English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   News (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Show Your Amigas: AmigaMapPing, Amiga client for Amigamap (http://eab.abime.net/showthread.php?t=105752)

tygre 10 February 2021 01:07

Show Your Amigas: AmigaMapPing, Amiga client for Amigamap
 
Hi all!


Maw2k develops and maintains AmigaMap, a database and a map for all Amigas out there... if you've not yet registered all your Amigas, now is the time! :)



With AmigaMapPing, AmigaMap becomes dynamic and displays in real-time connected Amigas (registered or not into AmigaMap)... A must-have commodity in your WBStartup! :D

Cheers!

lilalurl 10 February 2021 10:04

I changed the title a little bit as I believe the focus of the thread is the availability of AmigaMapPing.

npagonis73 10 February 2021 10:26

Do we need to use any tooltypes on that tool or just drop it in WB startup. I registered mine but I don’t see it online. Am I doing smg wrong?

polomint 10 February 2021 11:06

Will also get this running if my XSurf ever arrives (Brexit and UPS issues lol)

indigolemon 10 February 2021 15:56

Quote:

Originally Posted by npagonis73 (Post 1461022)
Do we need to use any tooltypes on that tool or just drop it in WB startup. I registered mine but I don’t see it online. Am I doing smg wrong?

If you want it to show your details, you need to edit the tooltypes to have the relevant ID of your registered machine. You can find this ID in your list of registered machines on the map settings page

Code:

ID=XXXXXXXXXXXXX

tygre 10 February 2021 17:45

Hi all!

Thanks @lilalurl for the title change! :)

@npagonis73, AmigaMapPing can work "directly" but will show your Amiga(s) based on GeoIP of your IP, if you don't give any ID in the tool type.

As @indigolemon said, you can fill the ID too type with the ID given to your Amiga by AmigaMap :)

Cheers!

npagonis73 10 February 2021 19:03

Thanks a lot for your help on that. Did put it in my WbStartup and in the tooltypes i gave my ID and Location=GOEIP.

If i go to live map i still dont see my amiga in Corfu Greece or anywhere else.

tygre 11 February 2021 04:15

Hi Npagonis73!


Quote:

Originally Posted by npagonis73 (Post 1461209)
Thanks a lot for your help on that. Did put it in my WbStartup and in the tooltypes i gave my ID and Location=GOEIP.

If i go to live map i still dont see my amiga in Corfu Greece or anywhere else.


Sorry about that: let's find a solution via private messages :agree


Talk to you soon!


All times are GMT +2. The time now is 03:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04057 seconds with 10 queries