English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 39 of 39
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: zoopster
Forum: News 08 September 2019, 17:04
Replies: 168
Views: 28,686
Posted By zoopster
Good suggestion. Just emailed him.

Good suggestion. Just emailed him.
Forum: News 08 September 2019, 13:45
Replies: 168
Views: 28,686
Posted By zoopster
Okay - favourites is working but the key map is...

Okay - favourites is working but the key map is AZERTY rather than QWERTY. Any idea how to change that?
Forum: News 08 September 2019, 13:38
Replies: 168
Views: 28,686
Posted By zoopster
Yes - it's a bit of mess TBH. I think I'm...

Yes - it's a bit of mess TBH.

I think I'm using the latest version but can't get favourites to work. Is that a known issue?
Forum: News 07 September 2019, 18:12
Replies: 168
Views: 28,686
Posted By zoopster
Solved need to the lha version:...

Solved need to the lha version: http://aminet.net/search?query=Tiny+Launcher
Forum: News 07 September 2019, 15:02
Replies: 168
Views: 28,686
Posted By zoopster
Anybody else having problems downloading...

Anybody else having problems downloading TinyLauncher from Aminet?
Forum: support.Other 16 April 2019, 09:58
Replies: 3
Views: 557
Posted By zoopster
Thanks Daxb. I used RemApollo on my previous 3.1...

Thanks Daxb. I used RemApollo on my previous 3.1 build. For the P96 with AGA "Driver" configuration is there a good guide? Finally should do I need to do anything to use the MMULib 68060 library or...
Forum: support.Other 14 April 2019, 22:36
Replies: 3
Views: 557
Posted By zoopster
Advice on Workbench 3.1.4 on Apollo 060

I'm looking for some general tips on getting the best performance out of an Amiga A1200 with Apollo 060 board and 32MB of fast ram.

I'm booting using physical 3.1.4 kickstart roms from Amiga...
Forum: News 29 December 2018, 16:26
Replies: 21
Views: 4,211
Posted By zoopster
Thanks!

Thanks!
Forum: News 28 December 2018, 21:12
Replies: 21
Views: 4,211
Posted By zoopster
Does anyone have a copy of the latest versions of...

Does anyone have a copy of the latest versions of the Ami emulators? Looks like the link is dead.
Forum: Amiga scene 21 October 2018, 22:33
Replies: 956
Views: 129,138
Posted By zoopster
Right - it's V1.7. On the Amiga system, I removed...

Right - it's V1.7. On the Amiga system, I removed the MAC argument and when DRAP is commented out then the system proceeds to show "Workbench" and then freezes. Also tried mmu.library and MuDrap also...
Forum: Amiga scene 21 October 2018, 20:04
Replies: 956
Views: 129,138
Posted By zoopster
Changing to RemApollo 1.17 fixed "----->>...

Changing to RemApollo 1.17 fixed "----->> WARNING: Kickstart fixing sequence failed!" on WinUAE. But still getting the checksum error message on the real Amiga A1200.
Forum: support.Apps 21 October 2018, 20:01
Replies: 11
Views: 620
Posted By zoopster
Full delete and reinstall fixed it.

Full delete and reinstall fixed it.
Forum: support.Apps 21 October 2018, 16:28
Replies: 11
Views: 620
Posted By zoopster
Thanks. The DOpus4 libraries are the correct...

Thanks. The DOpus4 libraries are the correct version. I'll try a fresh installation.

Sorted out Fbit and Ftext this is for use on a real A1200. The FText recommendation came from here:...
Forum: Amiga scene 21 October 2018, 16:15
Replies: 956
Views: 129,138
Posted By zoopster
I've set up a A1200 Workbench 3.1.4 install on a...

I've set up a A1200 Workbench 3.1.4 install on a compact flash with WinUAE ready for use in my real A1200. The real A1200 is running an Apollo 68060 expansion card with 32 MB ram so I'm emulating the...
Forum: support.Apps 21 October 2018, 15:10
Replies: 11
Views: 620
Posted By zoopster
Thanks Peter. I installed it over 4.16. It's not...

Thanks Peter. I installed it over 4.16. It's not a big deal as I know what each menu item is so the program is still configurable and useable. One other oddity is that it doesn't appear to be able to...
Forum: support.Apps 21 October 2018, 12:39
Replies: 11
Views: 620
Posted By zoopster
Dir Opus 4.17 pre21 - grey blocks in menus

Hi

I've installed Dir Opus 4.17 pre 21 on Workbench 3.1.4 and I'm getting grey text blocks under Project and Function menus. V4.16 worked fine so I could back to using that but before I did I...
Forum: support.WinUAE 20 October 2018, 21:24
Replies: 1
Views: 406
Posted By zoopster
Okay so I had two sets of folders both containing...

Okay so I had two sets of folders both containing the back up of my Amiga with slightly different names! So the files were there after all! Doh!
Forum: support.WinUAE 20 October 2018, 21:21
Replies: 1
Views: 406
Posted By zoopster
Issues accessing files from PC folder

Hi

I'm using WinUAE 4.0.1 and my main amiga disk is a compact flash card loading Workbench no problem. I've been able to copy files from my PC (Windows 10) to the amiga disk using Directory Opus....
Forum: support.Apps 08 October 2017, 19:20
Replies: 2
Views: 482
Posted By zoopster
Thanks. Had another look and figured it out.

Thanks. Had another look and figured it out.
Forum: support.Apps 08 October 2017, 15:57
Replies: 2
Views: 482
Posted By zoopster
Manual install of HSMathLibs

Hi,

I'm looking to manually configure my registered version of HSMathLibs. Can someone confirm which files needs to be in Libs and what lines need to be in startup-sequence.

Thanks,
John
Forum: Hardware mods 09 September 2017, 11:47
Replies: 30
Views: 5,178
Posted By zoopster
Thanks Peter - that makes sense. I can find the...

Thanks Peter - that makes sense. I can find the correct one. Should I load all the other modules into memory? I'm also planning to load your icon.library as well (presumably I should rename the...
Forum: Hardware mods 09 September 2017, 00:32
Replies: 30
Views: 5,178
Posted By zoopster
Hi, Apologies for bringing this old thread...

Hi,

Apologies for bringing this old thread back from the dead. I've used the rux command to extract the OS_Modules from the BB2 rom and got six modules which contain exec 45.20. Do I just need to...
Forum: project.ClassicWB 28 July 2017, 08:37
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
True! Roadshow was disabled using the WHDLoad...

True! Roadshow was disabled using the WHDLoad pre-script so it appeared to be more than simply disabling Roadshow. Not 100% sure though.
Forum: project.ClassicWB 27 July 2017, 22:49
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
So to close the loop in turns out that the issue...

So to close the loop in turns out that the issue was related to either the Cloud Storage handler (for Google Drive) and / or Roadshow running. In my dual boot system the ClassicWB startup with these...
Forum: support.Hardware 27 July 2017, 22:47
Replies: 11
Views: 853
Posted By zoopster
So to close the loop in turns out that the issue...

So to close the loop in turns out that the issue was related to either the Cloud Storage handler (for Google Drive) and / or Roadshow running. In my dual boot system the ClassicWB startup with these...
Forum: support.Hardware 23 July 2017, 08:16
Replies: 11
Views: 853
Posted By zoopster
Thanks for the tips. utri> I've switched to...

Thanks for the tips.

utri> I've switched to an A500 power brick to see if that helps. The problem with WHDLoad happens pretty much immediately. The A1200 expansion has an open trapdoor and a fan...
Forum: project.ClassicWB 22 July 2017, 22:44
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
Thanks Peter. AGA and ECS games both work with a...

Thanks Peter. AGA and ECS games both work with a 50% / 50% chance. Seems to be better on the classic Workbench startup vs Scalos. It's very weird.

I'm thinking it may be related to the expansion...
Forum: support.Hardware 22 July 2017, 22:41
Replies: 11
Views: 853
Posted By zoopster
Thanks for the suggestion, but I'm pretty sure...

Thanks for the suggestion, but I'm pretty sure it's not that as I have an alternative startup option with no TCP stack started and have also used the WHDLOAD script to disable roadshow via the...
Forum: support.Hardware 22 July 2017, 18:05
Replies: 11
Views: 853
Posted By zoopster
Apollo 040 possible problem

Hi,

I've got an Apollo 040 card : http://amiga.resource.cx/search.pl?p...id=#apollo1260

It has double side 32MB SIMM memory fitted. I'm having a few problems when using WHDLoad with games...
Forum: project.ClassicWB 22 July 2017, 14:42
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
Just a thought but could the A1200 power supply...

Just a thought but could the A1200 power supply be the problem? The system has an 040 board with a fan, CF flash card and floppy attached. The floppy could be removed. I have an A500 power supply...
Forum: project.ClassicWB 22 July 2017, 14:35
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
Thanks Peter. That seemed to help as I was able...

Thanks Peter. That seemed to help as I was able to load a couple of old ECS games via WHDLoad. Still not 100% but getting there.

I've uploaded the icon.library below so let me know if its the...
Forum: project.ClassicWB 21 July 2017, 22:55
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
I've uploaded the two startup sequences I'm...

I've uploaded the two startup sequences I'm using. To recap:

- The main start-up and user startup boots into Classic WB ADV (Scalos) which is working great for everything except WHDLOAD.

53822...
Forum: support.Apps 21 July 2017, 22:15
Replies: 50
Views: 8,590
Posted By zoopster
Anybody else having trouble getting the Google...

Anybody else having trouble getting the Google Drive access code via the URL in the readme: https://goo.gl/1K3xoq
Forum: project.ClassicWB 21 July 2017, 09:56
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
Hi Peter. I had a feeling that might be the...

Hi Peter.

I had a feeling that might be the problem - copying the latest newicons lib over the version supplied by ClassicWB ADVSP. I'll post the two different start up sequences and the icon...
Forum: project.ClassicWB 21 July 2017, 00:43
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
Thanks for the tips. The Workbench startup I'm...

Thanks for the tips. The Workbench startup I'm using isn't initiating the network stack or using Scalos. Just the basic Classic WB startup sequence with Newicons enabled.

Maybe I should post the...
Forum: project.ClassicWB 20 July 2017, 23:00
Replies: 21
Views: 3,459
Posted By zoopster
NewIcons and WHDLoad problems

Hi,

I've using ClassicWB ADV SP as my base install on A1200 with 040 Apollo Card and 32MB Fast Memory.

I was having trouble running various WHDLoad games with my modified setup (latest newicon...
Forum: Amiga scene 19 July 2017, 22:36
Replies: 49
Views: 5,429
Posted By zoopster
Worked out the problem. MagicTV, which reduces...

Worked out the problem. MagicTV, which reduces flickering on a CRT, was the offending item. With that turned off both Genetic Species and Big Red Adventure use compatible video modes. Worth knowing...
Forum: Amiga scene 18 July 2017, 23:39
Replies: 49
Views: 5,429
Posted By zoopster
Hi DamienD, Thanks for taking the time to...

Hi DamienD,

Thanks for taking the time to respond. It looks like it must be something in my ClassicWB startup sequence. I managed to get both Genetic Species and Big Red Adventure loading from CLI...
Forum: Amiga scene 15 July 2017, 22:46
Replies: 49
Views: 5,429
Posted By zoopster
Thanks for your work on these hard disk...

Thanks for your work on these hard disk conversions DamienD.

I've tried out Big Red and Genetic Species on my Amiga A1200 (040) system connected to a Sony Monitor and a Sony TV. The weird thing...
Showing results 1 to 39 of 39

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08696 seconds with 10 queries