English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Amilord
Forum: support.Hardware 13 March 2016, 21:37
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
Flype, (the user that did the Vampire Fire demo)...

Flype, (the user that did the Vampire Fire demo) also has a rev1.5 board with RF module removed (AND as a bonus the yellow composite RCA too ) so I do not think that is the problem.
Forum: support.Hardware 13 March 2016, 20:01
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
missing C235, C236 and C239 RF related capacitors...

missing C235, C236 and C239 RF related capacitors on my motherboard

details: RF schems (https://drive.google.com/file/d/0Bxkn6-bika0hQ1c2Z1hMcVluazQ/view?usp=sharing)

close up of MB: A600RF...
Forum: support.Hardware 13 March 2016, 00:26
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
the board is rev 1.5, no problem with it till...

the board is rev 1.5, no problem with it till now.
Previous owner recapped the board and removed the RF part however...(see link) : RF removed...
Forum: support.Hardware 13 March 2016, 00:13
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
Hmm that's a problem...

Hmm that's a problem...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 23:03
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
Black screen on Fully naked motherboard with only...

Black screen on Fully naked motherboard with only V2 plugged (no ROM)
Still have the RED light on the Vampire :crying
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 22:06
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
So, With only the Vampire plugged and the ROM on...

So, With only the Vampire plugged and the ROM on the mothreboard, no CF, no FDD, no keyboard and no mouse I have the kickstart screen but the RED led on the vampire remains ON all the time. (what is...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 21:21
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
Thx for your help kipper2k, Without ROM on the...

Thx for your help kipper2k,
Without ROM on the Motherboard the Amiga doesn't boot at all, black screen.
I cleaned the contacts of both the CPU and V2 socket just before the first plug.
I tried...
Forum: support.Hardware 12 March 2016, 19:55
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
Hi, I just received my Vampire V2 from Kipper2k,...

Hi, I just received my Vampire V2 from Kipper2k, unfortunately it's not recognized :(
No sign of board in the early startup screen and no fast ram detected on the wb.
I have the green PWR led on...
Forum: support.Hardware 28 February 2016, 15:12
Replies: 501
Views: 80,558
Posted By Amilord
Hi, Since I read that the Vampire uses a...

Hi,
Since I read that the Vampire uses a modified ks3.1 (is that really the case?) can we know what are the modifications ? Are we going back to setpatch and reboot for the scsi.device and others ?...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05027 seconds with 10 queries