English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Games (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=6)
-   -   WHDLoad, Alien Breed 3D TKG "Not enough chip memory!" (http://eab.abime.net/showthread.php?t=97190)

kris2222 27 April 2019 14:21

WHDLoad, Alien Breed 3D TKG "Not enough chip memory!"
 
Hi!

My setup is - A1200, ACA 1231/42 turbo card and Classic WB.

I'm on the latest WHDLoad version and I installed AB3DTKG 4MB version to HD from floppies using the Psygore's installer:

http://whdload.de/games/Al.html

The game starts, but after the first credits page, it quits to Workbench with this message:

"Not enough chip memory!"

What could be the case? I have almost 2 megs of chip shown in WB + over 60 megs of fast.

The game readme says:

"It requires:
- WHDLoad 17+
- 368 KB ChipMem & 1.5 MB other memory (2MB version)
- 884 KB ChipMem & 2.4 MB other memory (4MB version)
- AGA chipset and at least a MC68020 processor"

I removed the PCMCIA card, same result.

Any help appreciated, thanks.

Retro-Nerd 27 April 2019 15:00

Have to tried to boot without startup-sequence (Early Startup menu) and then via shell start?

kris2222 27 April 2019 15:36

Yes, I have. It was crashing in the same moment.

I solved the problem another way - I just copied the ready-installed game from another Amiga, and this one works! This is weird, as it is exactly the same WHDLoad version.

jotd 27 April 2019 15:41

maybe cracked whdload key somewhere? check in L:

kris2222 27 April 2019 15:48

Quote:

Originally Posted by jotd (Post 1318494)
maybe cracked whdload key somewhere? check in L:

Nope, I don't have any key in there.


All times are GMT +2. The time now is 21:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04449 seconds with 11 queries