more :D

[edit] One...
Forum: support.Hardware 19 September 2018, 10:43
Replies: 26
Views: 824
Posted By indigolemon
Yep - all outlets are three pin and individually...

Yep - all outlets are three pin and individually switched too. There's also a spring loaded plastic guard built in that slides the L and N holes open as the earth pin goes into the socket. So even...
Forum: support.Hardware 19 September 2018, 10:40
Replies: 25
Views: 1,705
Posted By indigolemon
Look in your startup-sequence, and you should...

Look in your startup-sequence, and you should find the LoadResident line. Just remove trackdisk.device from it, and you're back to the one in ROM. I removed the LoadResident line entirely in mine,...
Forum: support.Hardware 18 September 2018, 23:52
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Mine claims to be a 128mb card, yet still shows...

Mine claims to be a 128mb card, yet still shows as two devices. I wonder if its related to the number of outputs? Mines have VGA, DVI and S-Video.
Forum: support.Hardware 18 September 2018, 23:48
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Both Radeons I've tried showed as two cards, not...

Both Radeons I've tried showed as two cards, not sure if that means we just have three odd ones though!
Forum: support.Hardware 18 September 2018, 22:20
Replies: 25
Views: 1,705
Posted By indigolemon
Sorry, bit lost. What's the issue you're having?

Sorry, bit lost. What's the issue you're having?
Forum: support.Hardware 18 September 2018, 21:58
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
I have it going in mine. K1, started from a...

I have it going in mine. K1, started from a script once the OS is loaded. I had it firing up during startup but it seemed to affect system stability somewhat.

Heres a video of it running QuakeWOS...
Forum: support.Hardware 18 September 2018, 19:00
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Cool - will do some testing tomorrow night :)

Cool - will do some testing tomorrow night :)
Forum: News 18 September 2018, 14:49
Replies: 258
Views: 38,546
Posted By indigolemon
Sounds like it could be fun, I do enjoy a good...

Sounds like it could be fun, I do enjoy a good fight with my Amiga :laughing
Forum: News 18 September 2018, 13:33
Replies: 258
Views: 38,546
Posted By indigolemon
Most excellent news - so I assume for those of us...

Most excellent news - so I assume for those of us with existing 3.9 setups we can swap the ROMS and then just use SetPatch and SKIPROMUPDATES to utilise the new 'in ROM' versions?
Forum: support.Hardware 15 September 2018, 17:40
Replies: 8
Views: 268
Posted By indigolemon
I thought only the Voodoo had Warp3D support?

I thought only the Voodoo had Warp3D support?
Forum: Retrogaming General Discussion 13 September 2018, 00:07
Replies: 5,793
Views: 920,360
Posted By indigolemon
They seem to be something Cloanto put together. I...

They seem to be something Cloanto put together. I think the biggest issue is that they don't have workbench.library onboard, so make sure you have a copy in libs: on any machines you use them in.
Forum: Retrogaming General Discussion 12 September 2018, 00:28
Replies: 5,793
Views: 920,360
Posted By indigolemon
Compatibility I'd think, 3.X seems to be a bit of...

Compatibility I'd think, 3.X seems to be a bit of a problem in some setups. I'd certainly not consider it for any of my machines.
Forum: Amiga scene 05 September 2018, 19:20
Replies: 12
Views: 1,188
Posted By indigolemon
I got a near instantaneous repsonse via Facebook...

I got a near instantaneous repsonse via Facebook - can't say I've tried email.
Forum: support.Hardware 03 September 2018, 23:48
Replies: 12
Views: 443
Posted By indigolemon
Ah, great news! Bargain 2000 is fully functional...

Ah, great news! Bargain 2000 is fully functional then.
Forum: support.Hardware 01 September 2018, 22:27
Replies: 10
Views: 345
Posted By indigolemon
Hmm, don't think I've used the Radeon in 256...

Hmm, don't think I've used the Radeon in 256 colours, except for games! I'm away til next Saturday, but can try this on my machine then (Same Mediator and G-Card setup).
Forum: support.Hardware 01 September 2018, 22:11
Replies: 10
Views: 345
Posted By indigolemon
Do you mean when running an 8-bit screenmode?

Do you mean when running an 8-bit screenmode?
Forum: support.Hardware 30 August 2018, 11:55
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Seems any Paula mode gets you a crash. Either as...

Seems any Paula mode gets you a crash. Either as you click 'use' in the MUI interface, or it gets as far as the console screen, initialises AHI and craps out.

Moved back to SB128 16-bit Stereo++,...
Forum: support.Hardware 29 August 2018, 15:40
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Ah right, people not RTFMing then. Yes, I can see...

Ah right, people not RTFMing then. Yes, I can see how that would get annoying! Glad it wasn't me :p




No - agreed, that's unacceptable behaviour really, especially when someone is doing all...
Forum: Hardware mods 29 August 2018, 14:56
Replies: 51
Views: 3,007
Posted By indigolemon
YouTube is the sacred home of the keyboard...

YouTube is the sacred home of the keyboard warrior, and has been for quite some time. Some of the comments I've seen on stuff there have been absolutely brutal. Ignore them, do what you want to do as...
Forum: support.Hardware 29 August 2018, 12:57
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
You were very clear the 1200 isn't supported. I'm...

You were very clear the 1200 isn't supported. I'm aware I took a gamble, and am happy with what I have man. It's an utter novelty to me - cost me very little, and I'm still in awe it works at all!
...
Forum: support.Hardware 29 August 2018, 12:17
Replies: 11
Views: 457
Posted By indigolemon
Yeah, I have one of these cables from when I...

Yeah, I have one of these cables from when I toyed about with an internal card reader for my 1200 tower, you get one that has two USB-A plugs and gives you a standard motherboard header on the other...
Forum: support.Hardware 29 August 2018, 11:12
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Changed AHI to use Paula. It causes the system to...

Changed AHI to use Paula. It causes the system to lock hard the minute you attempt to launch the game (after the MUI config interface). You're then stuck unless you do a reset.

Asking QuakeWOS to...
Forum: support.Hardware 28 August 2018, 23:15
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
I'll give it a shot and let you know :)

I'll give it a shot and let you know :)
Forum: support.Hardware 28 August 2018, 21:56
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
https://photos.app.goo.gl/LCyYguHDByzygXK8A ...

https://photos.app.goo.gl/LCyYguHDByzygXK8A

Accidentally started it, seems it was using AHI (so output via my SB128). Crashed hard just after the 1 min mark (literally as I stopped filming).
...
Forum: Amiga scene 28 August 2018, 19:18
Replies: 314
Views: 43,466
Posted By indigolemon
Looks amazing sir! Keep up the good work :)

Looks amazing sir! Keep up the good work :)
Forum: support.Hardware 27 August 2018, 22:42
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
I assume the reason for making sure QuakeWOS on...

I assume the reason for making sure QuakeWOS on the A1200 is run with -nosound specified is due to the hard lockups it causes if you forget this option :laughing

Oops, managed a whole level before...
Forum: support.Hardware 26 August 2018, 20:58
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Yep, over a decade of running Preludes. Two 4th...

Yep, over a decade of running Preludes. Two 4th gens and a 3rd gen (always wanted to have pop up lights :laughing). Still an admin on the LudeGeneration forum too.

However I've joined your team...
Forum: support.Hardware 26 August 2018, 11:30
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
I did yes with help from folk in this thread. So...

I did yes with help from folk in this thread. So can now play QuakeWOS with no sound. :laughing
Forum: support.Hardware 26 August 2018, 11:17
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Thats me! I was going to post that here, just...

Thats me! I was going to post that here, just hadn't got round to it yet :D
Forum: support.Hardware 25 August 2018, 23:24
Replies: 15
Views: 388
Posted By indigolemon
Physically fitted and worked fine. Here is a...

Physically fitted and worked fine. Here is a close up of the plugs (both ends). The cable works fine either way. Sorry it's a bit blurred, but it shows how the four wires are setup, as the colours...
Forum: support.Hardware 25 August 2018, 22:40
Replies: 15
Views: 388
Posted By indigolemon
I just bought a bog standard handset cable and it...

I just bought a bog standard handset cable and it worked absolutely fine.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075CG6PVL/ref=oh_aui_detailpage_o09_s00

That one in fact!
Forum: support.Hardware 25 August 2018, 17:24
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Eh, I'll take it :laughing Thanks all for...

Eh, I'll take it :laughing

Thanks all for your help/patience :D
Forum: support.Hardware 25 August 2018, 17:17
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
You are 100% correct, I had mis-typed copying...

You are 100% correct, I had mis-typed copying 'powerpc.library' to libs: and it was there as 'powerpc.librar'.

I corrected the name, ran InitPPC again, and then getinfo.
...
Forum: support.Hardware 25 August 2018, 17:10
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Apologies that it's an image link, can't easily...

Apologies that it's an image link, can't easily get text off the machine at this point.

https://photos.app.goo.gl/x5WGYFaPsppPeRMv6
Forum: support.Hardware 25 August 2018, 17:00
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Aha! Now getting: MemSpace0: $30700000 -...

Aha! Now getting:

MemSpace0: $30700000 - $307fffff

InitPPC now also returns without an error requestor.

'getinfo' shows nothing though?
Forum: support.Hardware 25 August 2018, 16:49
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
Cool - in that case that's not it then, as thats...

Cool - in that case that's not it then, as thats the file I grabbed.


Ah - what should I be seeing?
Forum: support.Hardware 25 August 2018, 15:33
Replies: 2,676
Views: 242,252
Posted By indigolemon
It's a thought, although it may actually be a lot...

It's a thought, although it may actually be a lot simpler than that. In the repo, the last commit was "Fixed Killer NIC K1 recognition" - will this have made it into the Jenkins build? The last...
Showing results 1 to 40 of 457

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09923 seconds with 10 queries