English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 23 of 23
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Foul
Forum: support.FS-UAE 22 May 2020, 17:19
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
In my test i just replaced the icon.library...

In my test i just replaced the icon.library ..it's all !!! my config is untouched between the reboot... (i quit fs-uae and re-launch, just to be sure icon.library is loaded but Blizkick...)
Forum: support.FS-UAE 22 May 2020, 15:09
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
On my system : icon.library 44.543 ...

On my system :

icon.library 44.543

https://i12.servimg.com/u/f12/16/40/49/27/fs-uae64.png

icon.library 46.4.533 (020)

https://i12.servimg.com/u/f12/16/40/49/27/fs-uae63.png
Forum: support.FS-UAE 24 March 2020, 21:42
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
Another weird issue just for exemple : simply...

Another weird issue just for exemple : simply click on any file .info in Dopus 4

with icon.library 46.4.527 : requester appear on the Workbench behind
...
Forum: support.FS-UAE 24 March 2020, 21:12
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
i'm using FBlit ! it's in my...

i'm using FBlit !

it's in my startup-sequence...

https://pastebin.com/NfEE9DHD if it can help.

(removed icon.library from Blizkick for the moment)
Forum: support.FS-UAE 24 March 2020, 16:16
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
uae_cpu_speed = max

uae_cpu_speed = max
Forum: support.FS-UAE 23 March 2020, 23:35
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
at least I would have put my finger on something...

at least I would have put my finger on something ... and it's been a while that lasts ;)

My first post concerning my prob was http://eab.abime.net/showpost.php?p=1124009&postcount=1742

22...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 23:05
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
The goal for me is to use the same system (CF...

The goal for me is to use the same system (CF card) under my Real Amiga and FS-UAE ;)
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 22:29
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
Done, uploading and sending you url in PM ...

Done, uploading and sending you url in PM

modify the Default.fs-uae hard_drive_0 = /mnt/Amiga/Downloads/WORKBENCH/ to match your system.

if you want to test with a good system:

- edit the...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 21:09
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
it's already set ! jit_compiler = 1 ...

it's already set !

jit_compiler = 1
jit_memory = indirect
uae_compfpu = 1

With direct : fs-uae can't work :

https://i12.servimg.com/u/f12/16/40/49/27/fs-uae53.png
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 20:54
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
Excellent !!! :great:bowdown

Excellent !!! :great:bowdown
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 17:28
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
i'm using FS-UAE 3.0.3 from Frode's PPA...

i'm using FS-UAE 3.0.3 from Frode's PPA (https://fs-uae.net/download-devel#ubuntu)
but it happens with old version too...

Filesystem : PFS 3 from Toni Wilen (Author of WinUAE) :...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 16:25
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
Just tried with 46.4.513 some icons are still...

Just tried with 46.4.513 some icons are still corrupted.(dot icons)

File attached with some dot icons...

Thx :)
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 16:08
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
icon.library 46.4.527 : Without JIT : icons...

icon.library 46.4.527 :

Without JIT : icons normals but Dopus probs
With JIT : don't start, crash, icons with dots, dopus probs

icon.library 44.543 :

Without JIT : icons normals, Dopus OK...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 15:38
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
i launched my system with icon.library via...

i launched my system with icon.library via blizkick... without startup sequence, copied some icons to ram :

https://i12.servimg.com/u/f12/16/40/49/27/fs-uae50.png

if i remove icon.library from...
Forum: support.FS-UAE 22 March 2020, 13:10
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
Sorry to unearth the topic, but the problem...

Sorry to unearth the topic, but the problem persists. Always crashes even with the latest version of fs-uae.

I put my CF card in my real A1200 / 060 .. it starts .. everything works perfectly ......
Forum: support.FS-UAE 20 June 2019, 14:15
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
I think I spoke a little fast ... problem always...

I think I spoke a little fast ... problem always present on the last dev ..

JIT OFF = No Prob at all

https://i12.servimg.com/u/f12/16/40/49/27/fs-uae36.png

JIT ON = Memory Probs
...
Forum: support.FS-UAE 18 May 2019, 20:04
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
Probs gone with latest winuae4210 commit !:bowdown

Probs gone with latest winuae4210 commit !:bowdown
Forum: support.FS-UAE 14 May 2019, 16:22
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
will test it for sure ;) thx !

will test it for sure ;)

thx !
Forum: support.FS-UAE 31 March 2018, 11:09
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
I'm not a coder but i think the question is : why...

I'm not a coder but i think the question is : why with the little modification in the sourcecode, everything is working well ! and if it affect something else... :)
Forum: support.FS-UAE 30 March 2018, 18:54
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
The Crash is with the "test" hdf.. here i'm using...

The Crash is with the "test" hdf.. here i'm using my real CF card. but it's not normal anyway...

Just for info : all starting from here : http://eab.abime.net/showthread.php?p=1124009#post1124009
Forum: support.FS-UAE 30 March 2018, 18:46
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
hard_drive_0 = /dev/sdx is working very well on...

hard_drive_0 = /dev/sdx is working very well on an CF/usb reader ;)

uae_cpu_throttle = -900.0 ... much slower to boot but same :

https://i62.servimg.com/u/f62/16/40/49/27/fs-uae21.png

it...
Forum: support.FS-UAE 30 March 2018, 18:15
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
replaced uae_cpuboard_type = Blizzard1260 with...

replaced uae_cpuboard_type = Blizzard1260 with accelerator = blizzard-1260 and
uae_cpuboardmem1_size = 128 with accelerator_memory = 131072

Still crash (Mount error) on my System here...
I'm...
Forum: support.FS-UAE 30 March 2018, 15:39
Replies: 48
Views: 4,958
Posted By Foul
Exclamation JIT still crash ! Found !!!

Just to remember :

http://eab.abime.net/showthread.php?p=1124009#post1124009
http://eab.abime.net/showthread.php?t=84876
http://eab.abime.net/showthread.php?t=86521...
Showing results 1 to 23 of 23

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06393 seconds with 10 queries