English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 77
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: sodapop
Forum: support.Hardware 01 February 2017, 21:32
Replies: 33
Views: 4,046
Posted By sodapop
@RobTurbo : Thank you for the answer... I gave...

@RobTurbo : Thank you for the answer... I gave up the installation process under WinUAE... too much pain trying to figure out the custom software from Commodore for the A2090a. And I didn't manage...
Forum: support.WinUAE 19 January 2017, 10:26
Replies: 11
Views: 1,215
Posted By sodapop
Thanks Toni... Although I managed to emulate...

Thanks Toni...

Although I managed to emulate the A2090a + hard drive connected to it, it seems such a pain in the ... to make it recognized by the crappy install software.
I will do it the hard...
Forum: support.Hardware 19 January 2017, 10:19
Replies: 33
Views: 4,046
Posted By sodapop
Hi RodTurbo ! Thank you very much for your...

Hi RodTurbo !

Thank you very much for your detailed explanations !
I have exactly the same configuration (A2000 + A2090a, and bought a SCSI2SD and 2 Gb MicroSD card a few days ago), and it will...
Forum: support.WinUAE 16 January 2017, 21:19
Replies: 11
Views: 1,215
Posted By sodapop
@Pat the Cat: thank you, I'll try this way too !...

@Pat the Cat: thank you, I'll try this way too ! ;) (and I already had the software, thx !)
Forum: support.WinUAE 16 January 2017, 20:14
Replies: 11
Views: 1,215
Posted By sodapop
I didn't realize the ROM had to be manually added...

I didn't realize the ROM had to be manually added (I thought it was built-in !)
With the ROM added, I can now see the A2090a listed where I previously only had "UAE", "IDE (Auto)" and "SCSI...
Forum: support.WinUAE 16 January 2017, 19:03
Replies: 11
Views: 1,215
Posted By sodapop
Thanks Toni ! Well, I don't really see...

Thanks Toni !



Well, I don't really see what to configure with the A2090a (adding a boot ROM ? according to me the A2090a is already the autoboot version of the A2090, right ?)



So I...
Forum: support.WinUAE 16 January 2017, 18:17
Replies: 11
Views: 1,215
Posted By sodapop
A2090a + microSD (as SCSI HD) ?

Hi !

I have a A2000 + A2090a SCSI controller. I bought a SCSI2SD device, and a 2GB MicroSD in order to use it as a HD...

Since WinUAE emulates the A2090a controller, I'd like to know if I could...
Forum: request.UAE Wishlist 17 September 2016, 20:31
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
Tested with beta 7, works great ! Thank you Toni...

Tested with beta 7, works great ! Thank you Toni !
(don't remove it pleeeease ;))
Forum: request.UAE Wishlist 16 September 2016, 17:25
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
Great ! Thank you ! :great

Great ! Thank you ! :great
Forum: request.UAE Wishlist 16 September 2016, 13:11
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
Or to put it even simpler : Install 3.2.2...

Or to put it even simpler :

Install 3.2.2 from scratch : <none> is shown as port 2 (great)
--> choose USB gamepad, and save as default: <none> will be shown as fallback if gamepad is not...
Forum: request.UAE Wishlist 16 September 2016, 11:10
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
Jesus ! :great Maybe my explanations were not...

Jesus ! :great
Maybe my explanations were not clear enough, not being that fluent in English...

No, actually what I meant was : what you did with 3.2.2 is not present in 3.3.0 anymore...


...
Forum: request.UAE Wishlist 16 September 2016, 09:29
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
Hi Toni, So, when it comes to my "Saitek...

Hi Toni,

So, when it comes to my "Saitek P990" gamepad, I did the same with the newly installed 3.3.0 that what I did long times ago with much older versions:
I plugged it, launched WinUAE,...
Forum: request.UAE Wishlist 15 September 2016, 22:47
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
I think I dit it years ago, but I can't remember...

I think I dit it years ago, but I can't remember doing anything odd... just choosing my gamepad (Saitek) as port 2 when it was plugged... I didn't put my fingers into the default file...
When my...
Forum: request.UAE Wishlist 15 September 2016, 22:32
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
Because it's the defaut file I created from the...

Because it's the defaut file I created from the fresh install of 3.3.0 !
Basically, I installed 3.3.0 in a folder in My Documents, from scratch. Then, I only changed the ROM path, save it to...
Forum: request.UAE Wishlist 15 September 2016, 22:09
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
here it is...

here it is...
Forum: request.UAE Wishlist 15 September 2016, 21:52
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
<none> was shown in 3.2.2 because you took my...

<none> was shown in 3.2.2 because you took my previous complaint into account and you modified it :

http://eab.abime.net/showthread.php?t=80652

--> When loading config with joystick that is not...
Forum: request.UAE Wishlist 15 September 2016, 21:32
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
I think it couldn't be easier to duplicate: ...

I think it couldn't be easier to duplicate: install a fresh 3.3.0 version somewhere on your PC, maybe in another partition or a folder in "My documents" or whatever , and run WinUAE from there......
Forum: request.UAE Wishlist 15 September 2016, 16:55
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
Sorry, but I tried with my laptop too, just to be...

Sorry, but I tried with my laptop too, just to be sure...
WinUAE was still 3.2.2 on my laptop, I tested it, works fine (<none> as game port 2), then I upgraded to 3.3.0: "keyboard layout A" as game...
Forum: request.UAE Wishlist 15 September 2016, 13:05
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
Hi Toni, It was implemented... but seems...

Hi Toni,

It was implemented... but seems un-implemented, from 3.3.0 (at least). I didn't really pay attention to it, and don't know since when...
But "keyboard layout A" seems to be the default...
Forum: News 19 July 2016, 18:50
Replies: 639
Views: 98,697
Posted By sodapop
How legal is this ? (an happy ACA500...

How legal is this ?

(an happy ACA500 user....)
Forum: Coders. Asm / Hardware 06 January 2016, 14:49
Replies: 21
Views: 2,850
Posted By sodapop
Beleive me, I read it several times ! But I DID...

Beleive me, I read it several times ! But I DID think that this chapter was about how to end the copperlist (why $FFFE will never occur and so on...). Those lines probably confused me : Line number...
Forum: Coders. Asm / Hardware 30 December 2015, 22:04
Replies: 21
Views: 2,850
Posted By sodapop
@Toni : beleive it or not, I read the copper...

@Toni : beleive it or not, I read the copper chapter... but I guess some technical details are beyond my comprehension... :confused
And looking back, I think I misread post#2... sorry for that...
Forum: Coders. Asm / Hardware 30 December 2015, 17:17
Replies: 21
Views: 2,850
Posted By sodapop
@spud: Thank you ! The problem was obviously not...

@spud: Thank you ! The problem was obviously not the red stripe instead of a red line (because I didn't turn back color0 to black), but how to reach the very last line of the display...
I'm ashamed...
Forum: Coders. Asm / Hardware 29 December 2015, 12:56
Replies: 21
Views: 2,850
Posted By sodapop
I should have put a piece of code... ...

I should have put a piece of code...

@WayneK: Not particularly related to line 255, as a wait for a lower VPOS (i.e. 250 or so) would lead to the same result.

The copperlist of the faulty red...
Forum: Coders. Asm / Hardware 29 December 2015, 11:47
Replies: 21
Views: 2,850
Posted By sodapop
reaching bottom screen with Copper

Hi there,

I was setting up a french flag with the Copper, centered on the screen, and it was fine... until I tried to move it down to the bottom of the screen...
The problem is I can't position...
Forum: Coders. Asm / Hardware 27 December 2015, 09:37
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
@Leffmann: you're right ! :great

@Leffmann: you're right ! :great
Forum: Coders. Asm / Hardware 26 December 2015, 17:09
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
Thanks for your enlightments guys... While...

Thanks for your enlightments guys...
While doing the "add.l #60,SP // sub.l #60,SP" worked OK under Devpac, it returned an error code when launching the executable file under the shell or from a...
Forum: Coders. Asm / Hardware 16 December 2015, 16:33
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
@Leffmann: thank you for the enlightment. The...

@Leffmann: thank you for the enlightment. The purpose was only to put some "context saving" lines in a single subroutine (including "movem.l d0-d7..."). Need to put other things into it also, like...
Forum: Coders. Asm / Hardware 15 December 2015, 21:28
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
It was for testing purposes, as I said in my 1st...

It was for testing purposes, as I said in my 1st post.
I tried to do it with the maximum of modularity and versatility, with the main part consisting in BSR/RTS only... :rolleyes
Forum: Coders. Asm / Hardware 15 December 2015, 11:13
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
@demolition: yeah, you're probably right ;)

@demolition: yeah, you're probably right ;)
Forum: Coders. Asm / Hardware 15 December 2015, 10:47
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
I'm not a 68k expert by any means neither ! But...

I'm not a 68k expert by any means neither ! But for now, I can't see any reasons why this could go wrong... I only assumed the "return address" kept its place in the stack... and I'm quite an...
Forum: Coders. Asm / Hardware 14 December 2015, 22:57
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
Ok, I found out that a ADD.L #60,SP / SUB.L...

Ok, I found out that a ADD.L #60,SP / SUB.L #60,SP before their respective RTS solved the problem (15 registers saved and restored x 4 bytes = 60)... stupid me !
Forum: Coders. Asm / Hardware 12 December 2015, 19:48
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
Thank you Don Adan, that makes sense now !

Thank you Don Adan, that makes sense now !
Forum: Coders. Asm / Hardware 12 December 2015, 17:19
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
Wow ! totally beyond my comprehension...

Wow ! totally beyond my comprehension...
Forum: Coders. Asm / Hardware 12 December 2015, 16:41
Replies: 28
Views: 3,080
Posted By sodapop
movem.l d0-d7/a0-a6,-(SP) inside a subroutine ?

Hi !

Could someone with a better knowledge than mine explain me why a "movem.l d0-d7/a0-a6,-(SP)" inside my SAVE_ALL subroutine will cause a guru, whereas it will work ok when outside the...
Forum: support.WinUAE 11 December 2015, 17:55
Replies: 21
Views: 7,013
Posted By sodapop
Thank you Toni ! (+1 for my request !)

Thank you Toni ! (+1 for my request !)
Forum: request.UAE Wishlist 09 December 2015, 18:46
Replies: 26
Views: 4,390
Posted By sodapop
<none> as default port 2 (game ports)

Hi Toni,
It would be nice if <none> could be the default setting for game port 2 (instead of "keyboard layout A"), if no other device is detected, or if no other choice is made by the user...
But...
Forum: Coders. Asm / Hardware 08 December 2015, 10:41
Replies: 6
Views: 832
Posted By sodapop
Thanks hooverphonique ! My skills are quite...

Thanks hooverphonique ! My skills are quite limited in general, but especially when it comes to how the sound works...
Forum: Coders. Asm / Hardware 07 December 2015, 19:50
Replies: 6
Views: 832
Posted By sodapop
Hi StingRay, Thank you for the comment... it's...

Hi StingRay,
Thank you for the comment... it's the V2.4, an old one indeed, tested solely for the comparison with a Protracker replay routine.
I already commented the "st Pflag" line and realized...
Forum: Coders. Asm / Hardware 07 December 2015, 12:46
Replies: 6
Views: 832
Posted By sodapop
Ok Wayne, I was a bit confused by the fact that...

Ok Wayne, I was a bit confused by the fact that there's no "Pflag" var in the replay routine (therefore an error returned by Devpac), so I assumed it maybe was a Seka-like directive...
Showing results 1 to 40 of 77

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18664 seconds with 9 queries