English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: joufflu
Forum: support.FS-UAE 15 November 2012, 08:07
Replies: 18
Views: 7,972
Posted By joufflu
Hi Frode, There is also the retroplatform...

Hi Frode,

There is also the retroplatform library from cloanto : http://www.retroplatform.com/ & http://rp9.com/. I do not know if there is a free available api or web services for accessing this...
Forum: support.WinUAE 04 September 2012, 13:35
Replies: 3
Views: 2,779
Posted By joufflu
Hello, If dd is working with hdf, maybe the...

Hello,

If dd is working with hdf, maybe the tool w32DiskImager is working too.
Forum: support.FS-UAE 30 May 2012, 12:53
Replies: 376
Views: 130,013
Posted By joufflu
Hi, I confirm display in 1680*1050 is...

Hi,



I confirm display in 1680*1050 is working well with 1.3.12. Thanks for your quick fix !
Forum: support.FS-UAE 29 May 2012, 22:48
Replies: 376
Views: 130,013
Posted By joufflu
Hi Frode, I did not test the 1.3.10 version,...

Hi Frode,

I did not test the 1.3.10 version, but version 1.3.11 does not display high resolution 1680*1050 (it works if I set 1024*768) (as it is still working in 1.3.9) on MacOSX.

When I...
Forum: support.FS-UAE 19 May 2012, 09:32
Replies: 115
Views: 22,985
Posted By joufflu
Thanks for your quick fix !!! :-)

Thanks for your quick fix !!! :-)
Forum: support.FS-UAE 18 May 2012, 20:13
Replies: 115
Views: 22,985
Posted By joufflu
Hello, I am not sure this feature is really...

Hello,

I am not sure this feature is really supported at this time... :confused
On a Macbook,with a A4000 Picasso 96 configuration (coming from Amiga Forever), after enabling full screen mode...
Forum: support.FS-UAE 13 May 2012, 17:12
Replies: 3
Views: 4,996
Posted By joufflu
Hello, Thanks for your replies ! The...

Hello,

Thanks for your replies !
The problem was due to the folder permissions. Boot is ok.
Forum: support.FS-UAE 13 May 2012, 15:19
Replies: 3
Views: 4,996
Posted By joufflu
FS-UAE boot on hard drive

Hello Frode,

First of all, thanks and congratulations for your huge work :)

With FS-UAE 1.3.5, I tried to set 2 hard drives giving a folder path.

hard_drive_0 =...
Forum: support.Apps 11 June 2011, 16:08
Replies: 10
Views: 2,364
Posted By joufflu
Unfortunately I don't remember. Perhaps it was...

Unfortunately I don't remember.
Perhaps it was after the 3.1 upgrade because it was working well in 3.0.

I think the most simple will be to reinstall everything and check step by step if the...
Forum: support.Apps 11 June 2011, 13:46
Replies: 10
Views: 2,364
Posted By joufflu
The classes/datatypes folder is existing with the...

The classes/datatypes folder is existing with the following content :

8svx.datatype amigaguide.datatype
anim.datatype animation.datatype
...
Forum: support.Apps 11 June 2011, 09:44
Replies: 10
Views: 2,364
Posted By joufflu
Hello, I bought the ACA 1230 without the RTC...

Hello,

I bought the ACA 1230 without the RTC kit. Anyway it does not work too when I change the system time/date.

Please find the snoopdos log in attachment.
Forum: support.Apps 10 June 2011, 19:18
Replies: 10
Views: 2,364
Posted By joufflu
Hi Thomas, Thanks for your help, here are...

Hi Thomas,

Thanks for your help, here are the commands results :


3> assign exists libs:
LIBS Workbench 3.1:Libs
+ Workbench 3.1:Classes
+ Workbench...
Forum: support.Apps 10 June 2011, 13:45
Replies: 10
Views: 2,364
Posted By joufflu
Hi, No, I got the error message 'Unable to...

Hi,

No, I got the error message 'Unable to open window.class' when I click on the icon classact prefs in the Prefs folder.
Whereas if I execute c:CAPrefs (which is a different program ??) in the...
Forum: support.Apps 10 June 2011, 08:40
Replies: 10
Views: 2,364
Posted By joufflu
Green Amiga Alien guide - Problem with ClassAct

Hello,

I am trying to restore my A1200 3.1 ROM (with ACA1230/28), and I have some problems enhancing workbench display.

I followed the Green Amiga Alien guide, but I have a problem after...
Forum: support.OtherUAE 28 November 2010, 18:06
Replies: 90
Views: 22,349
Posted By joufflu
Hi GnoStiC, I managed to compile latest PUAE...

Hi GnoStiC,

I managed to compile latest PUAE version on my macbook pro (core I5) but I have a weird problem with keyboard mapping. for example, I load the workbench 1.3, launch a shell window but...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06155 seconds with 10 queries