English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Mouse pointer not visible in AVI output from UAE RTG (http://eab.abime.net/showthread.php?t=91056)

TroyWilkins 03 March 2018 05:49

Mouse pointer not visible in AVI output from UAE RTG
 
Hi everyone and if this has been covered before or is something I'm doing wrong, I apologise.

I'm attempting to use the built-in AVI recording option to make a video of AmiKit X in action, so I can later add a voice-over and add it to my web site.

However, while it appears to work perfectly, the mouse pointer is not at all visible on the recorded AVI file, which means it's not usable footage.

Is this a known bug in WinUAE 3.6.0 32-bit, or have I done something silly with my output properties settings? Or is this simply not possible using the in-built AVI output?

If it's any help, RTG Board is set to UAE Zorro III. I'm happy to provide any more information if necessary, or log files.

Thank you for your time, and for all the fantastic work you do on this software Toni. :great

Toni Wilen 03 March 2018 10:47

Switch off RTG panel "hardware sprite". RTG hardware sprite (mouse cursor) is separately rendered "3d" object in D3D modes.

TroyWilkins 03 March 2018 12:40

Quote:

Originally Posted by Toni Wilen (Post 1223834)
Switch off RTG panel "hardware sprite". RTG hardware sprite (mouse cursor) is separately rendered "3d" object in D3D modes.

Ahh, fantastic, thank you so very much!:great


All times are GMT +2. The time now is 21:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.03805 seconds with 11 queries