English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Zarnal
Forum: support.WinUAE 28 May 2020, 13:27
Replies: 178
Views: 28,571
Posted By Zarnal
It's not a beta issue. Old versions of...

It's not a beta issue.

Old versions of WinUae have this problem with CD32 Quickstart Mode.

At least since WinUae 3.1.
Forum: support.WinUAE 27 May 2020, 11:01
Replies: 178
Views: 28,571
Posted By Zarnal
It's very curious. Same issue with quickstart...

It's very curious. Same issue with quickstart mode but with my personnal settings for CD32, gfx are corrects in full CE mode.

I just added a CDROM ( because generally, i don't use Quickstart modes...
Forum: support.WinUAE 22 May 2020, 10:00
Replies: 178
Views: 28,571
Posted By Zarnal
Hi, try WinUae.7z.

Hi,


try WinUae.7z.
Forum: support.WinUAE 06 May 2020, 20:15
Replies: 178
Views: 28,571
Posted By Zarnal
Yes, b1 and b2.

Yes, b1 and b2.
Forum: support.WinUAE 06 May 2020, 19:42
Replies: 178
Views: 28,571
Posted By Zarnal
Hello Toni, i've found a bug in A-Max 1...

Hello Toni,

i've found a bug in A-Max 1 (full software). Since WinUae 4.4.0b1, when you launch it, a freeze occurs. He works perfectly on WinUae 4.3.0 ( see savestate ) and on a real A500.
...
Forum: support.WinUAE 26 April 2020, 14:22
Replies: 178
Views: 28,571
Posted By Zarnal
Hi Toni. There is a problem in the...

Hi Toni.

There is a problem in the interface. If you select " Custom " in " Cycle Exact Emulation Speed ", you cannot enter a number inside. It's ok with 4.3.0.
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05034 seconds with 10 queries