English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: utukku
Forum: support.Hardware 06 May 2020, 21:41
Replies: 4
Views: 215
Posted By utukku
Problem solved, turns out I needed to use the...

Problem solved, turns out I needed to use the floppy connector BEFORE the one with the twist in the cable. Done this, and everything is working correctly. Thanks For the help :-)
Forum: support.Hardware 06 May 2020, 06:59
Replies: 4
Views: 215
Posted By utukku
Didn't know you had to do this. last time it...

Didn't know you had to do this. last time it worked I just plugged it in. But saying that, there is a file called image.cfg with 18 bytes on the memory stick. On opening that with notepad, all it...
Forum: support.Hardware 05 May 2020, 23:37
Replies: 4
Views: 215
Posted By utukku
Strange Gotek problem

Guys, got a strange problem, am using a gotek to install workbench onto an A4000D. Formatted a good quality usb stick fat32, and copied just the adf's, install ,workbench, locale etc onto it. The...
Forum: support.Apps 03 May 2020, 16:41
Replies: 2
Views: 239
Posted By utukku
cheers

cheers
Forum: support.Apps 03 May 2020, 13:14
Replies: 2
Views: 239
Posted By utukku
ToolsDaemon upgrade error

I have Toolsdaemon 21a installed, on WB 3.1.4, but need to upgrade to ver 2.2.

But my problem is, that having installed ver 21a, you have to patch files with the latest version. Now the...
Forum: support.Hardware 27 April 2020, 13:57
Replies: 3,976
Views: 418,280
Posted By utukku
Hi, I now have my Emerson PRPMC8005E Processor...

Hi, I now have my Emerson PRPMC8005E Processor PMC Module and the ramix carrier. I;m sure I read on here somewhere that I need to set a jumper on the 2nd row in from the edge of the Emerson board....
Forum: support.Hardware 05 April 2020, 11:41
Replies: 3
Views: 158
Posted By utukku
Thanks for that info, but I'm already using an...

Thanks for that info, but I'm already using an existing A3640 board, which works, and the jumpers on the spare card is the same as the working one, and I have not changed anything on the M/B. The cpu...
Forum: support.Hardware 04 April 2020, 23:26
Replies: 3
Views: 158
Posted By utukku
A4000 A3640 Rev 3.1 Problem

Hi,
I have spare A3604 Rev 3.1 board that i'm having problems with.


Have tested this on a working Rev B motherboard, and both the M/B and A3640 card have been recapped. But when I put the cpu...
Forum: support.Hardware 01 April 2020, 14:04
Replies: 3,976
Views: 418,280
Posted By utukku
Your were not joking! is there any other carriers...

Your were not joking! is there any other carriers that can be used?
Forum: support.Hardware 01 April 2020, 13:08
Replies: 3,976
Views: 418,280
Posted By utukku
Whats the going price for one of these? as there...

Whats the going price for one of these? as there is no price on that site?


utukku
Forum: support.Hardware 01 April 2020, 12:49
Replies: 3,976
Views: 418,280
Posted By utukku
PPC NOOB Questions

Hi,
am a complete noob to adding PPC cards to my A4000/040 with latest Mediator 4000Di. At present I have a Bigfoot K1 nic installed along with a spider usb, Radeon 128mb gfx card.



I have...
Forum: support.Hardware 28 March 2020, 01:27
Replies: 4
Views: 211
Posted By utukku
Well, that answers that then :-)

Well, that answers that then :-)
Forum: support.Hardware 28 March 2020, 01:19
Replies: 4
Views: 211
Posted By utukku
Hi Yep, your right its the K1

Hi Yep, your right its the K1
Forum: support.Hardware 28 March 2020, 00:56
Replies: 4
Views: 211
Posted By utukku
Anyone Running a Bigfoot Killer Nic?

Looking for advice on running the Bigfoot Killer M1 nic card. I have installed this card in my Mediator, and following all the instructions for sonnet, using getinfo etc, it reports the card is...
Forum: support.Hardware 28 March 2020, 00:48
Replies: 5
Views: 422
Posted By utukku
Thanks for all the replies, I have now got my...

Thanks for all the replies, I have now got my head around the "Picasso96" software, and have the screenmodes working really nice.



I have also got the spider USB working, it was as simple as...
Forum: support.Hardware 22 March 2020, 23:35
Replies: 5
Views: 422
Posted By utukku
Elbox Mediator board & Spider USB problems

Looking for a bit of help with an A4000 040 with a recently fitted Mediator board.



I have fitted the spider usb board as well as a Radeon 9200 128mb card. Done all the installation ( and...
Forum: support.WinUAE 10 March 2020, 11:42
Replies: 10
Views: 721
Posted By utukku
Guy's thanks for the help. SInce yesterday, I...

Guy's thanks for the help. SInce yesterday, I seemed to have solved the problem. Although I had copied the 040/060 libs into the workbench LIBS: folder ( on the CF card bootable partion ) everytime I...
Forum: support.WinUAE 09 March 2020, 18:55
Replies: 10
Views: 721
Posted By utukku
Tried that, read the document and I have copied...

Tried that, read the document and I have copied the libs into the LIBS: folder. but still get the warning on bootup ( within WInUAE )
Forum: support.WinUAE 09 March 2020, 15:25
Replies: 10
Views: 721
Posted By utukku
that's my next step :-)

that's my next step :-)
Forum: support.WinUAE 09 March 2020, 14:48
Replies: 10
Views: 721
Posted By utukku
that's the thing, I have downloaded both the 040...

that's the thing, I have downloaded both the 040 & 060 libs from aminet ( same as the phase5 ones) and put them in the libs folder on the cf card. but still boots up and tells me I have not got them.
Forum: support.WinUAE 09 March 2020, 13:53
Replies: 10
Views: 721
Posted By utukku
Winuae 040/060 libs missing

Hi, need some help ( as I'm now getting desperate! ). I'm setting up a 16gb sandisk cf card up for an A4000 with 040 card, using the very latest winuae, and 3.1.4 install disks. I am also using...
Forum: support.Hardware 09 February 2020, 00:49
Replies: 4
Views: 245
Posted By utukku
Sorry, its a Rev B motherboard, 2mb chip 16mb...

Sorry, its a Rev B motherboard, 2mb chip 16mb fast, 040 cpu. Rev 11 buster chip. CF card with adaptor.
Forum: support.Hardware 08 February 2020, 23:43
Replies: 4
Views: 245
Posted By utukku
A4000 zorro Slot problems

Hi, I hae a problem with my A4000D zorro slots ( I think ).
The computer seem sto work fine, except when I put a zorro card in, such as the ZZ900 card, it is not detected. Nothing show's up in the...
Forum: support.Hardware 05 February 2020, 12:41
Replies: 4
Views: 254
Posted By utukku
Thanks!

Thanks!
Forum: support.Hardware 05 February 2020, 00:37
Replies: 4
Views: 254
Posted By utukku
A4000D memory

Hi, can anyone tell me if I can use a 4mb 72pin simm in the (U621) chipram slot, then 2 8mb 72pin simms in the remaining fast ram banks, rather than 4x4mb sticks? Also, does it need to be parity or...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06409 seconds with 10 queries