English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Lurbi
Forum: project.ClassicWB 03 August 2009, 00:50
Replies: 4
Views: 2,979
Posted By Lurbi
OK What I ended up using: NSDPatch instead...

OK

What I ended up using:
NSDPatch instead of patched scsi.device (never tried IDEFix97)
FFS from AmigaOS3.5

I created a biiiiig FFS partition, and it seems to work.

Regarding WHDLoad:...
Forum: project.ClassicWB 03 August 2009, 00:39
Replies: 4
Views: 2,979
Posted By Lurbi
> maxtransfer is 0x00ffffff > mask and...

> maxtransfer is 0x00ffffff
> mask and maxtransfer I did allways leave at the default.

and it seems that was the fault ...
it seems to work with maxtransfer 0x0001fffe

thanx
Forum: project.ClassicWB 02 August 2009, 23:47
Replies: 4
Views: 2,979
Posted By Lurbi
Update: I use NSDPatch now, and the...

Update:

I use NSDPatch now, and the coldstart problem has disappeared.

I have now a 1GB FFS Partition and a 1GB SFS Partition at the beginning of my 8GB CF card. (to rule out 4GB issues)

I...
Forum: project.ClassicWB 02 August 2009, 23:02
Replies: 1
Views: 1,082
Posted By Lurbi
I still do not know whats going on, but when I...

I still do not know whats going on, but when I use nsdpatch instead of patched loadmodule scsi.device, than I go into WB also on cold reboot.

So this thread can be closed!

But I have another...
Forum: project.ClassicWB 02 August 2009, 21:56
Replies: 4
Views: 2,979
Posted By Lurbi
WHDLoad demos/games do not work on SFS; FFS is OK

Hello all

I have just noted another veeeery strange phenomenon.

I have an a1200 with 8MB fastram, and a 8GB CF card.

I have partitioned it with a 1GB FFS partition and the rest is a big SFS...
Forum: project.ClassicWB 01 August 2009, 21:05
Replies: 1
Views: 1,082
Posted By Lurbi
ClassicWBFull with SFS only boots from HD after reboot

Hi

I have a really strange problem.
I am using an A1200 with a 8GB CF card.

1GB Boot partition with FFS, and 7GB Stuff partition with SFS.

I am using the patched scsi.device (a300.ld.strip)...
Forum: support.Other 08 May 2009, 21:34
Replies: 24
Views: 15,603
Posted By Lurbi
It is really the missing memory. Bought an...

It is really the missing memory.

Bought an A1200 with 8 MB FASTram, and now it works perfectly.

But a strange thing:
I have a 68020e (the one with only 24 bit mem. addressing) on the...
Forum: project.WHDLoad 02 May 2009, 22:26
Replies: 8
Views: 2,633
Posted By Lurbi
how can I pack the files??? I just triedxpk...

how can I pack the files???

I just triedxpk -m rake -r data

It compresses 1 or 2 files and tells me than:
"Cannot set original comment"
Forum: support.Other 29 March 2009, 14:12
Replies: 24
Views: 15,603
Posted By Lurbi
yes ... I have the KS ROM there. It seems to...

yes ... I have the KS ROM there.

It seems to have been the lack of RAM.
Forum: support.Other 28 March 2009, 17:36
Replies: 24
Views: 15,603
Posted By Lurbi
hmmm ... how do you get off the green lacker? ...

hmmm ...
how do you get off the green lacker?

ATM I am too coward to cut it off ... as maybe afterwards nothing would work ;)
Forum: support.Other 28 March 2009, 15:12
Replies: 24
Views: 15,603
Posted By Lurbi
Turbocard works great (68020 28 MHz). 8 MB and...

Turbocard works great (68020 28 MHz).
8 MB and even the PCMCIA works. )
I thought that 8MB FAST Ram and PCMCIA memory overlap.

BUT some keys do not work.
all the cursor keys, number 5 and...
Forum: support.Other 09 March 2009, 21:29
Replies: 24
Views: 15,603
Posted By Lurbi
OK ... I surrendered and bought a A1200 with...

OK ...

I surrendered and bought a A1200 with 8MB Turbocard ;))

Will take some time until it is shipped, but than I will see if all the games work. (including AGA)

PS: Where to get a cheap...
Forum: support.Other 02 March 2009, 23:23
Replies: 24
Views: 15,603
Posted By Lurbi
Hey ... come on ... go easy :) This is my...

Hey ... come on ... go easy :)

This is my first Amiga (I went from C64 to PC ...)

It was reaaaaally cheap on ebay, and I am amazed on how many games work with 2MB.
And on how well the CF...
Forum: support.Other 01 March 2009, 23:58
Replies: 24
Views: 15,603
Posted By Lurbi
Whdload DOS-Error #205

I have an A600 with 2 MB chipram, and no fastram.
Latest version of WHDLoad and WB 2.1 and Kick 37.350 with a 512MB Compact Flash card.

For many games I get an error:
DOS-Error #205 object not...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05414 seconds with 10 queries