English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: zzap64
Forum: support.Other 10 October 2019, 13:01
Replies: 6
Views: 480
Posted By zzap64
I don't have an install disk for WB 3.0. I do...

I don't have an install disk for WB 3.0. I do have one for WB3.1 but it's in ADF format, so was looking for an easier method first before trying to convert and get that over to the Amiga.

I think...
Forum: support.Other 10 October 2019, 12:00
Replies: 6
Views: 480
Posted By zzap64
Booted up my A1200 just now and I think I just...

Booted up my A1200 just now and I think I just used the "copy disks" option from within HDInstTools after formatting the drives.

I see there is a OS-Install program in the "c" folder of the...
Forum: support.Other 10 October 2019, 11:53
Replies: 6
Views: 480
Posted By zzap64
I did use the HDInstTools program, so that is...

I did use the HDInstTools program, so that is doing more than just copying? Should the fonts all just be in the root directory though?

I am using an actual A1200 BTW.
Forum: support.Other 10 October 2019, 11:03
Replies: 6
Views: 480
Posted By zzap64
Installing Workbench 3.0 onto a HD

Am I right in thinking that "installing" WB3.0 basically means copying over each disk into the System boot partition?


I was using the tool from Amiga Kit on the OS-Install disk, but it seems to...
Forum: support.Hardware 24 June 2019, 10:47
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
Yeah, I have seen a few previous sales, so that...

Yeah, I have seen a few previous sales, so that does seem around the price, especially as I'm now more confident that the thing works! :)

Thanks for everybody's help.
Forum: project.EAB 23 June 2019, 23:35
Replies: 10
Views: 6,086
Posted By zzap64
Well, I lost that account as well, but the...

Well, I lost that account as well, but the current one that I resigned up as since then, should be safe now. :)
Forum: support.Hardware 23 June 2019, 23:32
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
Funny, I came across the capacitor removal...

Funny, I came across the capacitor removal suggestion when looking for 030 accelerator cards today. Although since I have a Blizzard 1230 III anyway, I don't really need another accelerator board.
...
Forum: support.Hardware 23 June 2019, 18:57
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
Well, it didn't seem to be the RAM, same issues...

Well, it didn't seem to be the RAM, same issues with no RAM or single SIMM. The A1200 doesn't seem to crash when the card is removed but does crash sometimes when it's disabled with the "2" option on...
Forum: support.Hardware 17 June 2019, 23:06
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
Well I have spent the whole evening testing the...

Well I have spent the whole evening testing the thing. No real pattern to the crashes apart from possibility they may have stopped when I have taking out one 32Mb SIMM, but I have to test for longer....
Forum: support.Hardware 17 June 2019, 18:12
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
Ta, will try to get that over to the A1200 and...

Ta, will try to get that over to the A1200 and the drivers disk etc.

Although I would guess, even without them, with the card plugged in, it shouldn't reset the Amiga?

I found the manual in...
Forum: support.Hardware 15 June 2019, 23:10
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
First step is checking that the A1200 works...

First step is checking that the A1200 works nicely on its own, even although the extra fan is still attached and making noise. I'm not used to that type of thing on an Amiga! :)

Speedball II on...
Forum: support.Hardware 15 June 2019, 16:39
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
Some of that sounds familiar, but it's been over...

Some of that sounds familiar, but it's been over two years. I'm planning to try it out again today or tomorrow. I think I still have a few notes from back then as well.


I'll report back when I...
Forum: support.Hardware 14 June 2019, 18:45
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
I also found the site...

I also found the site https://www.bigbookofamigahardware.com/bboah/product.aspx?id=154 before but again without the serial number I couldn't do much.....

Anyway, the number is IDHXXXX so it's a...
Forum: support.Hardware 14 June 2019, 18:34
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
Ta. I saw that site before but couldn't find the...

Ta. I saw that site before but couldn't find the serial number on the board anywhere, but I didn't remove the SIMMs. I'll check if it's hiding under there!
Forum: support.Hardware 14 June 2019, 12:24
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
I can see them. They are hosted externally, maybe...

I can see them. They are hosted externally, maybe you couldn't connect while you were reading the message? Can you see them now or with a reload?
Forum: support.Hardware 14 June 2019, 11:47
Replies: 19
Views: 814
Posted By zzap64
Help identifying A1200 Blizzard PPC board specs

Hi,


I inherited an A1200 Blizzard PPC board with an 060 on it and SCSI (EWK-X30 94V-0).


I messed around with it a couple of years ago but haven't looked at it since then.


I'm trying to...
Forum: MarketPlace 08 December 2017, 13:57
Replies: 2
Views: 618
Posted By zzap64
Paid for and posted off a couple of weeks ago so...

Paid for and posted off a couple of weeks ago so no longer available.
Forum: MarketPlace 31 August 2017, 20:42
Replies: 2
Views: 618
Posted By zzap64
Free Probably Broken Amiga SCSI HD Controller A2090 Rev5

I have taken this controller out of an A1500 I bought off a work mate.

When there was a HD attached, the machine wouldn't boot properly. Just light grey / grey at boot up screen.

When the HD...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05751 seconds with 10 queries