English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 30 of 30
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: barney
Forum: support.Hardware 12 May 2010, 20:56
Replies: 11
Views: 2,009
Posted By barney
Good Possibility. I am working with Amigakit now...

Good Possibility. I am working with Amigakit now on this issue. Hopefully I can send it back to them shortly. I am going to wait before I update firmware. Besides, even if I wanted to update the...
Forum: support.Hardware 12 May 2010, 16:54
Replies: 11
Views: 2,009
Posted By barney
No, it isn't the mouse. It worked right before I...

No, it isn't the mouse. It worked right before I installed scandoubler and right after I removed it. Also, I tried 3 different denise chips and the same problem occurred on all of them. You may be...
Forum: support.Hardware 12 May 2010, 03:42
Replies: 11
Views: 2,009
Posted By barney
??

??
Forum: support.Hardware 12 May 2010, 00:56
Replies: 11
Views: 2,009
Posted By barney
Indivision ECS SCANDOUBLER ISSUES!!!.

I just received the indivision ecs scan doubler today. I have it hooked up but for some reason, my mouse movement is rather jerky. It makes precision mouse control impossible. I move the mouse...
Forum: Amiga scene 27 October 2009, 18:24
Replies: 24
Views: 4,231
Posted By barney
Has anybody used the new Indivision OCS/ECS Flicker Fixer

Has anybody tried this new flicker fixer for OCS Amiga's? How does it compare to older flicker fixers back in the day? I read the stats on it but I wanted actual opinions from people who used it....
Forum: MarketPlace 12 September 2009, 22:24
Replies: 0
Views: 614
Posted By barney
WTB: Accelerator/SCSI card for the A1200 (no particular brand)

Does anybody have a reasonably priced expansion w. SCSI card for the Amiga 1200? The particular brand doesn't matter as long as it runs relatively cool and fully works. Thanks. Let me know the price,...
Forum: MarketPlace 12 September 2009, 22:23
Replies: 0
Views: 575
Posted By barney
Looking to Buy: 2 1MB simms for the GVP 2000 HC+8 SCSI Card

Hello, does anybody have 2 sticks of 1 mb simms for the GVP HC+8 Scsi card? I had all eight but discovered that two of my sticks are non-working. Let me know the price and what the shipping would be....
Forum: support.Games 07 September 2009, 17:06
Replies: 0
Views: 628
Posted By barney
LURKING HORROR: The sounds aren't working

Has anybody played "The Lurking Horror" by Infocom before? I used to play this game on my Amiga 1000 back in the 80's. I recently bought it off ebay, but for some weird reason the sound effects...
Forum: support.Hardware 25 August 2009, 00:12
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
My motherboard is revision 4.3. Could my...

My motherboard is revision 4.3. Could my revision be too old for full compatibility. I hope not. Thanks.

Barney
Forum: support.Hardware 24 August 2009, 18:48
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
My accelerator board has I believe Version 7. It...

My accelerator board has I believe Version 7. It really isn't a serious problem. They do work fine together except for cold booting. Entering the boot menu really isn't that big of a deal, but I...
Forum: support.Hardware 24 August 2009, 17:31
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Actually, I have the newest version ROM for my...

Actually, I have the newest version ROM for my accelerator. I remember finding one on ebay but after checking inside my system I already realized I had the newest version. My GVP SVSI card also has...
Forum: support.Hardware 24 August 2009, 15:35
Replies: 18
Views: 2,973
Posted By barney
I changed my hard drive to id 6 but I still get...

I changed my hard drive to id 6 but I still get the purple "Workbench" installation screen on cold boots. Is there some type of file that needs to be present on the HD0: partition that would kick...
Forum: support.Hardware 23 August 2009, 23:31
Replies: 18
Views: 2,973
Posted By barney
Well, in my case, the boot time doesn't matter...

Well, in my case, the boot time doesn't matter since my problem isn't fixed yet. Everytime I turn my computer on for the first time, it shows me the purple "Workbench Install" screen. I have to...
Forum: support.Hardware 23 August 2009, 23:02
Replies: 18
Views: 2,973
Posted By barney
Ok, I was successful at setting the ID to six but...

Ok, I was successful at setting the ID to six but I don't see any difference. Sombody recommended that I set my id to 6 on my hard drive that is mounted on a GVP SCSI HD+8 Card. It was previously...
Forum: support.Hardware 23 August 2009, 22:05
Replies: 18
Views: 2,973
Posted By barney
I am looking at my hard drive now and I see...

I am looking at my hard drive now and I see exactly what you described. I see bit 0, bit 1, bit 2 and bit 3. In my case if I wanted id of 6, which jumpers would I install. Just want to make sure I...
Forum: support.Hardware 23 August 2009, 21:48
Replies: 18
Views: 2,973
Posted By barney
How do I change Hard Drive device ID #

I need to change my hard drive device ID from 0 to 6. How do I go about doing this? Is this somthing that needs to be done on the hard drive itself or through software? Thanks.

Barney
Forum: MarketPlace 23 August 2009, 21:22
Replies: 2
Views: 982
Posted By barney
What price were you looking at for thie Scan...

What price were you looking at for thie Scan Doubler/Flicker Fixer. Please send me a personal message withe the price if it hasn't already sold yet. Thanks. I would check AMIBAY but I just...
Forum: support.Hardware 23 August 2009, 19:49
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Thanks for the manual. I have one simple...

Thanks for the manual. I have one simple question that the manual does not mention. Does it matter what ID# my hard drive is? It defaults to 0. I vaguely remember sombody mentioning that it had...
Forum: support.Hardware 23 August 2009, 03:47
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Sounds good. I will be waiting for you to send...

Sounds good. I will be waiting for you to send the file. Thanks.

Barney
Forum: support.Hardware 23 August 2009, 01:33
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
I just recently bought the most up to date ROM...

I just recently bought the most up to date ROM (4.15), so that isn't the issue. I wonder if I have all the jumpers set correctly. Besides the RAM, and autoboot jumpers, there are a ton of other...
Forum: support.Hardware 22 August 2009, 22:31
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
I think my hard drive might be too large for...

I think my hard drive might be too large for Faaastprep. Another member stated that Faaastprep is too old and outdated for newer/larger hard drives.

Regardless, I started over and used...
Forum: support.Hardware 22 August 2009, 19:25
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Ok, here is what I did. I booted from the GVP...

Ok, here is what I did. I booted from the GVP startup disk. By running the FAAST Prep, it recognized the hard drive then completely wiped all my previous partitions. Do I set each partition within...
Forum: support.Hardware 22 August 2009, 09:27
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Yeah that would be cool! I sent you a personal...

Yeah that would be cool! I sent you a personal message with my email address to send it to. Thanks again.

Barney
Forum: support.Hardware 22 August 2009, 08:22
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
You guys were right. I dropped the memory on my...

You guys were right. I dropped the memory on my card down to 4MB and "WHAM!!!...now its working fine.

There is only one problem: When I power my system down and then power it back up, it...
Forum: support.Hardware 22 August 2009, 03:34
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Well, I renamed the line in HDToolbox to...

Well, I renamed the line in HDToolbox to "SCSI_DEVICE_NAME=gvpscsi.device" and when I booted to 3.1 in 6800 mode, I was able to successfully access the drive and files. But if I boot up in 68030...
Forum: support.Hardware 21 August 2009, 23:16
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Well, I renamed it but the computer is reporting...

Well, I renamed it but the computer is reporting defective card on boot up "red diagnostics screen" displaying all card on computer. I have 6mb installed and I set the jumpers accordingly. I have...
Forum: support.Hardware 21 August 2009, 20:41
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Hello, I have one more small question: Can I...

Hello, I have one more small question: Can I remove my existing hard drive from my 2091 scsi card and mount it on my GVP card without losing partitions.

Actually, can I go ahead and add...
Forum: support.Hardware 21 August 2009, 18:06
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
I did a search and I think I found the problem. ...

I did a search and I think I found the problem. It looks like I need to add "SCSI_DEVICE_NAME=gvpscsi.device" to tooltypes in HDToolBox.

Another person on this site did this and the hard drive...
Forum: support.Hardware 21 August 2009, 15:25
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
The memory shows up correctly. When I boot into...

The memory shows up correctly. When I boot into 68030 mode, it shows 8mb total (2MB on A2630 and 6 on GVP SCSI Card). When I boot into 6800, it shows 6MB total (6 MB on GVP SCSI Card).

When I...
Forum: support.Hardware 21 August 2009, 07:13
Replies: 45
Views: 6,582
Posted By barney
Impact A2000-HC+8 Series II: HAVING BIG PROBLEMS

I just bought this recently: Impact A2000-HC+8 Series II w 6MB installed. My system sees it fine. My Amiga 2000 also has a A2630 accelerator installed w. 2mb. When I boot my system into 68030...
Showing results 1 to 30 of 30

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 02:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16506 seconds with 9 queries