English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Is there any way of creating a truly portable configuration? (http://eab.abime.net/showthread.php?t=102022)

zardoz 29 April 2020 23:19

Is there any way of creating a truly portable configuration?
 
I'm hosting a work retro gaming competition while we're all at home.

I'd like to make a zip file available so that everyone can unzip and single click play Lotus Turbo II.

It would be nice if it went fullscreen on start and picked up a system joystick.

I've got a whdload archive of LotusII.

Can WinUae autostart whdload software or do I need a boot disk and an edited startup-sequence?

If it's whdload I guess that's a 68010 or better, but it could just be an A500 with extra memory.

Any comments? Would fs-uae make it easier?

hexaae 29 April 2020 23:43

https://i.ibb.co/MfPwHZh/image.png
As a path for HD files etc. use for example: ".\WinUAE files\download - amiga" for relative paths starting from WinUAE.exe dir...

zardoz 29 April 2020 23:51

Oh I see thanks.
I've ended up with a floppy version, turbo speed floppy, aros and straight to fullscreen.

Works OK.

We're all computer people so I'm sure they can figure out how to attach a game controller (once I let them in on the F12 secret).

Retro1234 29 April 2020 23:54

There was a very similar thread not long ago
http://eab.abime.net/showthread.php?...24#post1390024

and I asked about paths and looks like hexaae just answered it :great and you can skip GUI and freely distribute Aros 68k Rom so looks like yes you can do this.

DamienD 30 April 2020 23:20

Quote:

Originally Posted by zardoz (Post 1396378)
We're all computer people so I'm sure they can figure out how to attach a game controller (once I let them in on the F12 secret).

You don't need to go into the GUI i.e. <F12> to setup game controllers.

Obviously make sure you've installed the drivers and they are seen by Windows. Now just start a game, on the first joystick / controller, press the 1st button and it will swap over to Port 2. With the second joystick / controller, press the 2nd button to swap over to Port 1.


All times are GMT +2. The time now is 04:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04050 seconds with 11 queries