English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 169
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: Snake79
Forum: support.WinUAE 01 October 2017, 21:39
Replies: 99
Views: 17,875
Posted By Snake79
Confirmed (winuae_3600b5) Amiga Early Startup...

Confirmed (winuae_3600b5) Amiga Early Startup Control works fine for me also.
Forum: support.WinUAE 16 August 2017, 00:28
Replies: 99
Views: 17,875
Posted By Snake79
You welcome. 'Thanks', should goes to amilo...

You welcome. 'Thanks', should goes to amilo (reported the problem first), ransom and Toni especially (fixed it fast). Greetings.
Forum: support.WinUAE 15 August 2017, 23:53
Replies: 99
Views: 17,875
Posted By Snake79
Hi AMIGASYSTEM. I have had similar problem with...

Hi AMIGASYSTEM. I have had similar problem with f.e. Flink game using latest official beta (3.6.0). Try latest, as i call it 'alpha' http://www.winuae.net/files/b/winuae.7z.
Forum: support.WinUAE 02 August 2017, 23:01
Replies: 11
Views: 571
Posted By Snake79
I have had and reported similar problem some time...

I have had and reported similar problem some time ago (win10+nvidia), after that i'm using full-window setting as workaround and it's working fine.
Forum: News 16 June 2017, 21:10
Replies: 34
Views: 2,764
Posted By Snake79
One word: Awesome! ;) Thanks Toni.

One word: Awesome! ;) Thanks Toni.
Forum: support.WinUAE 12 May 2017, 23:31
Replies: 12
Views: 814
Posted By Snake79
I'm using Windows 10 too (creators update), on...

I'm using Windows 10 too (creators update), on Intel I5, but i think the cpu doesn't matter in problem of yours... Keep trying ;)
Forum: support.WinUAE 11 May 2017, 21:22
Replies: 12
Views: 814
Posted By Snake79
Hi there. I have downloaded and tested config of...

Hi there. I have downloaded and tested config of yours and successfully booted my OS41FE U1 hdf/vhd (tested on WinUAE 3.4.0 and 3.4.1b8). I had to change Settings/ROM/Board type: to New UAE (128k,...
Forum: support.WinUAE 20 January 2017, 22:23
Replies: 163
Views: 17,565
Posted By Snake79
Yeah. Here's proof example.

Yeah. Here's proof example.
Forum: support.WinUAE 07 January 2017, 19:21
Replies: 163
Views: 17,565
Posted By Snake79
Maybe try creating new OS41 BASIC config first...

Maybe try creating new OS41 BASIC config first (upgrade it later) or try one of attached by users OS41 working configs (removing unnecessary cards)?..
PS. I was using Z3 Fast Ram for swap too...
Forum: support.WinUAE 06 January 2017, 23:15
Replies: 163
Views: 17,565
Posted By Snake79
In that situation (when you still can't boot into...

In that situation (when you still can't boot into os update1) i would recommend to start from scratch too as SnkBitten said... creating fresh config and start over installing os and then update?...
Forum: support.WinUAE 06 January 2017, 22:38
Replies: 163
Views: 17,565
Posted By Snake79
Cylinders: 0? I think, that is looking something...

Cylinders: 0? I think, that is looking something wrong... You can try to do Manual geometry matching the working one (same as os41f.hdf)...
Forum: support.WinUAE 05 January 2017, 22:08
Replies: 163
Views: 17,565
Posted By Snake79
I have tested config of yours and it is booting...

I have tested config of yours and it is booting with my vhd (without sound card and lan) but fine.. Strange.. Maybe you should remove every hdd but left only os one and try again?.. You can also try...
Forum: support.WinUAE 05 January 2017, 21:42
Replies: 163
Views: 17,565
Posted By Snake79
Maybe this can help somehow? Config (with ES1370...

Maybe this can help somehow? Config (with ES1370 and RTL8029 on Mediator) attached.
Forum: support.WinUAE 05 January 2017, 20:32
Replies: 163
Views: 17,565
Posted By Snake79
Good would be to attach config file of yours (and...

Good would be to attach config file of yours (and logs).
Forum: support.WinUAE 05 January 2017, 00:08
Replies: 484
Views: 94,523
Posted By Snake79
Yes. You can download it straight from Hyperion...

Yes. You can download it straight from Hyperion after you login into it (Downloads -> AmigaOS 4.1 Final Edition).
Forum: News 21 December 2016, 22:04
Replies: 43
Views: 5,893
Posted By Snake79
Great Job! Keep Hope Alive!

Great Job! Keep Hope Alive!
Forum: support.WinUAE 15 October 2016, 23:16
Replies: 3
Views: 347
Posted By Snake79
I'm glad to help You. Greetings.

I'm glad to help You. Greetings.
Forum: support.WinUAE 15 October 2016, 22:41
Replies: 3
Views: 347
Posted By Snake79
Hi. Try attached config and add hardfiles of...

Hi. Try attached config and add hardfiles of yours. It's modified config of yours with disabled 32-bit Chip memory (and with Native Full-window Display).
Forum: support.WinUAE 10 October 2016, 21:37
Replies: 13
Views: 753
Posted By Snake79
Maybe they (MS) have changed something between...

Maybe they (MS) have changed something between the builds... Will wait for update (slow ring) and check... Thanks.
Forum: support.WinUAE 10 October 2016, 21:25
Replies: 13
Views: 753
Posted By Snake79
I discovered that when you run WinUAE in...

I discovered that when you run WinUAE in compatibility mode with Windows 8 everything is working as it should. The settings menu (f12) appears in Fullscreen mode as before (Anniversary Update of...
Forum: support.WinUAE 09 October 2016, 21:57
Replies: 13
Views: 753
Posted By Snake79
I reinstalled GeForce drivers to official oldest...

I reinstalled GeForce drivers to official oldest one for W10, but without success. I tried WinUAE 3.2.2, 3.2.0, 3.1.0 and the issue is the same. I am sure, that a few months ago everything worked...
Forum: support.WinUAE 09 October 2016, 19:30
Replies: 13
Views: 753
Posted By Snake79
Sadly, no, BUT switching refresh rate to 50Hz PAL...

Sadly, no, BUT switching refresh rate to 50Hz PAL works (and 60Hz NTSC not). Very strange... With Full-window everything is ok...
Forum: support.WinUAE 09 October 2016, 18:46
Replies: 13
Views: 753
Posted By Snake79
DaveMB's workaround is working (alt-tab). Thanks...

DaveMB's workaround is working (alt-tab). Thanks meantime.
Forum: support.WinUAE 09 October 2016, 18:20
Replies: 13
Views: 753
Posted By Snake79
Logs based on test.uae config (basic qs a1200). ...

Logs based on test.uae config (basic qs a1200).
blackscreen.7z when using 1920x1080 Fullscreen and
ok.7z when using 1920x1080 Full-window.
Forum: support.WinUAE 09 October 2016, 17:48
Replies: 13
Views: 753
Posted By Snake79
Hmmm, sorry, but i don't know how to create logs...

Hmmm, sorry, but i don't know how to create logs when i can't access settings window (because of black screen).
But have a simple test:
Pick quickstart A1200 basic config, change Display Fullscreen...
Forum: support.WinUAE 09 October 2016, 16:48
Replies: 13
Views: 753
Posted By Snake79
F12 causes black screen using OS4.1FE

Hi. I have black screen using attached config (os41fe) when trying to open settings window by 'f12'. After that, i can only back to desktop with 'escape' and close emulator by 'alt+f4'.
That is...
Forum: support.WinUAE 02 October 2016, 22:12
Replies: 8
Views: 2,429
Posted By Snake79
Hi there. I have the same problem. Strange, that...

Hi there. I have the same problem. Strange, that before W10 Anniversary Update (1607) everything was working fine (official build and latest betas). Tried also -norawinput parameter, but without...
Forum: support.WinUAE 26 August 2016, 23:49
Replies: 464
Views: 84,155
Posted By Snake79
Hi there michaljarz. I think AMIGASYSTEM has a...

Hi there michaljarz. I think AMIGASYSTEM has a point. In my case i was using Wazp3D in OS41FE (where things are simpler / different), not WB31. Remember that uppercase are important when you copy /...
Forum: support.WinUAE 26 August 2016, 20:42
Replies: 464
Views: 84,155
Posted By Snake79
I confirm that SB128 is working again and Cow3D...

I confirm that SB128 is working again and Cow3D demo using Wazp3D also without issues :great Thanks!
Forum: support.WinUAE 25 August 2016, 22:39
Replies: 464
Views: 84,155
Posted By Snake79
Using latest winuae.7z with my config (with...

Using latest winuae.7z with my config (with Fullscreen Low Latency VSync also) the speed / reaction of OS41FE is back to normal :great. I still have freezes with it (f12, alt-tab, ctrl-alt-del,...
Forum: support.WinUAE 25 August 2016, 01:09
Replies: 464
Views: 84,155
Posted By Snake79
mark_k has inspired me in "slider" thing (i was...

mark_k has inspired me in "slider" thing (i was using CPU and FPU -> Stopped M68K CPU idle mode). In term of speed (reaction) results are (OS41FE):
test1 config (slider to left): os menu open in...
Forum: support.WinUAE 24 August 2016, 21:52
Replies: 464
Views: 84,155
Posted By Snake79
In my case END+F9 does nothing on my config...

In my case END+F9 does nothing on my config (winuae_3400b2 and winuae.7z).
Using latest winuae.7z still have blackscreen in Fullscreen (Low Latency VSync), but Fullscreen (-) is working fine showing...
Forum: support.WinUAE 24 August 2016, 21:34
Replies: 464
Views: 84,155
Posted By Snake79
Hi there. I'm glad, that new beta series started...

Hi there. I'm glad, that new beta series started :great but it also started problems with my OS41FE config :sad With my config i have endless black screen (hdd is blinking from time to time). Only if...
Forum: support.WinUAE 10 August 2016, 21:40
Replies: 484
Views: 94,523
Posted By Snake79
Hello. Try (or compare with) my A4000 OS4.1FE...

Hello. Try (or compare with) my A4000 OS4.1FE config. Add hard drive of yours with it. I'm using it in FHD with UAE Zorro III (*) gfx. Choose UAE:1920x1080 RGB16PC as ScreenMode.
EDIT: Probably you...
Forum: support.WinUAE 03 April 2016, 22:19
Replies: 484
Views: 94,523
Posted By Snake79
Have in mind that i am still not sure if i am...

Have in mind that i am still not sure if i am doing this right (using uaebootmaprom)... CgxBenchmark results in 2 tries (don't know if that help in something)...
Left (results in a screenshot) are...
Forum: support.WinUAE 03 April 2016, 19:16
Replies: 484
Views: 94,523
Posted By Snake79
Don't know if i'm getting the idea right, but...

Don't know if i'm getting the idea right, but have some test results (with updated winuae.7z)...
PS. sorry for upper offtopic...
Forum: support.WinUAE 03 April 2016, 18:22
Replies: 484
Views: 94,523
Posted By Snake79
Cześć Radzik ;) I'm using similar config...

Cześć Radzik ;) I'm using similar config (attached) and it works fine with AOS4.1FE (on latest betas and 3.2.2). Pozdrawiam.
PS. You are doing great job with podcast of yours, keep it up ;)
Forum: Amiga scene 29 March 2016, 22:43
Replies: 11
Views: 1,201
Posted By Snake79
Hi there. Try this config (attached). It is...

Hi there.
Try this config (attached). It is working for me without problems (even it is 040 JIT config).
You will need:
amiga-os-310-workbench.adf
and demo itself... (meckert link ;))
Enjoy....
Forum: Amiga scene 29 March 2016, 00:02
Replies: 0
Views: 1,078
Posted By Snake79
u n i q u e s u b s i d e revision 2016 amiga demo WinUAE config

2nd place on Revision 2016 100%HAM demo
config attached
files needed:
amiga-os-310-workbench.adf
and demo itself:...
Forum: support.WinUAE 12 February 2016, 23:20
Replies: 484
Views: 94,523
Posted By Snake79
Similar guru appears after running Ranger -> Gfx...

Similar guru appears after running Ranger -> Gfx Boards (when using uaegfx only, picassoiv works ok).
Showing results 1 to 40 of 169

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16676 seconds with 9 queries