English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: PeterK
Forum: support.FS-UAE 22 May 2020, 16:09
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
Thanks Foul, but my Movem.W_test doesn't use any...

Thanks Foul, but my Movem.W_test doesn't use any icon.library at all. You must have changed something else in your 44.543 configuration of FS-UAE, too. Probably "JIT OFF".

@FrodeSolheim
Sorry, I...
Forum: support.FS-UAE 21 May 2020, 11:49
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
I've tested MOVEM.W with FS-UAE 3.0.5 again and...

I've tested MOVEM.W with FS-UAE 3.0.5 again and the bug with the missing word to longword sign extension persists for the Jit in 1260, 060 and 040. You can use my attached test program to reproduce...
Forum: support.FS-UAE 24 March 2020, 21:49
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
Never had that in WinUAE, but didn't test Dopus4...

Never had that in WinUAE, but didn't test Dopus4 in FS-UAE yet. Let's see tomorrow ...

Update:
Tested Dopus 4.17pre21 successfully in FS-UAE with OS 3.1 and 3.9, no such hidden IconInfo window....
Forum: support.FS-UAE 24 March 2020, 21:30
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
For the tests I used your AmigaTest.HDF from the...

For the tests I used your AmigaTest.HDF from the 1. post of this thread. Of course, I know how to install FBlit or P96, but that was not required for checking your dot icon problem.

I think the...
Forum: support.FS-UAE 24 March 2020, 19:09
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
and @FrodeSolheim Thanks, I've totally...

and @FrodeSolheim

Thanks, I've totally forgotten that Foul's HDF configuration runs on PAL without FBlit from slow ChipMem. ;)

Ok, I will wait with further testing until your next FS-UAE...
Forum: support.FS-UAE 24 March 2020, 15:05
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
I've checked the "MOVEM.W 4(A1),D0-D1" again,...

I've checked the "MOVEM.W 4(A1),D0-D1" again, using my original code now without delays from additional instructions, but changed the following calculations with D0 and D1 from longword to word size,...
Forum: support.FS-UAE 23 March 2020, 21:37
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
This issue seems to be a timing problem, maybe...

This issue seems to be a timing problem, maybe because I load the complete icon data with an unbuffered Read() from the filesystem all at once into memory, and that may happen asynchronously to the...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 20:47
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
Ok, I can reproduce this issue with FS-UAE and...

Ok, I can reproduce this issue with FS-UAE and the Blizzard 1260 now. The problem exists since my build 477 when I changed my "ReadPlanarImage" routine. Versions until 476 are working.

This bug...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 17:05
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
Ok, I've tried your icons on WinUAE 68020 JIT...

Ok, I've tried your icons on WinUAE 68020 JIT with OS 3.1 and 3.1.4/3.9, icon.library 46.4.527 (68020) or (TC020), but no problems at all.

Which version of FS-UAE should I test? I've never done...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 16:13
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
Are that always the same icons which are...

Are that always the same icons which are displayed as dot images or other icons after each start? If these dots are always the same upload some of the "bad" icons, please.

Try an older version <=...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 16:04
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
The icon.libraries v40, v44 and v45 from OS...

The icon.libraries v40, v44 and v45 from OS 3.1/3.5/3.9 are using buffered reads, I'm using unbuffered reads, which means reading directly from the filesystem.

Are that always the same icons which...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 14:48
Replies: 48
Views: 4,959
Posted By PeterK
That looks like random disk read errors for me....

That looks like random disk read errors for me. It seems that my icon.library gets damaged image data when it reads the icons, can't decode them successfully and then displays the internal default...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05570 seconds with 10 queries