English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TheELF
Forum: support.WinUAE 02 October 2013, 21:33
Replies: 3
Views: 1,409
Posted By TheELF
Also amithlon...

Also amithlon http://eab.abime.net/showthread.php?t=31613&highlight=amithlon
Make sure to read both guides before even trying to do this.



Amiga development stoped liked a hundred years...
Forum: Retrogaming General Discussion 21 August 2010, 12:26
Replies: 6
Views: 1,459
Posted By TheELF
Man,I loved to play DeusEx great game.

Man,I loved to play DeusEx great game.
Forum: project.ClassicWB 16 July 2010, 18:39
Replies: 2
Views: 2,222
Posted By TheELF
Since you did format the HD with FFS did you...

Since you did format the HD with FFS did you point UAE to a valid fastfilesystem file?
Under the path for your hdf where you select the path of the Filesys!
Forum: support.Hardware 18 June 2010, 18:22
Replies: 11
Views: 3,905
Posted By TheELF
Wow is that a typo or do you realy mean 85MB? I...

Wow is that a typo or do you realy mean 85MB?
I just checked and winuae recognized my 650GB external HD that is connected via USB so thats probably not the problem.
First thing is you should make...
Forum: support.Games 14 June 2010, 22:25
Replies: 15
Views: 1,884
Posted By TheELF
Can only confirm that,hit ESC,in breathless, go...

Can only confirm that,hit ESC,in breathless, go to keyboard and have a look at wich keys are used,turn port 1 to <none>.
Forum: support.WinUAE 13 June 2010, 19:27
Replies: 10
Views: 3,103
Posted By TheELF
Ohhhhhhhh Ok. There is so much I have forgotten...

Ohhhhhhhh Ok.
There is so much I have forgotten abot my Amiga(not that I knew anything about 040 on a real AMIGA)although I still have an unexpanded Amiga 4000.
Did not remember/realised about the...
Forum: support.WinUAE 13 June 2010, 18:55
Replies: 10
Views: 3,103
Posted By TheELF
Thank you very much Toni! You where right,the...

Thank you very much Toni!
You where right,the problem was that the fpu was not recognised with the installed os,I had to reinstall workbench with the same config,and it showed the fpu,very strange...
Forum: support.WinUAE 13 June 2010, 18:21
Replies: 10
Views: 3,103
Posted By TheELF
Ok, sorry Toni and thank you very much,I did not...

Ok, sorry Toni and thank you very much,I did not realise that,when I use the settings 040, FPU CPU internal (no other option selectable),the c:CPU command only shows the 68040 cpu,when i use 030 and...
Forum: support.WinUAE 13 June 2010, 17:51
Replies: 7
Views: 2,161
Posted By TheELF
Most probably you are assigning too little RTG...

Most probably you are assigning too little RTG memory the higher the resolution and the collors the more ram the graphics card is going to need.
Forum: support.WinUAE 13 June 2010, 17:39
Replies: 10
Views: 3,103
Posted By TheELF
Well I am trying to do that,but the new versions...

Well I am trying to do that,but the new versions of ixemul has only the 020 version in the archive,and all the source but I have no idea how to use that to compile a working 040/060 version.
Forum: support.WinUAE 13 June 2010, 17:20
Replies: 10
Views: 3,103
Posted By TheELF
Yes, but Release Name: 48.2 ffplay needs version...

Yes, but Release Name: 48.2 ffplay needs version 61 or higher,and thats only in 020.
Forum: support.WinUAE 13 June 2010, 16:59
Replies: 10
Views: 3,103
Posted By TheELF
ffplay on winuae

So,I found ffplay on aminet( ffmpeg-svnr22669-m68k.lha ),and I thought to myself "wow thats great",well thats untill I installed it and found out that it needs the ixemul.library v61 and above....
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05417 seconds with 10 queries