English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: PoulpSquad
Forum: support.WinUAE 28 July 2018, 20:32
Replies: 13
Views: 862
Posted By PoulpSquad
Indeed, that did the trick, thanks a lot! :bowdown

Indeed, that did the trick, thanks a lot! :bowdown
Forum: support.WinUAE 28 July 2018, 19:44
Replies: 13
Views: 862
Posted By PoulpSquad
Is it possible to change screen mode from a...

Is it possible to change screen mode from a script or CLI?

I want to go from 640x512 256 colors to 16 colors. Any ideas on how to do that?
Forum: support.WinUAE 25 July 2018, 14:59
Replies: 13
Views: 862
Posted By PoulpSquad
Thank you for the precision

Thank you for the precision
Forum: support.WinUAE 25 July 2018, 14:31
Replies: 13
Views: 862
Posted By PoulpSquad
So to be sure I should only use either ECS or...

So to be sure I should only use either ECS or AGA, depending on the program.

I don't suppose this would work while Workbench is running (the idea is to run a script called by ExecuteStartup, so...
Forum: support.WinUAE 25 July 2018, 11:50
Replies: 13
Views: 862
Posted By PoulpSquad
I'm trying to emulate an Amiga 1200. I have a...

I'm trying to emulate an Amiga 1200. I have a couple of games that are AGA, and my Workbench setup is a slightly modified Amiga Forever 7.2. It requires emulation of a 68020 (non-EC). RTG also...
Forum: support.WinUAE 25 July 2018, 09:26
Replies: 13
Views: 862
Posted By PoulpSquad
You are right, sorry about that. I reasoned...

You are right, sorry about that.

I reasoned a 68020 @ 7 MHz is faster than a 68000 @ 7 MHz, so I tried to switch CPUs on-the-fly, with the obvious result of crashing the emulation.

That...
Forum: support.WinUAE 25 July 2018, 07:31
Replies: 13
Views: 862
Posted By PoulpSquad
On-the-fly config changes and bad sectors in SPS (ipf) images

Greetings @ all,

I have questions about setting up a virtual Amiga 1200 for playing WHDLoad games.

I'm trying to run a selection of WHDLoad slaves. Mixed OCS/ECS/AGA games, all PAL.

I know...
Forum: support.WinUAE 13 September 2012, 23:38
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
- I'm using workbench.library 44.1414 (4.10.99)...

- I'm using workbench.library 44.1414 (4.10.99) from Amiga OS 3.5 CD-ROM.

- I'm using latest beta (B17, http://www.winuae.net/files/b/winuae_2500b17.zip).

- I don't know really, how can I find...
Forum: support.WinUAE 13 September 2012, 01:28
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
No, only standard WB 3.1 with a bunch of...

No, only standard WB 3.1 with a bunch of libraries from 3.5 (workbench.library, icon.library and setpatch).

I get the same symptoms using icon.library 46.4.256 with LoadResident, so I believe...
Forum: support.WinUAE 11 September 2012, 23:54
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
No special tool, just Snapshot all command from...

No special tool, just Snapshot all command from Workbench menu

AGE installer works with WB 3.9 libraries.
Forum: support.WinUAE 11 September 2012, 23:41
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
I wasn't copying anything at all, I just did a...

I wasn't copying anything at all, I just did a snapshot all.

As for AGE, it doesn't crash if I use Workbench 3.9 files and your icon.library. I guess it's a compatibility problem between...
Forum: support.WinUAE 11 September 2012, 00:26
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
I didn't have it installed. I did everything on a...

I didn't have it installed. I did everything on a clean, base install of Workbench 3.1 with icon.library 46.4.256 + workbench.library, newicon.library and setpatch from Workbench 3.9.
Forum: support.WinUAE 10 September 2012, 23:04
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
Just tried with icon.library 46.4.256, and I...

Just tried with icon.library 46.4.256, and I can't reproduce any weird behavior now, except for an error 205 on ram disk when I try to snapshot window content.

I'll stop bugging you and try some...
Forum: support.WinUAE 10 September 2012, 22:35
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
Crash conditions: - Install Workbench 3.1 ...

Crash conditions:

- Install Workbench 3.1
- Copy icon.library, workbench.library, newicon.library and setpatch from WB 3.9
- Install WHDLoad 17.1
- Install those 3 games, in same session (no...
Forum: support.WinUAE 10 September 2012, 19:02
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
It seems installs of games copy a bunch of icons...

It seems installs of games copy a bunch of icons in T: and open a window for the user to choose one. It happens Workbench assigns T: on RAM Disk by default.

Removing the assign in Startup-Sequence...
Forum: support.WinUAE 10 September 2012, 12:36
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
No problem, I'm glad you had time to answer ...

No problem, I'm glad you had time to answer

I'm aware you stated you don't play games, my edit was addressed to whoever can/wants/could/would help me out ^^

Reproducing the problem requires a...
Forum: support.WinUAE 06 September 2012, 00:44
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
Thanks a bunch for your reply, I'll make sure to...

Thanks a bunch for your reply, I'll make sure to check this out!

I don't think there is any newer version than 17.1...

EDIT

Your library works great, it's just what I was looking for... and...
Forum: support.WinUAE 05 September 2012, 17:56
Replies: 22
Views: 5,147
Posted By PoulpSquad
OS 3.5 icons on 3.1 & WHDLoad hangs when displaying icons

Hello

I'm trying to build the most lightweight, fast and bloat-free Workbench 3.1 I can capable of running WHDLoad slaves and showing those nifty OS 3.5/GlowIcons/NewIcons/WhateverIcons.

After...
Forum: support.WinUAE 04 September 2012, 20:18
Replies: 4
Views: 1,038
Posted By PoulpSquad
It's fixed, can't reproduce any weird behavior...

It's fixed, can't reproduce any weird behavior now. Thanks a lot Toni, and sorry for posting in wrong thread!
Forum: support.WinUAE 04 September 2012, 15:04
Replies: 4
Views: 1,038
Posted By PoulpSquad
Trying to figure out in what version you...

Trying to figure out in what version you introduced this CD/DVD automount thing, I'll try all betas from there

Oldest version I could find with CD/DVD automount is 2.4.0.0. Same results.

With...
Forum: support.WinUAE 04 September 2012, 14:33
Replies: 4
Views: 1,038
Posted By PoulpSquad
Non-UAE harddrives and CDFS conflict

Hi there Toni

I'm having trouble with latest beta. I'm trying to install a couple of games on latest WHDLoad and some of them seem to hang when trying to show the icons. I'm using SPS images in...
Forum: support.WinUAE 31 August 2012, 17:19
Replies: 2
Views: 831
Posted By PoulpSquad
Thank you for your warm welcome :) I do have...

Thank you for your warm welcome :)

I do have a slight issue after all, if you guys don't mind helping me out :D

I own a LCD monitor capable of 1920*1200.

I'm trying to emulate a PAL Amiga,...
Forum: support.WinUAE 31 August 2012, 11:32
Replies: 2
Views: 831
Posted By PoulpSquad
Hello

Greetings from a new user

So after years of using Toni's incredible emulator and following you guys on this board, I decided to register.

I must admit I have no problems at all, this thread is...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09426 seconds with 10 queries