English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Picasso 96 Problems (http://eab.abime.net/showthread.php?t=7002)

littlecharva 23 October 2002 15:06

Picasso 96 Problems
 
Hi,
I've just installed WinUAE and Picasso 96 on my PC, but I can't get Picasso 96 to work.

During startup I get the following error:

Picasso96: Could not create graphics board contect for 'uaegfx',
please check your Picasso96 installation!

When I installed Picasso96 I stuck with all the default values and checked the UaeGfx box.

Any ideas where I'm going wrong?

Littlecharva

blackcornflake 24 October 2002 13:44

Here are two threads on this very subject, which should get the problem sorted: :)

http://eab.abime.net/showthread.php?s=&threadid=3930

http://eab.abime.net/showthread.php?s=&threadid=5555

thomas 24 October 2002 15:42

Re: Picasso 96 Problems
 
Quote:

Originally posted by littlecharva
Hi,
I've just installed WinUAE and Picasso 96 on my PC, but I can't get Picasso 96 to work.

During startup I get the following error:

Picasso96: Could not create graphics board contect for 'uaegfx',
please check your Picasso96 installation!

When I installed Picasso96 I stuck with all the default values and checked the UaeGfx box.

Any ideas where I'm going wrong?

Littlecharva


Just give your Amiga a graphics card: add some RTG memory. If you have to check the uaegfx box, your config is not correct. The install script will find the graphics card automaticaly, if one is present.


All times are GMT +2. The time now is 23:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.

Page generated in 0.04272 seconds with 10 queries