English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 46
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: klesterjr
Forum: support.WinUAE 31 December 2016, 23:04
Replies: 484
Views: 104,139
Posted By klesterjr
Cool! I'll give it a try once I have update 1...

Cool! I'll give it a try once I have update 1 installed. :)
Forum: support.WinUAE 31 December 2016, 21:39
Replies: 484
Views: 104,139
Posted By klesterjr
For what it's worth, this is what I have as the...

For what it's worth, this is what I have as the very first active line in my s-s:

C:BootLoader COMMANDLINE "AllowBasepageAccess NORAMPAGER GREX"

512mb is indeed the limit for Z3 (plus 128mb on...
Forum: support.OtherUAE 10 September 2016, 08:00
Replies: 420
Views: 95,767
Posted By klesterjr
AmiKit supposedly (mostly) works with uae4arm if...

AmiKit supposedly (mostly) works with uae4arm if you replace screenmode.prefs with one created on uae4arm.

Has anyone sucessfully done this? I get a flashing red screen.

I am able to boot the...
Forum: support.WinUAE 15 May 2015, 17:56
Replies: 35
Views: 7,127
Posted By klesterjr
Running WinUAE on a Tablet PC

I'm curious if anyone has used WinUAE on a Windows 8.1 tablet.

Is there a setting (or combination of settings) that would allow the touch screen interface to work as a mouse? The standard mouse...
Forum: support.WinUAE 28 February 2015, 15:58
Replies: 305
Views: 108,028
Posted By klesterjr
Thanks. That did it.

Thanks. That did it.
Forum: support.WinUAE 28 February 2015, 15:53
Replies: 305
Views: 108,028
Posted By klesterjr
Thanks for the 4.1FE fix! With this new...

Thanks for the 4.1FE fix!

With this new version, I get the following message every time I load WinUAE ...

"WinUAE Message

One of the following expansion boot ROMs is required:

- Blizzard...
Forum: support.WinUAE 14 January 2015, 03:07
Replies: 14
Views: 2,269
Posted By klesterjr
You can't use 24bit screenmodes or this will...

You can't use 24bit screenmodes or this will happen. Switch to a 16bit mode and it will stop. Might take 4 or 5 tries, since it tends to crash every time you try to save the new screenmode....
Forum: support.WinUAE 07 January 2015, 08:01
Replies: 11
Views: 1,871
Posted By klesterjr
Stupid question, but did you install...

Stupid question, but did you install smartfilesystem to the drive?
Forum: support.WinUAE 07 January 2015, 04:04
Replies: 11
Views: 1,871
Posted By klesterjr
Are you using an sfs/02 drive? That sounds like...

Are you using an sfs/02 drive? That sounds like the behavior I was getting when I tried using an sfs/02 drive with the 'Accelerator SCSI' option (however, it works with IDE).

I never did figure...
Forum: support.WinUAE 30 September 2014, 18:04
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
My experience is that SFS/02 only works with IDE...

My experience is that SFS/02 only works with IDE and not when selecting the onboard scsi adapter.

Although I should point out that I was using an image of the SFS/02 formatted partition from my A1...
Forum: support.WinUAE 14 September 2014, 16:06
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
That config also works fine on the same machine...

That config also works fine on the same machine when I run WinUAE inside of VMware on another instance of Windows. That would SEEM to eliminate hardware incompatibility.

Since VMware uses its own...
Forum: support.WinUAE 13 September 2014, 22:14
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
Attached are the logs with buffering enabled &...

Attached are the logs with buffering enabled & disabled and my config.

By the way -- amazing job! :)
Forum: support.WinUAE 13 September 2014, 20:45
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
Just reporting the behavior on my machine (and...

Just reporting the behavior on my machine (and apparently, Retrofan's too). With triple buffering enabled, 4.0 & 4.1 fail to boot -- with it disabled (no buffering at all -- NOT double buffering), it...
Forum: support.WinUAE 13 September 2014, 17:22
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
I am able to load 4.1 with b15 by turning off...

I am able to load 4.1 with b15 by turning off display buffering under the host/display tab (default was triple buffering).

4.1 on b15 also works under VMware running XP on the same machine (with...
Forum: support.WinUAE 11 September 2014, 16:31
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
Disabling A2065 doesn't seem to change anything...

Disabling A2065 doesn't seem to change anything for me.

I tried repeatedly booting last night and was able to get it to boot ONCE, however it ran much more slowly than previous betas and I was not...
Forum: support.WinUAE 10 September 2014, 22:29
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
I don't know if it's useful, but here are logs...

I don't know if it's useful, but here are logs from when it never made it past the pink screen.
Forum: support.WinUAE 10 September 2014, 21:57
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
It runs on my WinXP machine (albeit too slowly to...

It runs on my WinXP machine (albeit too slowly to be useful), but never finishes loading on my Win7 machine.

It sometimes stops at the pink screen, but most of the time after the 4.1 boot logo has...
Forum: support.WinUAE 03 September 2014, 16:47
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
The 'extra' window appears almost immediately...

The 'extra' window appears almost immediately when OS4x is launched. It doesn't seem to adversely affect anything, but if you close it, the emulation closes as well. Happens with both 4.0 and 4.1.
...
Forum: support.WinUAE 02 September 2014, 15:49
Replies: 1,012
Views: 261,212
Posted By klesterjr
Same here.

Same here.
Forum: support.Amiga Forever 06 January 2012, 16:34
Replies: 3
Views: 8,786
Posted By klesterjr
This post was a LOT of help for me. Thank you. ...

This post was a LOT of help for me. Thank you.

Any idea what "e-readdisk" is?

It's not in the archive at Rich Drummond's site and I couldn't find anything in a web search.
Forum: News 28 February 2007, 16:43
Replies: 12
Views: 1,778
Posted By klesterjr
Hmmm . . . I have a very nice 3000 (P96,...

Hmmm . . .

I have a very nice 3000 (P96, 040, etc), 1200, and a Pegasos (probably doesn't count) -- but to me, WinUAE IS my Amiga.

To each his own.
Forum: News 28 February 2007, 16:24
Replies: 12
Views: 1,778
Posted By klesterjr
Heh, heh -- I was just kidding. :) I HOPE...

Heh, heh -- I was just kidding. :)

I HOPE no one is still using 4 color icons!
Forum: News 28 February 2007, 16:11
Replies: 12
Views: 1,778
Posted By klesterjr
None (or virtually none). Takes a second or...

None (or virtually none).

Takes a second or two at boot time, but that's it.

It's my icons that that kill speed. Stick with 4 color icons -- you'll be happier. ;)

(Actually, since the new...
Forum: News 21 February 2007, 20:32
Replies: 12
Views: 1,778
Posted By klesterjr
Display 32bit OS4 Icons in Amiga OS3.x!

Bernd Roesch (author of AfA) has "ported" the AROS icon.library to Amiga OS3.x. He has also expanded it's capabilities. This new library makes it possible for Amiga OS3.x to use the same icons as...
Forum: News 27 August 2005, 17:55
Replies: 3
Views: 1,834
Posted By klesterjr
This new version installed correctly on my WinUAE...

This new version installed correctly on my WinUAE system (the last version had German menus!) and after a bit of "tweaking" it looks & works exactly like my Workbench (except it displays 256 color...
Forum: request.UAE Wishlist 16 May 2005, 05:56
Replies: 7
Views: 2,206
Posted By klesterjr
Hmmm . . . Works fine for me -- I use it...

Hmmm . . .

Works fine for me -- I use it contantly and haven't noticed any problems.
Forum: News 03 April 2005, 05:36
Replies: 10
Views: 4,831
Posted By klesterjr
Okay, it boots to a command prompt. Then what? ...

Okay, it boots to a command prompt. Then what? How exactly do you boot E-UAE?
Forum: News 18 February 2005, 11:08
Replies: 261
Views: 31,462
Posted By klesterjr
Here's a "look" . . . ...

Here's a "look" . . .

http://www.cinemamagicvideo.com/ken/screenshot_1.jpg
Forum: support.WinUAE 29 September 2004, 00:54
Replies: 8
Views: 1,307
Posted By klesterjr
After playing around with the settings of...

After playing around with the settings of Shapeshifter, I've discovered that if you disable scsi/cd-rom it works with the Cloanto Rom (still very slowly though).
Forum: support.WinUAE 28 September 2004, 21:16
Replies: 8
Views: 1,307
Posted By klesterjr
Oh, yeah -- I also tried with JIT off (yikes!) --...

Oh, yeah -- I also tried with JIT off (yikes!) -- Shapeshifter does all the same things (just much more slowly!)
Forum: support.WinUAE 28 September 2004, 20:39
Replies: 8
Views: 1,307
Posted By klesterjr
Okay that was quick -- somewhere along the line I...

Okay that was quick -- somewhere along the line I decided that 32 megs was plenty of memory for the emulation. Well . . . it's not. Putting the memory back to 64 megs fixed the AmigaUAE crash.
...
Forum: support.WinUAE 28 September 2004, 20:27
Replies: 8
Views: 1,307
Posted By klesterjr
Wow! What seemed like a simple request turned out...

Wow! What seemed like a simple request turned out to be very time comsuming. I tested 8.22R1 thru the current release and here is what I found . . .

Shapeshifter did not work with ANY of the...
Forum: support.WinUAE 26 September 2004, 22:35
Replies: 8
Views: 1,307
Posted By klesterjr
AmigaUAE also seems to be broken (causes an...

AmigaUAE also seems to be broken (causes an immediate crash of WinUAE).

I went back to 8.22R1 (my "old" favorite version) and Shapeshifter & AmigaUAE worked fine.

Unfortunately 8.22R1 is...
Forum: support.WinUAE 26 September 2004, 20:34
Replies: 8
Views: 1,307
Posted By klesterjr
A "lot" of software is installed in my WinUAE...

A "lot" of software is installed in my WinUAE environment. Hopefuly, you mean "what things are loading in startup-sequence/user-startup?" so I'm attaching those along with my WinUAE configuration...
Forum: support.WinUAE 26 September 2004, 19:41
Replies: 8
Views: 1,307
Posted By klesterjr
Shapeshifter problems

I was checking various programs that I haven't run in a while (just to make sure they were still working with the current version if WinUAE) and discovered that Shapeshifter doesn't seem to be...
Forum: support.WinUAE 19 September 2004, 19:03
Replies: 60
Views: 5,411
Posted By klesterjr
Old news . . .

I was just looking over some old posts and came across this old thread (I was complaining about the newer versions of WinUAE not working on my system).

After reading it, I realized that I never...
Forum: support.WinUAE 22 December 2003, 02:18
Replies: 60
Views: 5,411
Posted By klesterjr
Toni Wilen: Just to be absolutely certain, I...

Toni Wilen:

Just to be absolutely certain, I ran the test one more time--

Same results. No lines with ASPI.

Maybe it's just not getting that far?
Forum: support.WinUAE 21 December 2003, 22:12
Replies: 60
Views: 5,411
Posted By klesterjr
fisken uno: I'm very familiar with WinME (I...

fisken uno:

I'm very familiar with WinME (I own two copies) and have it on my notebook. The lack of a Dos mode (and some other peculiarities) make it my "second" choice.

As far a stability...
Forum: support.WinUAE 21 December 2003, 21:53
Replies: 60
Views: 5,411
Posted By klesterjr
Toni Wilen: No, the check-box is "ticked"...

Toni Wilen:

No, the check-box is "ticked" (enabled) -- I double-checked.
Forum: support.WinUAE 21 December 2003, 17:41
Replies: 60
Views: 5,411
Posted By klesterjr
Toni Wilen: Oops! Sorry about that. My...

Toni Wilen:

Oops! Sorry about that.

My Winuaelog.txt:

WinUAE 0.8.23 (OS: W9X/ME 4.10)
(c) 1995-2001 Bernd Schmidt - Core UAE concept and implementation.
(c) 1998-2003 Toni Wilen -...
Showing results 1 to 40 of 46

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22268 seconds with 9 queries