English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 59
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: midwan
Forum: support.OtherUAE 06 November 2017, 19:19
Replies: 420
Views: 95,048
Posted By midwan
Maybe Chips' version is, but the emulator itself...

Maybe Chips' version is, but the emulator itself lives on in other forks... ;)

Amiberry is the most actively developed right now, as far as I know.
Forum: support.Apps 17 October 2017, 14:07
Replies: 150
Views: 6,728
Posted By midwan
What an interesting mess of solution that was...

What an interesting mess of solution that was indeed! :)

The biggest issue is that it was really designed to play back and sync the audio on the target A1200, so it would play the demo on the...
Forum: support.Apps 25 August 2017, 11:33
Replies: 27
Views: 1,692
Posted By midwan
Emufan, the "LWSN" you included in that archive...

Emufan, the "LWSN" you included in that archive is not the latest version - it reports version 4.0, but the latest one I've got is v5.0 (and it has an additional option as parameter compared to...
Forum: support.OtherUAE 05 March 2017, 14:02
Replies: 420
Views: 95,048
Posted By midwan
The main core is still very close to "uae4arm"...

The main core is still very close to "uae4arm" for now, as I wanted to do this in small steps. ;)

The first target was to move it to SDL2 and keep everything working, then start adding...
Forum: Coders. General 10 January 2017, 22:33
Replies: 35
Views: 5,241
Posted By midwan
I tried contacting them over Twitter a couple of...

I tried contacting them over Twitter a couple of months back regarding the same matter.
Initially they recommended I send in a request using their Feedback form on their website. I notified other...
Forum: support.OtherUAE 15 December 2016, 18:26
Replies: 91
Views: 31,826
Posted By midwan
Interesting, I didn't know this was possible...

Interesting, I didn't know this was possible until now. :)
I'll check the sources and see if I can implement it on my fork...
Forum: request.Other 26 November 2016, 17:26
Replies: 28
Views: 7,980
Posted By midwan
Awesome, thanks!

Awesome, thanks!
Forum: request.Other 26 November 2016, 16:20
Replies: 28
Views: 7,980
Posted By midwan
Sorry to resurrect this old thread, but could...

Sorry to resurrect this old thread, but could someone please help and put that file in the Zone again?

I have been using FormAldiHyd but I'm having some strange problems (it reports errors reading...
Forum: support.Hardware 01 October 2016, 23:20
Replies: 5
Views: 730
Posted By midwan
I've been using FormAldiHyd with a HyperPen 6000,...

I've been using FormAldiHyd with a HyperPen 6000, which is Serial only. I'd love to try it out with a USB tablet if I could find one, but so far I haven't.

I'm not sure if it would work with the...
Forum: Hardware mods 19 September 2016, 15:30
Replies: 36
Views: 4,089
Posted By midwan
Nice, I didn't notice that tool existed. I'll try...

Nice, I didn't notice that tool existed. I'll try it out!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Forum: support.Apps 07 March 2016, 22:47
Replies: 10
Views: 1,765
Posted By midwan
All you need to do is add a line (or edit the...

All you need to do is add a line (or edit the existing one, if it's there) like so:

C:AddBuffers >NIL: DH0: 8192

where DH0: is your device name and 8192 is the amount of buffers you want to...
Forum: support.Apps 07 March 2016, 22:06
Replies: 10
Views: 1,765
Posted By midwan
I've experienced this problem once under PFSAio...

I've experienced this problem once under PFSAio also, but after I added some more buffers to the device during the Startup-sequence it went away forever.

It only occurred once during copying a...
Forum: request.Apps 03 March 2016, 17:48
Replies: 85
Views: 13,726
Posted By midwan
Has anyone been able to contact Dietmar (author...

Has anyone been able to contact Dietmar (author of Cubic IDE) lately?

I tried to buy it and it's been one week now, with no reply (and no download link) since the PayPal transaction.

I'll have...
Forum: request.Apps 26 February 2016, 10:17
Replies: 85
Views: 13,726
Posted By midwan
Thanks! :)

Thanks! :)
Forum: request.Apps 26 February 2016, 00:13
Replies: 85
Views: 13,726
Posted By midwan
Might I make the same request please? :)

Might I make the same request please? :)
Forum: Amiga scene 02 August 2015, 23:48
Replies: 42
Views: 4,893
Posted By midwan
Thanks for all the feedback. I think the...

Thanks for all the feedback.

I think the idea is to go for a CPLD/FPGA solution anyway, though it's not determined in what form yet.

There's an interesting discussion going on over at A1k.org's...
Forum: Amiga scene 01 August 2015, 16:35
Replies: 42
Views: 4,893
Posted By midwan
Lightbulb Buster chip replacement project

Hi people,
I've been thinking about an idea I had recently:
Would it be technically possible to produce a Buster replacement chip for the A4000 (maybe A3000 too), which would keep the compatibility...
Forum: support.Hardware 23 May 2015, 18:13
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Just wanted to update this thread, since I...

Just wanted to update this thread, since I finally got this resolved.

The issue was on the card chips after all. I got a new set from MastaTabs (from the A1k forum), replaced them and the problem...
Forum: support.Hardware 07 February 2015, 11:12
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
I tried the FliFi tool, but it only seems to...

I tried the FliFi tool, but it only seems to report the status, not configure anything?

It also seems to report incorrect values, PAL was reported to be at 75Hz altough my monitor reports is...
Forum: support.Hardware 06 February 2015, 19:17
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Thanks alexh, I have that page in my bookmarks. :)

Thanks alexh, I have that page in my bookmarks. :)
Forum: support.Hardware 06 February 2015, 16:56
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Thanks, I understand how memory fades over the...

Thanks, I understand how memory fades over the years... :)

The only one of the steps you mentioned that I haven't tried, is the FliFi tool (I thought that PicassoModeTNG supersedes that).

I...
Forum: support.Hardware 06 February 2015, 15:15
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Thanks for the tip, though having read similar...

Thanks for the tip, though having read similar problems in other threads this was one of the first tests I made.

I even tested the card on a second A4000D, which showed the exact same results I'm...
Forum: support.Hardware 06 February 2015, 14:18
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Yes, I have. The strange thing is,...

Yes, I have.

The strange thing is, everything seems to work OK when using PicassoModeTNG - the Preview of the "PAL" modes using the scandoubler seem to display just fine, regardless if they were...
Forum: support.Hardware 06 February 2015, 13:51
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
I tried contacting MastaTabs at a1k.org, so far...

I tried contacting MastaTabs at a1k.org, so far I've gotten no response... While I hope that is due to his work load and I will eventually get one, I would like to see what options are available.
...
Forum: support.Hardware 04 February 2015, 12:23
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Thanks for the replies guys.

Thanks for the replies guys.
Forum: support.Hardware 03 February 2015, 20:03
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Also, here's another photo that shows the "color...

Also, here's another photo that shows the "color bleed" and color->B&W problem I mentioned earlier. The grey border should have been the normal Amiga blue here...

I also tried the card on a second...
Forum: support.Hardware 03 February 2015, 19:59
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Well of course, silly me for not doing so...

Well of course, silly me for not doing so already:

Opened PicassoIV.resource 7.5 at $8015DC8
p4res_boardcount 1
p4res_PALTiming $800E524
p4res_NTSCTiming $800E53C
p4res_IntServer $80007A8...
Forum: support.Hardware 03 February 2015, 13:15
Replies: 23
Views: 2,157
Posted By midwan
Picasso IV scandoubler problem

Hi all,

I just got a Picasso IV v1.2 from AmiBay for my A4000D. The Picasso modes work fine, but I'm having weird problems with the scandoubler when using PAL/NTSC screenmodes.

I tested it on...
Forum: support.Apps 22 January 2015, 23:58
Replies: 26
Views: 3,363
Posted By midwan
Just for the record: There is a port of OpenSSH...

Just for the record: There is a port of OpenSSH available (http://amiga.sourceforge.net/?showpackage=OpenSSH) but it's only the client, not the server.

As you can tell, most people use the inverse...
Forum: Coders. General 12 January 2015, 12:20
Replies: 3
Views: 1,370
Posted By midwan
Sorry to dig up this old thread, but did we ever...

Sorry to dig up this old thread, but did we ever find out more about the SCALA-specific ANIM formats?

I'm talking about ANIM16 and ANIM32 which SCALA used. If we can find some documentation on...
Forum: News 11 January 2015, 01:55
Replies: 187
Views: 58,121
Posted By midwan
Hmm, so I take it there's (yet) no support for...

Hmm, so I take it there's (yet) no support for scrolling with the wheel?

Of course, FreeWheel would probably have to be used additionally but the lowlevel hardware usually needs to support it with...
Forum: Hardware mods 06 January 2015, 15:23
Replies: 36
Views: 4,089
Posted By midwan
I made some progress with this today: apparently,...

I made some progress with this today: apparently, I didn't have the Jumper 4 enabled on the SCSI module, which is what controls the "Synchron Auto-Enable" feature. After setting it, I now have the...
Forum: Hardware mods 06 January 2015, 01:03
Replies: 36
Views: 4,089
Posted By midwan
Update 2: the "Synchronous/Asynchronous" switch...

Update 2: the "Synchronous/Asynchronous" switch is not just a cosmetic "bug" of unitcontrol, for some reason it doesn't get saved between reboots.

If I open UnitControl and set it to Synchronous,...
Forum: Hardware mods 06 January 2015, 00:24
Replies: 36
Views: 4,089
Posted By midwan
Update: I can confirm that normal booting now...

Update: I can confirm that normal booting now works as well.

In summary, this is what I did to fix the problem:
- Put the CF card in my SCSI multi-card reader where it worked fine before.
-...
Forum: Hardware mods 06 January 2015, 00:03
Replies: 36
Views: 4,089
Posted By midwan
I finally made some progress! After...

I finally made some progress!

After searching a bit I stumbled upon other people's threads with similar problems: it seems the issue is caused by the "Reselection" flag which the AztecMonster does...
Forum: Hardware mods 05 January 2015, 19:54
Replies: 36
Views: 4,089
Posted By midwan
I'm using a Sandisk Extreme III 8GB card (sorry I...

I'm using a Sandisk Extreme III 8GB card (sorry I didn't mention it earlier).
When testing things with normal IDE->CF adapters, things seem to work fine.
It's only when I try over the SCSI...
Forum: Hardware mods 05 January 2015, 19:02
Replies: 36
Views: 4,089
Posted By midwan
I only tried quick formats from my side, and I'm...

I only tried quick formats from my side, and I'm WB3.9.

The funny thing is, when I tried (quick) formatting from the OS it seemed to complete. If I tried "pfsformat" instead, it got stuck (drive...
Forum: Hardware mods 05 January 2015, 17:53
Replies: 36
Views: 4,089
Posted By midwan
I just got the same adapter and I also have a...

I just got the same adapter and I also have a Cybestorm MK2 with the SCSI module, so our setups are quite similar.

My first test was done using a previously prepared CF card which did boot...
Forum: News 29 December 2014, 11:25
Replies: 40
Views: 9,431
Posted By midwan
Ah, ignore my previous statement, it works from...

Ah, ignore my previous statement, it works from here as well. :)
Forum: support.Apps 29 December 2014, 11:24
Replies: 27
Views: 4,808
Posted By midwan
:-) I've opted not to use it after all, it...

:-)

I've opted not to use it after all, it was more a matter of understanding what is causing the instability and why. Eye candy is nice, but if it gets in the way of usability then it's out of...
Showing results 1 to 40 of 59

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17879 seconds with 9 queries