English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 95
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: eebuckeye
Forum: support.Games 06 September 2016, 19:36
Replies: 1
Views: 678
Posted By eebuckeye
One on One basketball too fast with Amiga 1200 and WHDLOAD fix?

I have a 1200 with a 68030 accelerator and One on One is too fast with my WHDLOAD install. Is there a way to make it normal to play?

Thanks!
Forum: support.Hardware 13 October 2015, 22:45
Replies: 8
Views: 1,039
Posted By eebuckeye
Attached is a picture of my CDTV.. I guess it is...

Attached is a picture of my CDTV.. I guess it is setup for NTSC? I do not get any color with composite and RF though... have not tried SVideo.
Forum: support.Hardware 13 October 2015, 04:03
Replies: 8
Views: 1,039
Posted By eebuckeye
Interesting... I just connected it up to my...

Interesting... I just connected it up to my Amiga RGB monitor and the color was fine.. does that make sense?
Forum: support.Hardware 12 October 2015, 03:09
Replies: 8
Views: 1,039
Posted By eebuckeye
Where can I locate the jumpers to check the...

Where can I locate the jumpers to check the settings?

Thank you!
Forum: support.Hardware 12 October 2015, 01:39
Replies: 8
Views: 1,039
Posted By eebuckeye
Amiga CDTV video problem

I just purchased an NTSC Amiga CDTV. I can only get black and white video on my NTSC TV when using RF and composite output. Is this normal?? I have no idea if any output has color but these are the...
Forum: support.Hardware 29 August 2014, 03:32
Replies: 2
Views: 1,298
Posted By eebuckeye
Amiga 600 keyboard - how to remove keys?

I just got an Amiga 600 that has yellow keys and want to fix it!

What is the best way to remove each key? I don't want to break anything when I try to pop them off!!?!?!

Thank you!
Forum: support.Hardware 17 July 2014, 05:47
Replies: 8
Views: 984
Posted By eebuckeye
How do you attach the fan do it does not move...

How do you attach the fan do it does not move above the MK2cr when installed?
Forum: support.Hardware 16 July 2014, 05:23
Replies: 8
Views: 984
Posted By eebuckeye
Hm.. I'm wondering if there is a way without...

Hm.. I'm wondering if there is a way without soldering...
Forum: support.Hardware 16 July 2014, 04:45
Replies: 8
Views: 984
Posted By eebuckeye
Is there a y-adapter for the 5V power cable that...

Is there a y-adapter for the 5V power cable that goes to the floppy drive? I have not been able to find one.
Forum: support.Hardware 16 July 2014, 02:26
Replies: 8
Views: 984
Posted By eebuckeye
How to add fan to Indivision 1200 MK2cr?

I noticed it runs quite hot in my Amiga 1200 and there is not much space. How can I add a fan above the video chip and power it from the 1200? Looking for the easiest way possible. :spin

Thanks!
Forum: support.Hardware 14 June 2014, 20:41
Replies: 0
Views: 538
Posted By eebuckeye
When did the Amiga 1000 power switch change from beige to black?

I have Amiga 1000 with both colors and was curious on the timeframe when it changed. Any idea?
Forum: support.Hardware 12 June 2014, 15:18
Replies: 9
Views: 1,456
Posted By eebuckeye
I tried a few but it is possible they were bad.

I tried a few but it is possible they were bad.
Forum: support.Games 12 June 2014, 04:09
Replies: 1
Views: 611
Posted By eebuckeye
Anyone remember the Electronics Art demo disk?

Is there an adf created for it? I remember it way back when I first got my Amiga 1000.. was incredible at the time!

It would be great to get this going on my Amiga 1200 with 68030!
Forum: support.Hardware 12 June 2014, 04:07
Replies: 9
Views: 1,456
Posted By eebuckeye
I got them working somehow... I made the disk one...

I got them working somehow... I made the disk one more time and got a system to boot. I tried two others with the disk and they boot. I did nothing different making it and I'm almost thinking maybe...
Forum: support.Hardware 11 June 2014, 22:28
Replies: 9
Views: 1,456
Posted By eebuckeye
You had me thinking I was missing that it changed...

You had me thinking I was missing that it changed from Kickstart to Workbench but it does not.

I made the disk again and it starts to load and then goes back to the Kickstart screen.

After...
Forum: support.Hardware 11 June 2014, 04:01
Replies: 9
Views: 1,456
Posted By eebuckeye
I used an adf also and none of the Amiga 1000...

I used an adf also and none of the Amiga 1000 would boot.. they all tried but then came back to the Kickstart screen like the disk was not bootable. I really think the drives are ok especially since...
Forum: support.Hardware 11 June 2014, 01:55
Replies: 9
Views: 1,456
Posted By eebuckeye
Problem making Kickstart 1.3 disk for Amiga 1000

I have an original (non-Amiga Forever) Kickstart 1.3 rom and have tried Writekickrom and also have an adf of a kickstart 1.3 disk using tsqui to create a floppy.

All work is done using my Amiga...
Forum: support.Apps 02 June 2014, 02:12
Replies: 5
Views: 1,258
Posted By eebuckeye
Ugh... so easy... I did not even try dragging the...

Ugh... so easy... I did not even try dragging the icons...
Thanks!
Forum: support.Apps 01 June 2014, 19:26
Replies: 5
Views: 1,258
Posted By eebuckeye
How to configure Amidock OS3.9?

I see how to make a new dock and remove icons from a current dock but I do not see how to select a new program to add to the dock?? :spin
Forum: support.Hardware 01 June 2014, 18:43
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
Hm.. now to try to find a y-cable for the floppy...

Hm.. now to try to find a y-cable for the floppy power... Monoprice does not seem to have one.
Forum: support.Apps 01 June 2014, 17:48
Replies: 4
Views: 856
Posted By eebuckeye
Thanks.. I have version 4.16 so I'm not sure how...

Thanks.. I have version 4.16 so I'm not sure how that relates.
Forum: support.Apps 01 June 2014, 17:31
Replies: 4
Views: 856
Posted By eebuckeye
Latest version of Dopus?

What is the latest version of Dopus for OS 3.9? I see there was a recent release but can not find it available for OS 3.9.

Thanks!
Forum: support.Apps 01 June 2014, 17:29
Replies: 4
Views: 1,355
Posted By eebuckeye
Is AmiTCP or MiamiDX the best to use? What is the...

Is AmiTCP or MiamiDX the best to use? What is the difference?
Forum: support.Hardware 01 June 2014, 17:25
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
Can I buy a y-connector for the floppy power that...

Can I buy a y-connector for the floppy power that allows me to connect a fan for the MK2CR? Would breaking the power effect having a GOTEK USB drive?
Forum: support.Hardware 30 May 2014, 17:44
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
Using your config I have this picture with Archon...

Using your config I have this picture with Archon and a few other early games.. is this correct? It does not fit the entire screen..
Forum: support.Hardware 30 May 2014, 01:50
Replies: 4
Views: 683
Posted By eebuckeye
Geez.. got it working.. I did not realize the CF0...

Geez.. got it working.. I did not realize the CF0 program was in storage->dos drivers instead of dev->Dos drivers.

Thanks!
Forum: support.Hardware 30 May 2014, 01:13
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
It happens pretty quickly but I do not have a...

It happens pretty quickly but I do not have a fan.

What size fan do you recommend? How do I get power to it?
Forum: support.Hardware 30 May 2014, 00:44
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
I have it on Superplus high-res laced 800x600. ...

I have it on Superplus high-res laced 800x600. I'm not sure it will even be any issue.. I'll have to try more games.

I did notice that when I double click an icon to open the top half of the...
Forum: support.Hardware 29 May 2014, 16:16
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
Retrofan's config seems to work great! Only...

Retrofan's config seems to work great! Only thing I notice is that the left and right side are slightly larger than my monitor displays on 640x512.

How can I edit this overscan? Which resolution...
Forum: support.Hardware 28 May 2014, 18:01
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
Thanks! I downloaded your config and have it on...

Thanks! I downloaded your config and have it on my Amiga. I could not find where to load it... Apparently I need to right click and choose from the menu at the top.. I'll give it a shot.

Thanks!
Forum: support.Hardware 28 May 2014, 16:35
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
Execute install worked fine.. The tool now...

Execute install worked fine.. The tool now appears in the prefs.

Pretty much any resolution I choose and test says that it does not have a driver (on my RGB display). Where do I disable the...
Forum: support.Hardware 28 May 2014, 16:09
Replies: 4
Views: 683
Posted By eebuckeye
PCMCIA Compact Flash not seen

I am using a Sandisk 1Gb compact flash with a PCMCIA reader. I have formated the compact flash with FAT32 and am using CWB3.9. I also verified all the CF drivers appear to be loaded (fat95,...
Forum: support.Hardware 28 May 2014, 04:15
Replies: 187
Views: 63,114
Posted By eebuckeye
Dumb question but I downloaded the MK cfgv11 file...

Dumb question but I downloaded the MK cfgv11 file and extracted to a folder. I went to the folder and typed 'install' and it says it is not executable. What the heck am I missing? If I edit the...
Forum: support.Hardware 19 May 2014, 02:41
Replies: 3
Views: 802
Posted By eebuckeye
Anyone know the specs for this Adspeed?

I believe for the Amiga 500 but that is about all I know.. Any details would be appreciated!

It looks to me that someone has a homemade jumper on two of the pins.. no idea why.
Forum: support.Other 18 May 2014, 07:25
Replies: 3
Views: 1,203
Posted By eebuckeye
Thank you

Thank you
Forum: support.WinUAE 17 May 2014, 21:37
Replies: 22
Views: 3,609
Posted By eebuckeye
Which buffers are you talking about? For SFS I...

Which buffers are you talking about? For SFS I set to 100 per the guide I read which I thought were the max.
Forum: support.WinUAE 17 May 2014, 15:51
Replies: 22
Views: 3,609
Posted By eebuckeye
I used default buffers for FFS and then 100 for...

I used default buffers for FFS and then 100 for SFS as I read in a guide. It did take forever to copy files and then gave me errors.

I am scared to mess with the working CF with my old reader...
Forum: support.WinUAE 17 May 2014, 07:59
Replies: 22
Views: 3,609
Posted By eebuckeye
Well I can FINALLY say my setup is working?!?! I...

Well I can FINALLY say my setup is working?!?! I spent so much time on this it is unreal..

I'm not exactly sure what 'fixed' the problem but noticed a few things:

1) I got a new CF reader...
Forum: support.Hardware 17 May 2014, 07:54
Replies: 9
Views: 985
Posted By eebuckeye
Validating... a huge pain... When the computer...

Validating... a huge pain... When the computer boots and the drive still blinks it is validating.. once it finishes everything should be ok. I finally switched to SFS and do not have that problem...
Forum: support.Hardware 16 May 2014, 03:11
Replies: 0
Views: 619
Posted By eebuckeye
How do you use SFSSALV?

I ran it on a drive and after about an hour it listed bad directories then other files which looked ok on the list. What do you do after that? I did not see a repair option or anything else to do...
Showing results 1 to 40 of 95

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07674 seconds with 10 queries