English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 94
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: checksum
Forum: support.Hardware 21 March 2016, 11:31
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
I have a A2091 with no Ram, it does work but I...

I have a A2091 with no Ram, it does work but I have 6.1 Roms which are only suitable for hard drives upto 512mb.

An upgrade to 6.6 or 7 roms would help as well as some DRAMs but for the moment its...
Forum: support.Hardware 20 March 2016, 07:14
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
Thanks, I had a feeling it was a memory problem,...

Thanks, I had a feeling it was a memory problem, I guess another option would be a non-DMA scsi card and add another 2mb of zip ram to the 2630 to make it more usable.
Forum: support.Hardware 15 March 2016, 01:29
Replies: 45
Views: 7,824
Posted By checksum
Tried that and it locked up several times :( ...

Tried that and it locked up several times :(

I tried running the expertPrep program that came with the card and it has selectable CHIP/FAST/ANY setting which when I selected CHIP ram it set it to...
Forum: support.Hardware 14 March 2016, 16:49
Replies: 45
Views: 7,824
Posted By checksum
How is this done?

How is this done?
Forum: support.Hardware 14 March 2016, 16:29
Replies: 4
Views: 657
Posted By checksum
Yellow is normally CPU fault, have you tried...

Yellow is normally CPU fault, have you tried pushing down gently on the chips to make sure they are seated correctly?

Also try re-seating the RAM on the card.

Disconnect everything first :)
...
Forum: support.Hardware 13 March 2016, 19:46
Replies: 8
Views: 1,256
Posted By checksum
Sorry to drag this up, did you get the V7 roms...

Sorry to drag this up, did you get the V7 roms working with ks3.1?
Forum: support.Hardware 13 March 2016, 19:23
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
So far I have found out that the A2630 works fine...

So far I have found out that the A2630 works fine on its own, no memory issues.
The GVP Impact card also works fine on its own, no scsi problems or memory defects.

They do not work well together...
Forum: support.Hardware 13 March 2016, 19:16
Replies: 45
Views: 7,824
Posted By checksum
Digging up an old thread here, I currently have a...

Digging up an old thread here, I currently have a GVP HC+8 4000 card and a CBM A2630 accelerator, trying to run this configuration seems to be like pulling teeth.

This configuration will work fine...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 21:20
Replies: 3
Views: 704
Posted By checksum
I think it was a early board, came with a 3640...

I think it was a early board, came with a 3640 version 3 processor and Version 9 soldered Super Buster.

Silkscreen says revision B.
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 16:50
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
That seems to work fine no errors. It may be a...

That seems to work fine no errors.
It may be a compatibility problem with memory types in the zorro2 8 meg space?
or the Zip ram may be faulty somewhere.

Who knows!
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 16:01
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
I am now testing a drive copy which should stress...

I am now testing a drive copy which should stress all the components to see if anything else in the loop is defective.
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 15:24
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
J303 AUTO. As shipped, with the jumper off, the...

J303 AUTO. As shipped, with the jumper off, the on-board
memory is auto-configured. If a jumper is set, all the cards DRAM is disabled.

Tried this and now my system runs fine but slow, sysinfo...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 13:05
Replies: 3
Views: 704
Posted By checksum
I have these 2 stripped down ready for repairs,...

I have these 2 stripped down ready for repairs, the left board a Rev F and has no audio from the red jack, the board on the right, a Rev B has very low volume from both channels.

I intend to send...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 12:48
Replies: 3
Views: 704
Posted By checksum
Forum: MarketPlace 12 March 2016, 12:42
Replies: 3
Views: 618
Posted By checksum
Now that looks like a better option but are these...

Now that looks like a better option but are these still sold?
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 12:34
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
Interesting that with no scsi card installed the...

Interesting that with no scsi card installed the A2000 runs all day long with the A2630 installed.

Are these power supplies really that puny.
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 12:24
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
The more I change settings and experiment the...

The more I change settings and experiment the more its looking like a power issue.
Forum: MarketPlace 12 March 2016, 11:07
Replies: 3
Views: 618
Posted By checksum
WTB: A2091 v7 roms and newer WD controller

Anyone got any roms for sale?

I currently have v6.1 and v4 WD controller chip.

I am looking for v7 ROMs and the v8 WD controller to enable my A2091 for large drives.
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 11:00
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
Forgot to add the A2630 has 2mb zip ram installed...

Forgot to add the A2630 has 2mb zip ram installed and seems to grab 4mb from the zorro2 address space, initially I tried running the GVP at 4mb but it was unstable in 68000 mode so I set it to 2mb...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 10:49
Replies: 8
Views: 1,146
Posted By checksum
My list was something like this: ACA1221...

My list was something like this:

ACA1221 fully unlocked. (Mainly for compatibility with all games)
4GB CF card, classic workbench, games, WHDLoad.
32mb CFcard + PCMCIA adapter for transferring...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 10:34
Replies: 13
Views: 1,119
Posted By checksum
A2630 + gvp hc+8

Hi Guys,

I currently run a GVP HC+8 on my A2000 with scsi drives and it all works well.

I installed an A2630 25mhz card and things went very unstable.

To get the A2630 working I had to set...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 10:18
Replies: 28
Views: 3,010
Posted By checksum
I use 36gb ultra 160 LVD 68pin Fujitsu drives...

I use 36gb ultra 160 LVD 68pin Fujitsu drives with my A2000 on a GVP 4008 HC+8 with adapters, just make sure termination is turned on on the last device in the scsi chain and the drive is set to the...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 10:10
Replies: 397
Views: 64,034
Posted By checksum
Great work! Looking forward to ordering :)

Great work! Looking forward to ordering :)
Forum: support.Hardware 27 February 2016, 14:49
Replies: 7
Views: 727
Posted By checksum
Yes your right, I found an application on the hdd...

Yes your right, I found an application on the hdd with concierto control panel.

Lots of sound level and mixer settings with Midi in and out.

Thanks for the info :)
Forum: support.Hardware 27 February 2016, 10:27
Replies: 7
Views: 727
Posted By checksum
It's also got a small daughter card bolted on to...

It's also got a small daughter card bolted on to it with another separate card via ribbon cable with rca jacks it looks like a sound card with midi ports?
Forum: support.Hardware 27 February 2016, 01:03
Replies: 7
Views: 727
Posted By checksum
False alarm, looks like it just needed a clean,...

False alarm, looks like it just needed a clean, pulled it all apart cleaned connectors put it back together and all is fine :)

Seems to work fine on the Dell 2408WFP :)
Forum: support.Hardware 27 February 2016, 00:21
Replies: 7
Views: 727
Posted By checksum
Thanks for the heads up, is there some...

Thanks for the heads up, is there some documentation for do's and dont's ?

I just connected it for 5 minutes to test withe LCD I guess this is OK?

I need to did out an old VGA CRT.
Forum: support.Hardware 26 February 2016, 23:06
Replies: 7
Views: 727
Posted By checksum
Picasso IV pink screen on lcd

Hi Guys,

I have an A4000 with a Picasso IV with a Dell 2408WFP connected via VGA.

When I boot into Workbench everything is pink instead of grey.

Any ideas?
Forum: support.Hardware 17 February 2016, 08:39
Replies: 16
Views: 2,190
Posted By checksum
Sounds like no dns server was configured, try...

Sounds like no dns server was configured, try connecting via IP address first to test if that works then look to configure a dns server manually. Google public DNS servers 8.8.8.8 and 8.8.4.4
Forum: support.Hardware 15 February 2016, 08:34
Replies: 2
Views: 478
Posted By checksum
Check out the sticky topic for hardware repair...

Check out the sticky topic for hardware repair services :)
Forum: support.Hardware 02 February 2016, 21:13
Replies: 63
Views: 5,589
Posted By checksum
Put the 4008 back in and all back to normal. ...

Put the 4008 back in and all back to normal.

Strange I did not get squiggly lines with the original ROM in fact I got nothing with the original ROM, it just booted without a fuss and presented me...
Forum: support.Hardware 02 February 2016, 20:40
Replies: 63
Views: 5,589
Posted By checksum
Tried disabling RAM on card, yellow screen...

Tried disabling RAM on card, yellow screen...
Forum: support.Hardware 02 February 2016, 20:38
Replies: 63
Views: 5,589
Posted By checksum
Removed boot jumper but the card just yellow...

Removed boot jumper but the card just yellow screens.
Forum: support.Hardware 02 February 2016, 20:36
Replies: 63
Views: 5,589
Posted By checksum
Installed the new eprom! Thank you Jope! ...

Installed the new eprom! Thank you Jope!

Hmm.. squiggly lines on the monitor followed closely by a yellow screen!

Doh!

I don't think this card is too healthy :(
Forum: support.Hardware 31 January 2016, 23:48
Replies: 2
Views: 887
Posted By checksum
Sticky request - hardware repair services

Hi Guys,

Could we get a sticky topic for members that would like to provide hardware repair services?

Could be useful in the coming years as our beloved hardware is not getting any younger.
...
Forum: Hardware mods 31 January 2016, 21:23
Replies: 3
Views: 1,593
Posted By checksum
I am also interested in this :) The A4000 is...

I am also interested in this :)

The A4000 is a noisy beast and would really suit a quieter fan.
Forum: project.ClassicWB 30 January 2016, 12:24
Replies: 10
Views: 3,979
Posted By checksum
Now this looks really interesting, no hardware...

Now this looks really interesting, no hardware penalties!
Forum: project.ClassicWB 30 January 2016, 12:23
Replies: 10
Views: 3,979
Posted By checksum
I installed WB Classic 68000 upgrading to...

I installed WB Classic 68000 upgrading to workbench 3.1 and its works really nice.
Forum: support.Hardware 30 January 2016, 10:23
Replies: 24
Views: 2,247
Posted By checksum
Contacted and looking at 68060 upgrade :)

Contacted and looking at 68060 upgrade :)
Forum: project.ClassicWB 29 January 2016, 23:37
Replies: 10
Views: 3,979
Posted By checksum
Thanks guys that makes a lot of sense now, I...

Thanks guys that makes a lot of sense now, I guess another option is running straight workbench 3.1 with no thrills :)
Showing results 1 to 40 of 94

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07681 seconds with 10 queries