English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Games (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=6)
-   -   500 c.c Moto Manager problem (http://eab.abime.net/showthread.php?t=104949)

Condor-2-4-2 08 December 2020 19:31

500 c.c Moto Manager problem
 
2 Attachment(s)
Hello,


I'm trying to run "500 c.c Moto Manager" from Simulmondo on WinUAE 4.5.0 Beta 12 x64. But I only got to the last two screens in the menue (see attachment). From here I couldn't get any further. If I click on "GO!" or the other buttons nothing happens.


The only thing I can do here is to click on "Cancel" which brings me back to track preview screen (01.png).


Unfortunatly I have no manual of the game. Has anyone experience with this game and know how to run it?


My config specs are:


Chipset ECS
CPU 68000
KS ROM v1.3 (A500, A1000, A2000)
Chip-RAM: 512 KB; Slow RAM 512 KB
Floppy Speed: 100%

Thank you in advance and best regards,


Condor-2-4-2

DamienD 08 December 2020 19:48

Hmmm, same thing here occurs in WinUAE v4.4.0 using either the only .ADF or .IPF.

Tried 1MB Chip RAM but same issue...

You'd expect to just click "Go!" on your second screen but clicking on any icons does nothing.

We must be missing something obvious...

clenched 08 December 2020 20:42

Copy protection for this game http://hol.abime.net/2365/miscshot

Condor-2-4-2 08 December 2020 21:05

Hello Clenched,

thank you very much for the clue!

I didn't expect that this screen is the copy protection. It looked for me like a normal menue interface.

I will try the protection codes from the manual which you have linked.

DamienD 08 December 2020 23:18

I would expect this .ADF to get past that though, which it doesn't:
500 c.c Moto Manager v1.0 (1991)(Simulmondo)(en-it)[cr WT].adf


All times are GMT +2. The time now is 11:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04627 seconds with 11 queries