English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: AMIGASYSTEM
Forum: Coders. Releases 18 August 2018, 17:20
Replies: 33
Views: 8,738
Posted By AMIGASYSTEM
Yes also made the change to the config file...

Yes also made the change to the config file "q3config"


yes youtube ruin it, but I do not think I can do it better my phone




I have not played for years and I've never played online.
I...
Forum: Coders. Releases 18 August 2018, 10:28
Replies: 33
Views: 8,738
Posted By AMIGASYSTEM
I noticed strangely on AFA-OS that setting the...

I noticed strangely on AFA-OS that setting the Video Card Picasso IV OpenArena is more fluid and faster

AFA-OS OpenArena 68k Video Card Picasso IV
https://youtu.be/6_pz7MgeT1M
Forum: Coders. Releases 17 August 2018, 21:53
Replies: 33
Views: 8,738
Posted By AMIGASYSTEM
Ciao Cowcat, video test of the new beta: ...

Ciao Cowcat, video test of the new beta:

AFA-OS OpenArena 68k Video Card UAEGFX
https://youtu.be/a2xZzyqRVrI
Forum: Coders. Releases 13 May 2018, 09:51
Replies: 33
Views: 8,738
Posted By AMIGASYSTEM
I was referring to the test done some time ago...

I was referring to the test done some time ago with "quake3-68k"

https://youtu.be/Xe6ugseDJ9g
Forum: Coders. Releases 13 May 2018, 09:17
Replies: 33
Views: 8,738
Posted By AMIGASYSTEM
Resolved Error Sys_Error: Couldn't load...

Resolved Error Sys_Error: Couldn't load default.cfg
Game Quake III Arena it works too, it was enough to rename directory "baseq3" to "baseoa"
Forum: Coders. Releases 13 May 2018, 01:53
Replies: 33
Views: 8,738
Posted By AMIGASYSTEM
Ok tested OpenArena-0.8.8 and it works well even...

Ok tested OpenArena-0.8.8 and it works well even if a bit slow :p
Forum: Coders. Releases 13 May 2018, 01:21
Replies: 33
Views: 8,738
Posted By AMIGASYSTEM
Quake III Arena with old Engine works :shocked ...

Quake III Arena with old Engine works :shocked

http://eab.abime.net/showpost.php?p=1225934&postcount=209

21/11/1999 23:32 479.493.658 pak0.pk3
14/11/2002 14:17 374.405...
Forum: Coders. Releases 12 May 2018, 22:40
Replies: 33
Views: 8,738
Posted By AMIGASYSTEM
Tested the 68k version I get error: Sys_Error:...

Tested the 68k version I get error: Sys_Error: Couldn't load default.cfg
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05087 seconds with 10 queries