English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 150
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: zharn
Forum: Hardware mods 23 January 2018, 02:26
Replies: 119
Views: 12,354
Posted By zharn
Me too, im building up a500, adding a zorro will...

Me too, im building up a500, adding a zorro will solve the network problem
Forum: support.Hardware 02 January 2018, 05:29
Replies: 7
Views: 684
Posted By zharn
Ive found out that autoboot wont work with the...

Ive found out that autoboot wont work with the vampire present. I been trying the hd+ then pulled out my a590 and same problem with that. But info is much more available for the a590 and this should...
Forum: support.Hardware 30 December 2017, 20:10
Replies: 7
Views: 684
Posted By zharn
Hello, i have one of these too, Im trying to get...

Hello, i have one of these too, Im trying to get mine to work with no ram. But if i take out the ram and set the jumpers according to the table on the board. The a500+ wont boot.

On Amiga Hardware...
Forum: News 19 April 2017, 07:47
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
What? we have to send them back to get reflashed?

What? we have to send them back to get reflashed?
Forum: News 31 March 2017, 12:05
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
Just tried another rapidroad module, same problem.

Just tried another rapidroad module, same problem.
Forum: Amiga scene 12 March 2017, 05:49
Replies: 467
Views: 93,470
Posted By zharn
Can i use it on a wb3.1 with AmigaAmp v2.25 68030...

Can i use it on a wb3.1 with AmigaAmp v2.25 68030 a1200?

AmigaAmp 3.21 looks to be only wb3.9
Forum: News 10 March 2017, 08:31
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
what is the best 68040.library for the a3640 ? i...

what is the best 68040.library for the a3640 ? i know mmu.library patches it, but just wondering. I must be missing something silly.
Forum: News 03 March 2017, 12:57
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
a4000, a3640, stock a4000 kickstart 3.1, xsurf...

a4000, a3640, stock a4000 kickstart 3.1, xsurf 100 in Z3 and Z2 mode

Format system:

install wb31, lha, installer, mui3.8, MMU Libs v46.12, Poseidon v4.5 14-10-14, replaced driver from...
Forum: News 03 March 2017, 12:41
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
A4000, a3640, stock kickstart, x surf 100 ...

A4000, a3640, stock kickstart, x surf 100

Install wb3.1, lha, installer, MUILibs v46.12, poseidon(v4.5 14.10.14), replaced drivers (RRDevice17Bin.lha), and mui 3.8

then i get my old friend back...
Forum: News 03 March 2017, 11:33
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
damn, tried out out the replacement driver. still...

damn, tried out out the replacement driver. still getting nak(10) error.

maybe im missing something in the software setup. doing a fresh install now. been a while since i turned this machine on. ...
Forum: project.CD32 Conversion 01 February 2017, 06:53
Replies: 50
Views: 7,392
Posted By zharn
Thank you, found it in uploads

Thank you, found it in uploads
Forum: project.CD32 Conversion 25 January 2017, 13:36
Replies: 50
Views: 7,392
Posted By zharn
can someone zone this please? cant find a link...

can someone zone this please? cant find a link that works.

Thanks
Forum: support.Hardware 03 January 2017, 11:38
Replies: 8
Views: 872
Posted By zharn
Monitor freak out, just tried a little teac tv i...

Monitor freak out, just tried a little teac tv i bought for retro, and its works fine. The computer monitor is an Asus 20" but the kingdom of junk makes it bit hard to get to the back of it.

my...
Forum: support.Hardware 26 December 2016, 05:33
Replies: 8
Views: 872
Posted By zharn
CD32 Video problem

Hey

Got myself my first cd32 but it has a problem with the video. I can sometime get it to work if i power up without the composite cable (or s-video) plugged in. Then plug in the video cable.
...
Forum: News 31 October 2016, 05:51
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
Ill try this out on my stock a4000 with 3640....

Ill try this out on my stock a4000 with 3640. Mine never worked, i hope to report a positive response!! (be a few days)
Forum: News 28 June 2016, 02:35
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
maybe in a few more years the manufacturer might...

maybe in a few more years the manufacturer might fix it if we are lucky
Forum: News 22 May 2016, 09:25
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
@roomeo "Updated CPLD code on the RR" ...

@roomeo

"Updated CPLD code on the RR"

How do i do/get this? That sounds promising ill try that and post results!!
Forum: News 20 May 2016, 03:33
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
The pre-existing identified problem (NAK timeout)...

The pre-existing identified problem (NAK timeout) with real unmodified hardware when using a3640 and RR problem. I havnt not tried updating my GAL chips yet.

When will the software get updated? Im...
Forum: News 03 April 2016, 13:14
Replies: 4
Views: 1,869
Posted By zharn
sweet

sweet
Forum: News 30 March 2016, 05:53
Replies: 28
Views: 7,228
Posted By zharn
got my plipbox working last night only on amitcp...

got my plipbox working last night only on amitcp 3.0b2, doesnt seem to like any later versions of amitcp. is that right?
Forum: support.Apps 23 March 2016, 13:14
Replies: 26
Views: 12,753
Posted By zharn
Can someone post Cammy's keyfile in the zone...

Can someone post Cammy's keyfile in the zone again please. Thank you
Forum: News 01 March 2016, 12:22
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
i just fired up my a4000 and tried Thor's...

i just fired up my a4000 and tried Thor's 68040.library and still NAK timeout

Good to see some progress :)
Forum: News 20 February 2016, 12:10
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
I wish i checked the forums first. Whats...

I wish i checked the forums first.


Whats the licence arrangement with the RR x-100 usb driver? can we get the source and fix it ourselves?
Forum: support.Hardware 15 February 2016, 06:42
Replies: 187
Views: 11,661
Posted By zharn
3.1

3.1
Forum: News 09 February 2016, 10:33
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
Im eagerly awaiting to complete my 4000 build...

Im eagerly awaiting to complete my 4000 build from a year ago. i would have bought more stuff to complete from jens, but RR must work first. Indivision would be the next thing i need.
Forum: News 28 January 2016, 11:23
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
So stock a4000 still still cant use a RR? ...

So stock a4000 still still cant use a RR?

Does the Phoenix board have problems too? How is it connected to the phoenix?
Forum: News 18 September 2015, 04:05
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
@roomeo nice work

@roomeo nice work
Forum: News 07 September 2015, 12:56
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
Feeling your pain

Feeling your pain
Forum: News 14 August 2015, 03:13
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
Great work Don_Adan I hope individual looks...

Great work Don_Adan

I hope individual looks into this
Forum: News 11 August 2015, 12:08
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
Thats why it i suspect it works for you. I dont...

Thats why it i suspect it works for you. I dont believe it was tested with a a3640
Forum: News 11 August 2015, 08:42
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
What cpu board are you using?

What cpu board are you using?
Forum: News 11 August 2015, 07:12
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
A3640 rev 3.1 used in both tests z2/z3 on xs100 ...

A3640 rev 3.1 used in both tests z2/z3 on xs100

rev b mainboard and rev 1 daughterboard.
rev b mainboard and rev b daughterboard.

Both boards get Same nak timeout (10) error.

Ive also tried...
Forum: News 10 August 2015, 17:56
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
im not that lucky to get z2 mode, tried that

im not that lucky to get z2 mode, tried that
Forum: News 10 August 2015, 13:13
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
A factory stock a4000 with a3640 and...

A factory stock a4000 with a3640 and rapidroad/x-surf is not a working combination yet?

sorry for the bump, but my a4000 wants usb
Forum: News 20 July 2015, 06:48
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
bump, still no news/updates?

bump, still no news/updates?
Forum: News 29 June 2015, 00:57
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
Was this problem ever resolved?

Was this problem ever resolved?
Forum: News 10 June 2015, 07:18
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
c64 reloaded might be the problem

c64 reloaded might be the problem
Forum: Coders. System 31 May 2015, 14:07
Replies: 2,302
Views: 310,087
Posted By zharn
Nice Work

Nice Work
Forum: News 20 May 2015, 10:31
Replies: 639
Views: 111,332
Posted By zharn
A3640 rev 3.1 used in both tests z2/z3 on xs100 ...

A3640 rev 3.1 used in both tests z2/z3 on xs100

rev b mainboard and rev 1 daughterboard.
rev b mainboard and rev b daughterboard.

Both boards get Same nak timeout (10) error.

Ive also...
Forum: News 13 May 2015, 03:31
Replies: 1,644
Views: 289,419
Posted By zharn
When can the rest of us buy one?

When can the rest of us buy one?
Showing results 1 to 40 of 150

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08305 seconds with 10 queries