English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Aminta
Forum: support.Games 04 March 2020, 23:17
Replies: 14
Views: 683
Posted By Aminta
Ok, thanks to all! I've managed to install...

Ok, thanks to all!

I've managed to install the game on HD and... not, it's not a great game at all. On Amiga 600 with Furia and 2MB of chip ram it flickers a little but I don't think that on a...
Forum: support.Games 01 March 2020, 19:44
Replies: 14
Views: 683
Posted By Aminta
Eat the whistle WHDLoad versione doesn't work on Amiga 600 with Furia Accelerator...

Hi All!

I've got 3 different Whdload verions of the game "Eat the whistle" made by @Aladdin and I've tried them on my Amiga 600HD Whdload machine powered up with Furia Accelerator but they doesn't...
Forum: project.EAB File Server 30 July 2019, 16:16
Replies: 100
Views: 31,850
Posted By Aminta
For example Barravento but all games have the...

For example Barravento but all games have the same problem using Kick31
Forum: project.EAB File Server 29 July 2019, 17:53
Replies: 100
Views: 31,850
Posted By Aminta
Any hint?

Any hint?
Forum: project.EAB File Server 25 July 2019, 10:43
Replies: 100
Views: 31,850
Posted By Aminta
Sure, not AGA. I've tried...

Sure, not AGA.

I've tried NOCACHE/NOVBRMOVE/etc but when I try to save I get the same error. I'm suspecting that the culprit may be the Classic Workbench...
Forum: project.EAB File Server 25 July 2019, 00:36
Replies: 100
Views: 31,850
Posted By Aminta
Generic Kick 1.3 works, generic kick 3.1 has the...

Generic Kick 1.3 works, generic kick 3.1 has the same problem...

How have I exactly to test it?

Please, give me more details.

Thanks!
Forum: project.EAB File Server 24 July 2019, 18:41
Replies: 100
Views: 31,850
Posted By Aminta
Hi all! Thanks to Aladin for the GREAT...

Hi all!

Thanks to Aladin for the GREAT UPLOADS!

Unfortunately, I have a problem.

I'm on Amiga 600HD with 68020 Furia Accelerator and 2MB RAM Chip. I'm using Cloanto Kickstart 3.x and...
Forum: support.Hardware 25 April 2019, 02:31
Replies: 2
Views: 329
Posted By Aminta
OK! The ROM was faulty, I've replaced it...

OK!

The ROM was faulty, I've replaced it with a new one, and - with the trace repaired with the white wire and some caps replaced - all is working good now!

Thanks!
Forum: support.Hardware 20 April 2019, 00:48
Replies: 2
Views: 329
Posted By Aminta
Amiga 600 Motherboard black screen

Hi all!

As from the title, I've got an Amiga 600 motherboard that gives black screen on power on.

Sympton: kickstart ROM gets incredibly hot after few seconds. Swapped with working one, no...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05548 seconds with 10 queries