English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Solskogen
Forum: support.OtherUAE 30 January 2018, 14:30
Replies: 35
Views: 19,714
Posted By Solskogen
Enable Frameskip

Enable Frameskip
Forum: support.FS-UAE 12 December 2017, 10:31
Replies: 3
Views: 671
Posted By Solskogen
I see now that other have the same problem as...

I see now that other have the same problem as well:
http://eab.abime.net/showthread.php?t=79762&page=5
Forum: support.FS-UAE 11 December 2017, 19:44
Replies: 3
Views: 671
Posted By Solskogen
Enabling JIT crashes on Arch Linux

If I enable JIT the emulator crashes on my machine. What do you need, and what can I do to help you diagnose this?
Forum: support.OtherUAE 27 October 2017, 09:13
Replies: 35
Views: 19,714
Posted By Solskogen
Not sure which emulators are included in Amibian,...

Not sure which emulators are included in Amibian, but amiberry (uae4arm fork) can use 1920x1080.
Forum: request.Modules 02 January 2017, 13:45
Replies: 0
Views: 2,306
Posted By Solskogen
Norwegian mod

Where some guys are singing "god bæsj" which means something like "good feces"
Forum: support.FS-UAE 30 December 2016, 13:08
Replies: 1,345
Views: 349,836
Posted By Solskogen
Small bug in FS-UAE Launcher 2.9.1dev. It won't...

Small bug in FS-UAE Launcher 2.9.1dev.
It won't show the listed configurations (but the configs are saved into ~/FS-UAE/Configurations. It just won't up in the list.
Forum: News 22 December 2016, 08:35
Replies: 43
Views: 7,523
Posted By Solskogen
Website not responding?

Website not responding?
Forum: support.FS-UAE 14 December 2016, 07:33
Replies: 94
Views: 68,186
Posted By Solskogen
I understand why. FS-UAE on my RPi3 is damn...

I understand why. FS-UAE on my RPi3 is damn slow.
But it is working very nicely on the Lattepanda!
Forum: New to Emulation or Amiga scene 21 November 2016, 21:11
Replies: 2
Views: 2,101
Posted By Solskogen
Amiga 3.9, install 3.1 first?

Hi!

I'm very new to the scene, so please bear with me. I'm about to install AmigaOS 3.9, and as far I understand you can install 3.9 as a clean install, while 3.5 requires 3.1 to be installed...
Forum: New to Emulation or Amiga scene 14 November 2016, 21:28
Replies: 4
Views: 2,496
Posted By Solskogen
I'm not using WinUAE, but UAE4ARM (this is on...

I'm not using WinUAE, but UAE4ARM (this is on Raspberry Pi 3)
I see the following modes
1280x800 (8bit, 16bit and 32bit RGBA)
1920x1080 (8bit, 16bit and 32bit RGBA)
No 1680x1050 :(

The...
Forum: New to Emulation or Amiga scene 14 November 2016, 14:43
Replies: 4
Views: 2,496
Posted By Solskogen
It can do 1920x1080 fine. That's why I don't...

It can do 1920x1080 fine. That's why I don't quite understand. I tried up to 16MB.
Forum: New to Emulation or Amiga scene 14 November 2016, 10:42
Replies: 4
Views: 2,496
Posted By Solskogen
1680x1050 for uaegfx / Picasso96

Hi!

I'm pretty new to the Amiga-thing, but I've managed to get both OS3.1 installed and ClassicWB. But my screen have a maximum resolution of 1680x1050. How can I get Picasso96 to use that? I have...
Forum: support.OtherUAE 14 November 2016, 08:43
Replies: 536
Views: 155,569
Posted By Solskogen
I'm having problems installing OS3.5 and OS3.9...

I'm having problems installing OS3.5 and OS3.9 with Jit enabled. Anyone else seeing this?
The installer complains about out of memory for some reason. If I disabled JIT and keep everything else, it...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05819 seconds with 10 queries