English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 37 of 37
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: alanwall
Forum: support.WinUAE 24 February 2021, 18:40
Replies: 5
Views: 294
Posted By alanwall
I used AmigaForever for awhile and then found...

I used AmigaForever for awhile and then found AmiKit and have used for years !
And if you run into a problem, then head to the AmiKit forum and get an answer in hours
or days. The free version is...
Forum: News 30 January 2021, 18:44
Replies: 27
Views: 6,187
Posted By alanwall
Just got the Amiga book so still there !

Just got the Amiga book so still there !
Forum: support.WinUAE 07 November 2020, 20:46
Replies: 525
Views: 115,438
Posted By alanwall
My prior problem with Image Engineer is now gone...

My prior problem with Image Engineer is now gone with this beta !
Forum: support.WinUAE 25 October 2020, 18:58
Replies: 525
Views: 115,438
Posted By alanwall
winUAE 4.5.0 beta series

Attached config and logs but have no dmp file related to error. Did you try to merge two files side by side ?
Forum: support.WinUAE 25 October 2020, 02:02
Replies: 525
Views: 115,438
Posted By alanwall
Hello Toni, I have a problem with the newest beta...

Hello Toni, I have a problem with the newest beta using Image Engineer that has never shown up before.Please see attached ie.png and have attached 2
pics of my screen grab for you to try to merge...
Forum: support.WinUAE 11 October 2020, 02:38
Replies: 525
Views: 115,438
Posted By alanwall
Fixed the problem I was having ! Thanks

Fixed the problem I was having !
Thanks
Forum: support.WinUAE 07 October 2020, 22:58
Replies: 525
Views: 115,438
Posted By alanwall
Toni,on the last 2 betas I am getting crashes ...

Toni,on the last 2 betas I am getting crashes
see attached
last good version works fine
Forum: support.WinUAE 14 September 2020, 21:55
Replies: 13
Views: 1,507
Posted By alanwall
Worked for me here in Oregon.USA

Worked for me here in Oregon.USA
Forum: Nostalgia & memories 23 June 2020, 10:36
Replies: 120
Views: 15,071
Posted By alanwall
trading my 3000 maxed to the hilt to a vendor at...

trading my 3000 maxed to the hilt to a vendor at AmiWest for a pc and then having him
ship it to me with no insurance/signature required and me out of town when it showed up on my front porch and...
Forum: project.Amiga File Server 23 June 2020, 10:26
Replies: 15
Views: 3,371
Posted By alanwall
Question I still have a cd I burnt with the Amiga of I...

I still have a cd I burnt with the Amiga of I think all the floppies from 1.3 on up

let me know if I can be of help
Forum: Nostalgia & memories 23 June 2020, 10:20
Replies: 181
Views: 21,999
Posted By alanwall
Happy old timer

bought first computer for son in 1981,a Vic 20 that was solar powered as I lived
in the hills of Mendocino County, California.Next was a 500 bought in Santa Rosa,California and by then I lived where...
Forum: support.WinUAE 21 April 2020, 00:01
Replies: 178
Views: 35,699
Posted By alanwall
Toni,this only happens in the beta. I use...

Toni,this only happens in the beta. I use Malwarebytes and when I moved some files from
Windows to AmiKit ,Amikit closed and I got a message from Malwarebytes that Winuae was ransomware ? Of course...
Forum: support.WinUAE 07 April 2020, 19:45
Replies: 4
Views: 944
Posted By alanwall
I just tried it to use with my scanner and seems...

I just tried it to use with my scanner and seems it only likes scsi devices
Forum: support.WinUAE 22 October 2019, 20:52
Replies: 204
Views: 39,931
Posted By alanwall
no boot

First problem with Winuae in a long time !
It never starts but leaves Winuae running in the back ground.
Attached logs from working 4200 and non-working 4300 beta

Log (enabled): 'C:\Program...
Forum: support.WinUAE 29 September 2017, 00:01
Replies: 11
Views: 1,144
Posted By alanwall
two installs of WinUAE

I have AmiKitX installed and working great and have FlowerPot installed
but not running yet as it can not find my roms. Since both install WinUAE
to a different path,how can I get both to work ?...
Forum: support.WinUAE 25 June 2015, 00:14
Replies: 19
Views: 5,466
Posted By alanwall
using AmiKit on Windows,most Internet program...

using AmiKit on Windows,most Internet program work except AmiTradeCenter.
using AmiKit on Linux via Wine,Yam does not work but SimpleMail does.
AmFTP works on both Windows and Linux.Attached is my...
Forum: support.WinUAE 28 June 2010, 03:35
Replies: 119
Views: 36,838
Posted By alanwall
Thumbs up beta 12

Thanks ! That fixed it :agree
Forum: support.WinUAE 27 June 2010, 21:50
Replies: 119
Views: 36,838
Posted By alanwall
beta 12

Hi Toni, beta 12 does not finish loading for me using AmiKit ?
attached are logs/screenshot
Forum: support.WinUAE 08 November 2009, 05:53
Replies: 3
Views: 1,828
Posted By alanwall
Unhappy Winuae on Linux

I find myself on Linux a lot more these days and the only thing that makes reboot to XP is Winuae/Amikit.Seeing that Linux has wine, I should be able to use it to run AmiKit but it does not work ! :(...
Forum: support.WinUAE 05 July 2009, 02:41
Replies: 3
Views: 1,758
Posted By alanwall
I did not say there were, just asking :)

I did not say there were, just asking :)
Forum: support.WinUAE 05 July 2009, 02:34
Replies: 3
Views: 1,758
Posted By alanwall
Question WinUAE on Windows 7 via VMPlayer

Hello Toni and all. I have Windows 7 running under VMPlayer and got Amikit installed and running BUT the pointer jumps all over the place so can not really do much :( I am sure it is not WinUAEs'...
Forum: support.WinUAE 18 June 2009, 08:18
Replies: 54
Views: 17,073
Posted By alanwall
Error messages

Hi Toni, I am using beta 4 and tonite I was playing an Electric sheep avi and got
an error message-see attached error.png-so I looked at the *.dmp and did not have one ? I then looked at the other...
Forum: support.WinUAE 22 April 2009, 03:40
Replies: 751
Views: 147,247
Posted By alanwall
I just tried the new beta with Blood Money and...

I just tried the new beta with Blood Money and did not notice the problems the other poster mentioned about it -
the splash screen-being misshaped.I worked fine ! :)
Now if I could remember how to...
Forum: support.OtherUAE 09 March 2009, 00:40
Replies: 30
Views: 4,994
Posted By alanwall
Lightbulb If you are using Linux, then you can mount the...

If you are using Linux, then you can mount the ISO with this program:
http://linux.softpedia.com/get/Desktop-Environment/Tools/Mount-ISO-image-2216.shtm
And if Windows, try UltaISO-it's FREE
Forum: Amiga scene 18 August 2008, 00:53
Replies: 15
Views: 4,757
Posted By alanwall
ok I will try those. I did dl the Vol 1 rars...

ok I will try those.
I did dl the Vol 1 rars from scene.org but NEVER got them to work :sad
If those torrents are not seeded, how do I use winrar to get all those rars
from scene.org to make the...
Forum: Amiga scene 03 August 2008, 20:57
Replies: 48
Views: 4,474
Posted By alanwall
I still use it for graphics/net/and other things...

I still use it for graphics/net/and other things that never showed up on the pc-like batch renaming/etc.What I am wondering, is if people are using Winuae by itself or with...
Forum: Amiga scene 22 July 2008, 21:27
Replies: 211
Views: 63,908
Posted By alanwall
Happy seeing Linux partition from AmigaSys

a friend from TeamAmiga sent me a file that allows Linux partition to be accessed from Windows,so if you have AmigaSys installed on Windows,
AmigaSys will also see those partitions and allow you to...
Forum: Amiga scene 23 April 2008, 21:49
Replies: 211
Views: 63,908
Posted By alanwall
ok I have it installed and working but it does...

ok I have it installed and working but it does not like it when I chose 060 in the config and I do have all the 060 parts installed.Yam and Ibrowse guru with a 8---b. This is strange as I can use the...
Forum: support.WinUAE 03 June 2007, 23:19
Replies: 156
Views: 59,243
Posted By alanwall
no was not a beta so probaly should not have...

no was not a beta so probaly should not have posted here
Forum: support.WinUAE 03 June 2007, 04:19
Replies: 156
Views: 59,243
Posted By alanwall
I have been having a odd thing happen when I run...

I have been having a odd thing happen when I run Amikit.
I have been getting an internet explorer/winamp error
message on my windows screen
"an error has occured in the script on this page"...
Forum: support.WinUAE 24 May 2007, 22:08
Replies: 5
Views: 1,200
Posted By alanwall
look for mulib on aminet

look for mulib on aminet
Forum: support.WinUAE 22 May 2007, 18:33
Replies: 10
Views: 3,882
Posted By alanwall
that's ok I got it working via Mandriva long...

that's ok I got it working via Mandriva
long story
since I use a 17" and 27" monitor I pulled
out my old monitor switcher and that way i can
use the 27 for the Amiga when I want and the 17
for...
Forum: Amiga scene 16 May 2007, 22:10
Replies: 78
Views: 6,772
Posted By alanwall
Carl S will never come back,he's busy with...

Carl S will never come back,he's busy with Rebol.Dave is
laughing at the "new" hardware and RJ is busy at Sony :(
Forum: support.WinUAE 16 May 2007, 21:56
Replies: 10
Views: 3,882
Posted By alanwall
jimbo, could you send that config to me via...

jimbo, could you send that config to me via alanore at
comcast dot net thanks !
Forum: New to Emulation or Amiga scene 16 May 2007, 02:12
Replies: 31
Views: 3,833
Posted By alanwall
it's winlaunch and cames with older winuaes, if...

it's winlaunch and cames with older winuaes, if you need it
I can send
Forum: Amiga scene 20 March 2007, 20:31
Replies: 56
Views: 5,137
Posted By alanwall
I run Amikit/XP/AmigaXL/Aros/and Mandriva on my...

I run Amikit/XP/AmigaXL/Aros/and Mandriva on my box and still favor
Amikit.Mandriva is the best distro I have found but it still
-like most distros-has its problems.For a person coming from a...
Forum: support.Apps 01 March 2007, 21:59
Replies: 7
Views: 2,555
Posted By alanwall
check that you have dopus.library version 22+

check that you have dopus.library version 22+
Showing results 1 to 37 of 37

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09181 seconds with 10 queries