English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Aleph Five
Forum: support.Hardware 31 July 2010, 10:55
Replies: 12
Views: 2,199
Posted By Aleph Five
Good news, I do believe I've isolated the problem...

Good news, I do believe I've isolated the problem to the power supply.. As it has now stopped working and makes a high pitched whistling sound when I turn it on :)
Forum: support.Hardware 29 July 2010, 03:42
Replies: 12
Views: 2,199
Posted By Aleph Five
Well then, I guess I'll have to look into both...

Well then, I guess I'll have to look into both solutions

Thanks for the offer, but I should be able to procure one easily enough :)
But if it turns out to be the power supply, how should I go...
Forum: support.Apps 29 July 2010, 03:35
Replies: 1
Views: 2,043
Posted By Aleph Five
A-Explorer ADF Transfer Error

Hi, I've been using Amiga Explorer for a while now to transfer adf files to FD without any problems, then suddenly the other day I began receiving the error "Error validating disk, Key 880 checksum...
Forum: support.Hardware 27 July 2010, 08:57
Replies: 12
Views: 2,199
Posted By Aleph Five
In that case you guys are right on the money,...

In that case you guys are right on the money, that's exactally what it does, thanks for the info :). So, what might my options be for fixing/replacing it?
Forum: support.Hardware 27 July 2010, 04:54
Replies: 12
Views: 2,199
Posted By Aleph Five
A590 Boot Issue

Hi, I just bought an A590 SCSI controller with 40MB HD tested and working. Initially it came with no RAM and booted fine from the preinstalled copy of WB, I then populated the board with 2 megs RAM,...
Forum: support.Apps 23 May 2010, 13:43
Replies: 5
Views: 1,512
Posted By Aleph Five
Thanks a bunch, got the ADF working :D but when I...

Thanks a bunch, got the ADF working :D but when I try installing Janus it says there's insufficient space on SYS, how do I get around this?
Forum: support.Apps 23 May 2010, 10:46
Replies: 5
Views: 1,512
Posted By Aleph Five
Thanks, but I don't seem to have privlidges for...

Thanks, but I don't seem to have privlidges for the zone! :(

I tried out the program, but when I try to write the file it tells me I'm out of memory, is there a minimum RAM requirement for...
Forum: support.Apps 23 May 2010, 08:28
Replies: 5
Views: 1,512
Posted By Aleph Five
Help With xDMS

Hi, I have an A1000 running WB 1.3 with 512kb of RAM, and I'm trying to transfer a copy of Janus accross using Amiga Explorer so I can use my 1060 sidecar, but the only copy of Janus I can find is in...
Forum: support.Other 23 May 2010, 07:09
Replies: 16
Views: 2,146
Posted By Aleph Five
This problem's managed to fix its self, I don't...

This problem's managed to fix its self, I don't know how, but at least I finally have a quick shortcut to Amiga Explorer, thanks for all the help :)
Forum: support.Other 20 May 2010, 18:11
Replies: 16
Views: 2,146
Posted By Aleph Five
I'm able to see the icon in RAM Disk after AE...

I'm able to see the icon in RAM Disk after AE installs, and it appears in the DF1 window after I copy it, but after I close the window and re-open it it's vanished :shocked
Forum: support.Other 20 May 2010, 17:59
Replies: 16
Views: 2,146
Posted By Aleph Five
Thanks for the welcome, I bought this A1000 a...

Thanks for the welcome, I bought this A1000 a while ago hoping to get back into the Amiga scene, but I've only just now started trying to use it :)
AExplorer.info's size is 4031
Forum: support.Other 20 May 2010, 17:54
Replies: 16
Views: 2,146
Posted By Aleph Five
Ah, they are DD disks :) I only have Workbench,...

Ah, they are DD disks :)
I only have Workbench, Disk and Special menu items :(
Shell lists the following files: .info, AExplorer, AExplorer.info, but still nothing in the window :(
Forum: support.Other 20 May 2010, 17:33
Replies: 16
Views: 2,146
Posted By Aleph Five
The disks are blank, I'm not sure if they're HD...

The disks are blank, I'm not sure if they're HD or DD. I am opening them in Workbench, can you tell me what to do to add the icons?
Forum: support.Other 20 May 2010, 16:50
Replies: 16
Views: 2,146
Posted By Aleph Five
Floppy Contents Dissapearing?

Hi, I just got Amiga Explorer up and running with my A1000 (WB 1.3) via a null modem connection, and the first thing I did was save the application on the Amiga side to a seperate floppy disk, and...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08353 seconds with 10 queries