English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   News (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=29)
-   -   New server for abime.net ready ! (http://eab.abime.net/showthread.php?t=91426)

DamienD 02 May 2018 22:43

Quote:

Originally Posted by Daedalus (Post 1238435)
Nice work RCK! I'm not sure if this is the place for bug reports, but since the update I'm frequently getting a long delay when I make a post, followed by a message saying that I need to wait 15 seconds between posts. I thought it might be a coincidence and something funky with my connection here, but it happens on another machine in work with a different browser too, and today I noticed someone else double-posting unintentionally.

Quote:

Originally Posted by Akira (Post 1238445)
Yeah I had that happening once to me too.

Yup, I'm also getting this. After posting the page just keeps loading so have to press "Submit Reply" again but then of course it says it's a duplicate post...

Also I still getting double-line spacing when posting and in PMs both at home (Windows 7 / IE 11) and at work (Windows 10 / IE 11). It's a real pain as I have to re-edit all posts / PMs :crying

Akira 03 May 2018 00:56

Quote:

Originally Posted by DamienD (Post 1238450)
both at home (Windows 7 / IE 11) and at work (Windows 10 / IE 11). It's a real pain as I have to re-edit all posts / PMs :crying

IE 11 :guru

[edit] ok I just had this happening again right here. Pages take a really long time to post, but if you don't hit "submit" again it makes no duplicate. It's just taking forever.

DamienD 03 May 2018 01:38

Quote:

Originally Posted by Akira (Post 1238464)
IE 11 :guru

So what do you use? Chrome that doesn't support Java amongst other things... :rolleyes

RCK 03 May 2018 09:51

Quote:

Originally Posted by DrBong (Post 1238448)
Couldn't agree more - well done RCK! :cool Now that HOL and AMR have also been migrated, you can expect to receive some more emails from me soon detailing old bugs that were leftover from the last server migration plus any new ones that I discover from the migration you just completed.

Yep :)

StingRay 03 May 2018 09:55

Quote:

Originally Posted by Galahad/FLT (Post 1238117)
Thanks for doing this, EAB is home to a lot of people, and it just got better :)

This! :)

RCK 03 May 2018 09:56

Quote:

Originally Posted by Daedalus (Post 1238435)
Nice work RCK! I'm not sure if this is the place for bug reports, but since the update I'm frequently getting a long delay when I make a post, followed by a message saying that I need to wait 15 seconds between posts. I thought it might be a coincidence and something funky with my connection here, but it happens on another machine in work with a different browser too, and today I noticed someone else double-posting unintentionally.

Confirmed, sometime EAB just don't seems to reply.
I got some php warning about 'server reached pm.max_children', I have doubled this settings, tell me if it's better.

RCK 03 May 2018 09:59

Quote:

Originally Posted by DamienD (Post 1238450)
Yup, I'm also getting this. After posting the page just keeps loading so have to press "Submit Reply" again but then of course it says it's a duplicate post...

Also I still getting double-line spacing when posting and in PMs both at home (Windows 7 / IE 11) and at work (Windows 10 / IE 11). It's a real pain as I have to re-edit all posts / PMs :crying



I'm currently replying to this post with IE 11.0.56
It doesn't seems to make any double line from Advanced editor

RCK 03 May 2018 10:00

I'm currently replying to this post with IE 11.0.56
It doesn't seems to make double line from quick editor

DamienD 03 May 2018 10:33

Ok, at work I'm using:

https://www.imageupload.co.uk/images...3/Untitled.png

...will let you know what version at home.

RCK 03 May 2018 11:55

Quote:

Originally Posted by nogginthenog (Post 1238032)
Did you ever consider replacing the donation system with Patreon? I chuck a couple of $ a month to a a few youtubers?

There is already one "Monthly donation" Paypal option here, it's working well and is more appropriated to support the plateform fees :)

RCK 03 May 2018 11:56

Quote:

Originally Posted by Akira (Post 1238464)
but if you don't hit "submit" again it makes no duplicate. It's just taking forever.

Tell me if it happens again with the new settings of PHP engine :)

Daedalus 03 May 2018 13:44

A couple of posts made there now, both lightning quick and no warnings about double posting (which for me were occurring without clicking Submit a second time). Good stuff :)

Edit: Make that 3 posts ;)

Akira 03 May 2018 17:17

Quote:

Originally Posted by DamienD (Post 1238502)
Ok, at work I'm using:
https://www.imageupload.co.uk/images...3/Untitled.png
...will let you know what version at home.

You'll be happy to know that the double lines happened to me TOO and I am using a CHROMIUM browser (Vivaldi).
But it doesn't happen always, which is puzzling.
It just happened to me on this post: http://eab.abime.net/showpost.php?p=...8&postcount=11

DamienD 03 May 2018 17:24

It's damn annoying as it happens to me with virtually all posts and PMs :banghead

Akira 03 May 2018 19:47

You know, not 100% sure, but I think I am only getting it on the Quick Reply box, not the proper reply (?) box.
Let's test here by inserting some CRs.
Now another.
Hm...
[edit] nope nothing happened now. Weird.

RCK 10 May 2018 10:16

http://stats.abime.net Moved :cool
New data are only from new server, it means that we will have to wait everything is moved to see previous trafic volume.

Akira 22 May 2018 18:39

What just happened?
All abime down
And now i cannot connect to irc again:
Code:

12:37 [ABIME] !irc.abime.net *** Could not resolve your hostname: Domain name not found; using your IP address (***.***.***.***) instead.                                                                                        |
12:37 [ABIME] !irc.abime.net *** If you are having problems connecting due to ping timeouts, please type /quote PONG iLbNsVg~wz or /raw PONG iLbNsVg~wz now.                                                                    |
12:37 [ABIME] ... ERROR Closing link: (anon@***.***.***.***) [Throttled]


indigolemon 22 May 2018 18:45

IRC has just come back now.

DamienD 22 May 2018 20:25

All of "abime.net" was down for a period this afternoon :sad


All times are GMT +2. The time now is 04:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04622 seconds with 11 queries