English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Apps (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Installing Diskmaster2 on Workbench 3.1 (http://eab.abime.net/showthread.php?t=57585)

Sadface 03 February 2011 10:05

Installing Diskmaster2 on Workbench 3.1
 
I'm trying to get DiskMaster2 installed on Workbench 3.1 via WinUAE. I've got the 3.1 install all done and everything works the way it should. I downloaded DM2 from the homepage, unzipped it, and stuck it in a directory on my C:\ drive, which I had set up UAE to recognize as DH1, but DM2 does not run once Workbench is loaded. The .guide file works fine, and tells me to copy it to a drawer of my choosing, which I did, but DM2 does not appear to be working at all. I also tried the same thing with the LHA file, but DirOpus doesn't seem to know what to do with it. While I do have DirOpus installed, frankly I can't stand it. It's ugly, and I'm not as familiar with it as I am DM2.

Any ideas? I'm stumped.

thomas 03 February 2011 15:46

DiskMaster2 needs ClassAct.

http://aminet.net/package/dev/gui/classact33


All times are GMT +2. The time now is 13:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.03970 seconds with 11 queries