English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: skeediddley
Forum: Amiga scene 06 December 2010, 17:46
Replies: 21
Views: 2,944
Posted By skeediddley
haha. Its funny cos its true. & I'm...

haha. Its funny cos its true.

& I'm actually writing this on a mac. And I only bought a Mac due to my allergies: Anything with a windows logo actually makes me sick on my own shoes.
Forum: Member Introductions 06 December 2010, 13:54
Replies: 8
Views: 1,761
Posted By skeediddley
haha! magic. Im on mac, but Ill give it a whizz...

haha! magic. Im on mac, but Ill give it a whizz in windows7 in parallels.

Thanks!



If my memory serves me - I think I blew almost £900 on the whole package: Amiga A1200, 209M HD, Phillips...
Forum: Amiga scene 06 December 2010, 13:51
Replies: 58
Views: 30,622
Posted By skeediddley
Hi all - I am also on the hunt for an LCD-TV that...

Hi all - I am also on the hunt for an LCD-TV that supports PAL resolutions via its VGA. Even though I have workbench running 640x480 on an LCD monitor already - the odd app (including my favourite...
Forum: Member Introductions 06 December 2010, 00:41
Replies: 8
Views: 1,761
Posted By skeediddley
Soooo glad I didn't sell my miggy!

Hi all.

I'm a composer/producer by trade, and naturally was absolutely blown away the first time I saw/heard an amiga running a tracker back in the late 80s. I was sold, and blew every penny I had...
Forum: support.Hardware 02 December 2010, 23:52
Replies: 11
Views: 1,158
Posted By skeediddley
Bingo! That worked. I disconnected my cf...

Bingo! That worked.

I disconnected my cf ide drive and rebooted. I don't know if it was power related, as I would imagine the cf drive wouldn't be the most power hungry component. Regardless. It...
Forum: support.Hardware 02 December 2010, 19:41
Replies: 11
Views: 1,158
Posted By skeediddley
Blizzard 1230 stops A1200 booting

Hi all.

Managed to get hold of a Blizzard Mk IV 1230/50 with 32MB ram.:) It was sold as working.

However, installing it into my A1200 causes the A1200 to not work at all. With the accelerator...
Forum: request.Apps 28 November 2010, 10:22
Replies: 9
Views: 2,617
Posted By skeediddley
Ahhh, I see. The scan doubler is the missing...

Ahhh, I see. The scan doubler is the missing element. No mode promotion for pro tracker then.
Oh well, I shall have to switch to octamed sound studio instead. That works nicely on my screen.
...
Forum: request.Apps 27 November 2010, 14:42
Replies: 9
Views: 2,617
Posted By skeediddley
Thanks. Found it! I had always used 3.10b so had...

Thanks. Found it! I had always used 3.10b so had no idea this feature existed.

Sadly, this still doesnt work with my lcd via VGA. Even though I have dblntsc in the devs folder and all other apps...
Forum: support.Apps 27 November 2010, 14:36
Replies: 3
Views: 2,523
Posted By skeediddley
Thanks I'll give that a go.

Thanks I'll give that a go.
Forum: support.Apps 26 November 2010, 19:01
Replies: 3
Views: 2,523
Posted By skeediddley
Unable to open your tool "directory opus'

Hi all.

Re-installing my trusty Amiga A1200 for the first time in years. I have given her a 4GB CF Hard drive, a 4GB PCMCIA CF, a new internal floppy and a Blizzard 1230 with 32meg arrives next...
Forum: request.Apps 26 November 2010, 14:20
Replies: 9
Views: 2,617
Posted By skeediddley
Hi there. I am also attempting to get protracker...

Hi there. I am also attempting to get protracker running on an lcd (after 15 long years) I can get octamed to work, but not PT.

How do you select the NTSC option?

BTW - I am running...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08023 seconds with 10 queries