English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   project.EAB (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Massive Adverts! (http://eab.abime.net/showthread.php?t=99621)

nogginthenog 11 November 2019 21:31

Massive Adverts!
 
As of today I'm seeing massive 970x250 adverts between posts and a small one at the top of each page (don't care about that one).

There is a little icon by my name that shows I contribute to the running of EAB.
My last donation was 20 EUR was confirmed on 18 Oct.

This is really not good :(

DamienD 11 November 2019 21:36

Yup, I'm getting them too.

Funny thing is, if I logout / login again then they disappear for a while...

This behaviour with adverts is usually what guests see, not registered / logged in members.

Shatterhand 11 November 2019 21:54

Good to know it isn't just me, I was wondering what the hell happened.

nogginthenog 11 November 2019 22:00

I switched on Adblock. Won't be donating again unless this is sorted.

DamienD 12 November 2019 01:10

Quote:

Originally Posted by nogginthenog (Post 1358250)
I switched on Adblock. Won't be donating again unless this is sorted.

Patience nogginthenog.

...but yes it's very annoying for everyone.

I'm sure RCK will address / fix once he comes back online :agree

Gordon 12 November 2019 12:57

I have some temporary work arounds.

1. Open a private/incognito session on your chosen browser, log in and you will see the ads no longer appear.

2. Use mobile skin

3. Click the x on the advert and report it as inapproriate. Refresh and do it again until Google run out of ads to show you. Be warned, this may take time.

chip 12 November 2019 13:03

Just as info guys, i don't have this problem on my system :rolleyes

Gordon 12 November 2019 13:09

Quote:

Originally Posted by chip (Post 1358362)
Just as info guys, i don't have this problem on my system :rolleyes

What system are you using? Finestre dieci?

chip 12 November 2019 13:10

Windows 7 + Firefox

DamienD 12 November 2019 13:21

Quote:

Originally Posted by chip (Post 1358362)
Just as info guys, i don't have this problem on my system :rolleyes

Quote:

Originally Posted by chip (Post 1358366)
Windows 7 + Firefox

It's might have something to do with you not being an "EAB Supporter":

https://i.imgur.com/waiURad.png

i.e:

https://i.imgur.com/0dj6055.png

chip 12 November 2019 13:28

Ah, ok, i didn't notice that, sorry :blased

RCK 12 November 2019 13:32

It's really strange because I didn't change anything about ads.
I think that google activated auto-ads to whole abime.net without my agreement.
I will fix that.

RCK 12 November 2019 13:34

So I just stop "automatic advert" for abime.net, tell me if they are gone, and tell me if you retreive the only one ad that should be there :)

ransom1122 12 November 2019 13:39

I don't have ads?

Antiriad_UK 12 November 2019 13:44

Quote:

Originally Posted by DamienD (Post 1358370)
It's might have something to do with you not being an "EAB Supporter":

https://i.imgur.com/waiURad.png

i.e:

https://i.imgur.com/0dj6055.png

Ha. Game of Thrones Shaaaaaame ;)

DamienD 12 November 2019 13:47

Quote:

Originally Posted by RCK (Post 1358376)
So I just stop "automatic advert" for abime.net, tell me if they are gone, and tell me if you retreive the only one ad that should be there :)

Nope, unfortunately still happening here RCK:

https://i.imgur.com/leXtDD4.png

ransom1122 12 November 2019 13:49

I'm browsing from my phone, so maybe it's a desktop thing only?

DamienD 12 November 2019 14:33

Seems to be fixed now RCK :great

Thank you kindly sir ;)

Gzegzolka 12 November 2019 14:54

I have seen those adverts on computer, but not on mobile phone.

RCK 12 November 2019 17:49

I totaly disabled all those stupid automatic ads, so it should be fixed for everyone.
BTW, thanks to every EAB's supporter ! who are displaying one ad :cool


All times are GMT +2. The time now is 11:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04552 seconds with 11 queries