English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 18 of 18
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Bootay
Forum: support.Hardware 23 June 2009, 21:24
Replies: 17
Views: 3,334
Posted By Bootay
I don't mean to bump this, I just wanted to let...

I don't mean to bump this, I just wanted to let everyone know that I contacted the person who made the tutorials/web page in the link that Chain posted in the quote above.

I sent my motherboard...
Forum: Amiga scene 17 April 2009, 21:27
Replies: 89
Views: 9,802
Posted By Bootay
LOL AWESOME! I loved that. Bart Vs. The World has...

LOL AWESOME! I loved that. Bart Vs. The World has a RAM Expansion Detected screen. But it's nothing special.
Forum: News 07 April 2009, 20:19
Replies: 66
Views: 11,099
Posted By Bootay
Thanks Dary. Looking forward to trying it.

Thanks Dary. Looking forward to trying it.
Forum: Nostalgia & memories 27 March 2009, 21:52
Replies: 300
Views: 27,224
Posted By Bootay
My name back in the C64 BBS days was "Iceman"...

My name back in the C64 BBS days was "Iceman" which came from the X-Men character. Not very original but I was a kid. I had hundreds of copied C64 games, most of my music was copied tapes, and most...
Forum: Retrogaming General Discussion 26 March 2009, 15:41
Replies: 20
Views: 5,033
Posted By Bootay
I have to respond to this because I also have...

I have to respond to this because I also have been looking into the Tototek cart for the same purpose. All the games in one cart. But I also found that only 4 games per cart is not very convenient....
Forum: support.Hardware 24 March 2009, 18:51
Replies: 15
Views: 3,742
Posted By Bootay
Icofanboy: As another US Amiga user. I have been...

Icofanboy: As another US Amiga user. I have been using Amigas since the 80s and what you will find with all NTSC TV sets is that they will not display PAL period. Some really old sets with vertical...
Forum: Retrogaming General Discussion 24 March 2009, 18:16
Replies: 159
Views: 16,814
Posted By Bootay
Well since collecting is my passion, I will...

Well since collecting is my passion, I will contribute to this thread.

Computers:

Commodore 64 (Breadbox w/1541)
A2000
A4000
Apple IIGS
Mac G4 Quicksilver
2x 3ghz PC
Forum: support.Hardware 23 March 2009, 19:51
Replies: 17
Views: 3,334
Posted By Bootay
Does anyone know where I can get these 2 ICs? I...

Does anyone know where I can get these 2 ICs? I have been hunting via Google but haven't come up with anything. If anyone knows of a place off hand that would be great.
Forum: Amiga scene 16 March 2009, 16:07
Replies: 206
Views: 51,875
Posted By Bootay
Hello everyone, I have 1 problem and 1...

Hello everyone,

I have 1 problem and 1 question.

I am using AmigaSYS 4 and the problem I am having is:
I am using an IDE CD-ROM as a slave to an IDE Hard Drive, and when I mount the drive the...
Forum: support.Hardware 16 March 2009, 15:40
Replies: 25
Views: 7,580
Posted By Bootay
Thomas: Thanks for the tips. I read your step by...

Thomas: Thanks for the tips. I read your step by step guide on how to update scsi.device and it didn't seem difficult at all. I might give it a try.

Thanks.
Forum: support.Hardware 16 March 2009, 15:32
Replies: 25
Views: 7,580
Posted By Bootay
Ahhh...ok. That makes sense then. I tought I was...

Ahhh...ok. That makes sense then. I tought I was doing something wrong.

I don't have 3.1 roms yet so I cannot upgrade to 3.5 or 3.9 but I am going to buy the roms soon. I was able to get the...
Forum: support.Hardware 16 March 2009, 04:51
Replies: 25
Views: 7,580
Posted By Bootay
Amiga 4000 & IDE CD-ROM

Hello everyone.

I have an issue that hopefully someone can help me solve. I am trying to use an IDE CD-ROM with my Amiga 4000 using the onboard IDE. I cannot get OS3.1 to recognize the drive. I am...
Forum: support.Hardware 15 March 2009, 21:46
Replies: 17
Views: 3,334
Posted By Bootay
Thanks Chain. You all have been a great help. I...

Thanks Chain. You all have been a great help. I have another issue too but I am gonna make a new thread for it. Thanks again and I will let everyone know how everything turns out whenever I get...
Forum: support.Hardware 14 March 2009, 17:10
Replies: 17
Views: 3,334
Posted By Bootay
Ok guys. Back to this again. I used a multimeter...

Ok guys. Back to this again. I used a multimeter and both ports are getting a 5v reading. And the fuse appears to be good. So I am now assuming it is U975 and U976. Unless someone knows of anything...
Forum: support.Hardware 11 March 2009, 18:55
Replies: 17
Views: 3,334
Posted By Bootay
Chiark: Thanks for the info. I did not notice any...

Chiark: Thanks for the info. I did not notice any fuses even after taking the motherboard out and cleaning it last night so I will check again tonight.
Forum: support.Hardware 11 March 2009, 04:23
Replies: 17
Views: 3,334
Posted By Bootay
I pushed on the U975 chip and tried it again and...

I pushed on the U975 chip and tried it again and it still doesn't work. I spent the night cleaning the corrosion off the battery and motherboard too. That didn't help either. I think am going to look...
Forum: support.Hardware 10 March 2009, 14:58
Replies: 17
Views: 3,334
Posted By Bootay
Chain: I will try and push on the chip tonight...

Chain: I will try and push on the chip tonight when I get off of work.

Alexh: I have not noticed any sound issues at all.

Toni: Thanks for the info..is the shift register labeled on the...
Forum: support.Hardware 10 March 2009, 08:09
Replies: 17
Views: 3,334
Posted By Bootay
Amiga 4000 Mouse Port

Hello,

I picked up an Amiga 4000 off of craigslist and the owner thought it was dead so I got it cheap. It turns out that the battery leaked a little bit and got on one of the ram simms and this...
Showing results 1 to 18 of 18

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06727 seconds with 10 queries