English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 89
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: sovietconscript
Forum: support.Hardware 16 July 2013, 01:55
Replies: 15
Views: 2,353
Posted By sovietconscript
does anyone know anyone in the US that I can send...

does anyone know anyone in the US that I can send the Motherboard to for a complete repair?
Forum: support.Hardware 16 July 2013, 00:21
Replies: 15
Views: 2,353
Posted By sovietconscript
heres some pictures of the area ...

heres some pictures of the area

http://imageshack.us/a/img542/5745/7abw.jpg

http://imageshack.us/a/img543/724/o4y9.jpg

http://imageshack.us/a/img547/1581/e3ck.jpg
Forum: support.Hardware 02 July 2013, 09:28
Replies: 15
Views: 2,353
Posted By sovietconscript
but 2 things interest me about this I was...

but 2 things interest me about this I was wondering if anyone can answer.

1) why when I play advanced elite when it does the guitar riff and display CARE. the high pitched noise completely goes...
Forum: support.Hardware 02 July 2013, 06:04
Replies: 15
Views: 2,353
Posted By sovietconscript
I checked for grounding issues but found none,...

I checked for grounding issues but found none, removed the MB from the case and still the issue. here, i uploaded a video of the problem. turn your volume down!
...
Forum: support.Hardware 02 July 2013, 04:42
Replies: 15
Views: 2,353
Posted By sovietconscript
I didn't have a business do it. i was recommended...

I didn't have a business do it. i was recommended a guy. so, no warranties. he offered to replace the caps with the original type but its going to cost me $25 min + 2 weeks just for shipping back and...
Forum: support.Hardware 01 July 2013, 21:31
Replies: 15
Views: 2,353
Posted By sovietconscript
A4000 emits high pitched squeal after recapping.

got my Amiga motherboard back today after sending it out to be recapped because of a missing RCA sound channel. unfortunately after installing the board the audio problem I was having is worse,...
Forum: support.Games 18 February 2013, 05:28
Replies: 0
Views: 1,142
Posted By sovietconscript
speed issues with PAL games on NTSC system (whdload)

The title pretty much states the issue. i'm running an NTSC A4000 but i also had the same issue with my 1200T. the issue i beleive is pretty common. some games just run way to fast. I'm assuming the...
Forum: support.Hardware 07 November 2012, 19:49
Replies: 10
Views: 1,723
Posted By sovietconscript
ha, your right. its a 1084s I could, not...

ha, your right. its a 1084s

I could, not sure if it would be worth the effort and cost. I don't particularly want to ship it and i don't know any amiga monitor experts in the area. i have some...
Forum: support.Hardware 07 November 2012, 19:31
Replies: 10
Views: 1,723
Posted By sovietconscript
well, yhea. i suppose id rather have a bum...

well, yhea. i suppose id rather have a bum monitor then a messed up motherboard. well i'll just have to keep an eye out for a new one or use seperate speakers.
Forum: support.Hardware 07 November 2012, 19:17
Replies: 10
Views: 1,723
Posted By sovietconscript
RGB ok, so I tried using a diffrent RCA...

RGB

ok, so I tried using a diffrent RCA cable for sound with no effect, then i tried disconnecting one or the other to see the effect. if I use only the red RCA jack for sound i get nothing at...
Forum: support.Apps 07 November 2012, 19:06
Replies: 16
Views: 4,911
Posted By sovietconscript
I'm guessing its probibly my GVP card....

I'm guessing its probibly my GVP card. unfortunitly i've only recently have been fiddleing with the the side of AMIGA that isnt "insert game disk and play" so i'll probibly need guided through the...
Forum: support.Hardware 07 November 2012, 08:59
Replies: 10
Views: 1,723
Posted By sovietconscript
sound issues on Amiga 4000

i've been working on getting my A4000 running and its mostly ok now except i'm having sound issues. my first guess is bad caps or a monitor issue but I wanted to run it across people here first
...
Forum: support.Apps 07 November 2012, 08:11
Replies: 16
Views: 4,911
Posted By sovietconscript
that seemed to work, after I did that the OS...

that seemed to work, after I did that the OS booted up fine like before. do I have to do anything more or was that a temporary fix?
Forum: support.Apps 07 November 2012, 06:41
Replies: 16
Views: 4,911
Posted By sovietconscript
I can get to amigados if i boot without a startup...

I can get to amigados if i boot without a startup sequence but even trying to load WB 3.0 via floppy disk I just takes me to AmigaDOS. I pulled the CF hard drive and it runs fine for me under WinUAE...
Forum: support.Apps 07 November 2012, 04:07
Replies: 16
Views: 4,911
Posted By sovietconscript
Amiga 4000 will not boot after boing bag 2 update

specs
NTSC Amiga 4000
OS 3.9
amigakit 4gb CF hard drive
2 MB chip RAM
24MB FAST RAM
(16MB RAM on MB, 8MB on GVP A4000 scsi zoro expansion card)

just did the boing Bag 2 update as well as...
Forum: support.Hardware 23 July 2012, 09:15
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
i'm useing a 1084S monitor. i do indeed have NTSC...

i'm useing a 1084S monitor. i do indeed have NTSC monitor in my devs:monitor file but no luck. problems is i don't seem to have a save button, only a test button. i'm running it in NTSC: high res...
Forum: support.Hardware 23 July 2012, 07:04
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
ok, i think were getting closer to now but so...

ok, i think were getting closer to now but so many issues. thanks for the heads up on the location of the resourse library, for some reason OS 3.9 did not install it. so that leave 2 issues

1) i...
Forum: support.Hardware 22 July 2012, 05:31
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
still no luck, now alot of things such as "screen...

still no luck, now alot of things such as "screen mode" will not open, i just get the cannot open "resource library" version 44 error.

i read that installing the boingbags may correct this but...
Forum: support.Hardware 20 July 2012, 23:13
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
well, i installed OS 3.9 but now i have alot of...

well, i installed OS 3.9 but now i have alot of "minor issues". i guess these are more software then hardware issues now but i'll just number them for ease

1) to make my cd drive run i have to...
Forum: support.Hardware 20 July 2012, 00:08
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
got it! bdb, you triggered a thought when...

got it!

bdb, you triggered a thought when you pm'ed me and mentioned the cd0 mount file. i decided to take a closer look. i remembered from the scsi drive and useing the detect button it detected...
Forum: support.Hardware 19 July 2012, 10:20
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
well not much progress. most of my prior...

well not much progress. most of my prior experence with amiga has been with an A500 which was basicly a pop in a disk click and icon and play system and a A1200T that already had the cd drive...
Forum: support.Hardware 19 July 2012, 07:07
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
i have all the internet access in the world i...

i have all the internet access in the world i just have no money. i recently moved and paypal doesnt beleive i am who i am so untill thats straightened out its money orders only. i do indeed have a...
Forum: support.Hardware 19 July 2012, 01:49
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
thanks, i'll try this tonight when i have some...

thanks, i'll try this tonight when i have some more time and hopefully it will work. once i get a cd-rom drive going i'll be in good shape. one the plus side cleaning the gvp a4000 card it now...
Forum: support.Hardware 19 July 2012, 00:16
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
i get "unable to open your tool "installer" when...

i get "unable to open your tool "installer" when i try to install.
Forum: support.Hardware 18 July 2012, 23:21
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
yes! that worked and it did indeed detect the...

yes! that worked and it did indeed detect the 720k floppy. my issue is that with the unregistered IDEfix file i dl onto the disk there a ton of files, there are over 4 or 5 files i fould labeled as...
Forum: support.Hardware 18 July 2012, 22:25
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
i have a little experence with a CF to IDE...

i have a little experence with a CF to IDE reader. I once used a 32MB cf as a hard drive in an old tandy 1000 SX. so lets say i get a IDE - CF adaptor and a smaller say 2Gig cf card to use as the...
Forum: support.Hardware 18 July 2012, 20:21
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
well, I tried putting IDEfix on a formated 720k...

well, I tried putting IDEfix on a formated 720k floppy. it seen there was a disk but all i got was the DF0:????? and it wouldnt let me open the disk. i checked the disk in an old tandy 1000 under dos...
Forum: support.Hardware 18 July 2012, 07:20
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
so the fdd in the amiga can read 720k formatted...

so the fdd in the amiga can read 720k formatted floppies but not 1.44mb?
Forum: support.Hardware 18 July 2012, 04:52
Replies: 38
Views: 6,200
Posted By sovietconscript
getting my Amiga 4000 cd drive working

I have an Amiga 4000/40 with 2mb chip ram and 12 fast ram (sometimes 20) i'd like to get up and running in a better condition. i have 1 hard drive installed and 1 scsi cd-rom drive that i cant get to...
Forum: support.Hardware 04 March 2012, 18:38
Replies: 1
Views: 830
Posted By sovietconscript
need some help setting up a a4000 (cd drivr, gvp 4008)

i recently aquired an amiga 4000 which i really don't know much about. i wanted to change/upgrade a few things but i'm not sure how so i have a few questions. the machine is running OS 3.1 with 2mb...
Forum: support.Hardware 02 March 2012, 21:03
Replies: 4
Views: 1,351
Posted By sovietconscript
that worked. loads up stright to wb. thanks

that worked. loads up stright to wb. thanks
Forum: support.Hardware 02 March 2012, 02:23
Replies: 4
Views: 1,351
Posted By sovietconscript
yes! that worked. thanks. it makes sence as the...

yes! that worked. thanks. it makes sence as the owner beforer me was useing a multisync with it. how should i correct this? set display to ecs or am i going to have to reformat the hdd?
Forum: support.Hardware 01 March 2012, 23:38
Replies: 4
Views: 1,351
Posted By sovietconscript
amiga 4000/40 video issues

recently picked up a amiga lot with an amiga 1000, 3000 and 4000 and 2 amiga monitors. oddly enough none of the amigas display through the 2 monitors rgb port but the composite useing the A1000 works...
Forum: MarketPlace 29 February 2012, 05:05
Replies: 2
Views: 1,032
Posted By sovietconscript
WTB: amiga RGB video cable.

i need a amiga RGB video cable to connect and amiga pc to a amiga rgb monitor. i recently purched a few amigas and RGB monitors. i can get the amiga 1000 to display fine on both monitors via...
Forum: New to Emulation or Amiga scene 07 November 2009, 06:47
Replies: 17
Views: 7,569
Posted By sovietconscript
ah, well i just realized i'm playing PAL games on...

ah, well i just realized i'm playing PAL games on a NTSC system. would that account for the speed issues? any corrections for this?
Forum: New to Emulation or Amiga scene 04 November 2009, 20:08
Replies: 17
Views: 7,569
Posted By sovietconscript
i have noticed some speed issues with certain...

i have noticed some speed issues with certain games though. usually this doesn't effect gameplay but it can be annoying. mostly seems to effect sound and music. and example would be the intro to...
Forum: New to Emulation or Amiga scene 03 November 2009, 23:36
Replies: 17
Views: 7,569
Posted By sovietconscript
mystery apperently solved. problem was due to my...

mystery apperently solved. problem was due to my simple mistake. i was unzipping the games then burning them to disc for transfer rather then just transfering the zip files over and opening them on...
Forum: New to Emulation or Amiga scene 02 November 2009, 05:41
Replies: 17
Views: 7,569
Posted By sovietconscript
found and installed kickstarts in the specified...

found and installed kickstarts in the specified drawers. well it did seem to improve the number of games that play. for example "Firepower" and "Silicon Dreams" play without a hitch but now i get a...
Forum: New to Emulation or Amiga scene 01 November 2009, 06:39
Replies: 17
Views: 7,569
Posted By sovietconscript
that seems to work...for the most part. a few of...

that seems to work...for the most part. a few of the games work but for about 9 out of 10 of the ones i tried i get a error message about not haveing a kickstart files, most are for the A500

i...
Forum: New to Emulation or Amiga scene 31 October 2009, 05:50
Replies: 17
Views: 7,569
Posted By sovietconscript
well, i'm pretty sure the program is installed. i...

well, i'm pretty sure the program is installed. i went through the whole whdload installation process. installed it to the suggested file (c:)

but now when i run a patcher install for any game i...
Showing results 1 to 40 of 89

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10869 seconds with 10 queries