English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Bloodwych
Forum: project.KGLoad 25 January 2009, 13:48
Replies: 17
Views: 12,107
Posted By Bloodwych
No problem, I sort of hijacked my own thread! :D ...

No problem, I sort of hijacked my own thread! :D

Anyway, the only things you need or can enable:

ENV Handler
Anticlick
Freewheel
TinyMeter
IconBeFast
Forum: project.KGLoad 25 January 2009, 13:00
Replies: 17
Views: 12,107
Posted By Bloodwych
By the way, did you disable the copper background...

By the way, did you disable the copper background using the settings->components menu? Or the top menubar->tools->Copper?

Did you have to disable anything else?

Just wondered what you needed to...
Forum: project.KGLoad 25 January 2009, 12:50
Replies: 17
Views: 12,107
Posted By Bloodwych
Oh well, at least we know what it is now. Problem...

Oh well, at least we know what it is now. Problem solving is always a bit hit and miss on a forum, as many times people just assume the wrong stuff like me with the DH0: thing! :laughing

KGLoad...
Forum: project.KGLoad 25 January 2009, 12:12
Replies: 17
Views: 12,107
Posted By Bloodwych
Hmmm. Seems like a screen mode error of some...

Hmmm. Seems like a screen mode error of some sort, rather than a script problem. It's hard to guess what you have or haven't done, so I was just trying to run through everything related to it...
Forum: project.KGLoad 25 January 2009, 11:52
Replies: 17
Views: 12,107
Posted By Bloodwych
It's not a missing startup.ini; that gets created...

It's not a missing startup.ini; that gets created in RAM:T after the program has been run, probably so next time it gets relaunched it goes back to the same state.

What you need to do is go to the...
Forum: project.KGLoad 25 January 2009, 11:27
Replies: 17
Views: 12,107
Posted By Bloodwych
Hmmm, not sure what you may have changed. ...

Hmmm, not sure what you may have changed.

Have a look in the error log contained in the SYS:Expansion/KGLoad directory.

I've just fired up a fresh ADVSP install, and it works fine. The only...
Forum: project.KGLoad 25 January 2009, 00:25
Replies: 17
Views: 12,107
Posted By Bloodwych
It has to be DH0: in the RAD startup option (or...

It has to be DH0: in the RAD startup option (or whatever your partition is called) as SYS: will point to the RAD: disk for files as it denotes the boot partition.

The KGLoad startup file can be...
Forum: project.KGLoad 24 January 2009, 15:56
Replies: 17
Views: 12,107
Posted By Bloodwych
Who's tried KGLoad in the new ClassicWB packs?

Just wondered if anyone can offer some feedback to KillerGorilla for his new launcher, KGLoad.

It's now integrated into the new ClassicWB packs, both in Workbench and on the boot menus. It also...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05171 seconds with 10 queries