English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Apps (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=8)
-   -   iGame - Help please (http://eab.abime.net/showthread.php?t=82821)

Xebec 25 May 2016 00:00

iGame - Help please
 
Hello Amigans,

I've scoured all of the forums, even watched a youtube video, but I still cannot get iGame to load on my Amiga 1200 (ACA1221 - 68020 / 33MB fast ram / KS and WB 3.1).

It's telling me files are missing needed to run; "Can't create App, Make sure all the required MUI mccs are present. please check the included guide".

So far I've copied render.library and guigfx.library from aminet to both Libs: AND Mui:Libs

I've also copied Texteditor.mcc, texteditor.mcp, and Guigfx.mcc to MUI:Libs AND MUI:Libs/mui

MUI is installed (tested an app for it).

What else am I missing?

Thanks :)
John

TuKo 25 May 2016 00:06

Run SnoopDOS, it will tell you where it fails

Retrofan 25 May 2016 00:08

Or reinstall MUI.

Xebec 25 May 2016 01:48

Quote:

Originally Posted by TuKo (Post 1091293)
Run SnoopDOS, it will tell you where it fails

Very cool utility - thank you!

Looks like there are two dependencies not mentioned in the help file for iGame or on Aminet:

screennotify.library
cybergraphics.library

I also see it's looking for a mui.key. Do I have to register MUI for iGame to work? "it looks like 12 places for mui.key)

Xebec 25 May 2016 01:56

OK i've copied those libraries.. and also put render.library in LIBS:libs and not just LIBS: (it quiets down the # of errors in SnoopDos).. but the three remaining errors are:

ToolType - SCREENSHOT
ToolType - NOGUIGFX
ToolType - FILTERUSEENTER

How do I deal with these?

Xebec 26 May 2016 19:57

Does anyone have iGame working with a vanilla OS 3.1, + the 5 files (render.library, guigfx.library, Texteditor.mcc, Texteditor.mcp, and Guigfx.mcc) only working?

Would BetterWB help?

rrorge 18 May 2020 00:47

Quote:

Originally Posted by Xebec (Post 1091316)
OK i've copied those libraries.. and also put render.library in LIBS:libs and not just LIBS: (it quiets down the # of errors in SnoopDos).. but the three remaining errors are:

ToolType - SCREENSHOT
ToolType - NOGUIGFX
ToolType - FILTERUSEENTER

How do I deal with these?

Did you ever resolve this issue?

I have the same

npagonis73 18 May 2020 04:38

The errors in snoopdos or do you get actual errors when opening the apps. I think by default those 3 tool types are commented out and you deal with them if you want from settings. If you have all correct libs igame should start. Doesn’t it?


Sent from my iPhone using Tapatalk

npagonis73 18 May 2020 11:47

Don't know about vanilla 3.1 but it definitely runs on a vanilla 3.1.4 with best WB and mui and MCC mui installed

AMIGASYSTEM 18 May 2020 13:30

http://eab.abime.net/attachment.php?...1&d=1589807592



On OS 3.1 iGame works fine, here's what to install:

- MUI
- Copy TextEditor.mcc -> MUI:Libs
- Copy TextEditor.mcp -> MUI:Libs
- Toltype Icon - Enable NOGUIGFX

These must not be installed unless you have an FPU !!!

- Guigfx.mcc
- Guigfx.library
- Render.library
- Toltype Icon - Disable NOGUIGFX


All times are GMT +2. The time now is 01:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04502 seconds with 11 queries