English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   New to Emulation or Amiga scene (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Workbench 3.1+pcmia (http://eab.abime.net/showthread.php?t=44934)

JACK98 22 May 2009 23:33

Workbench 3.1+pcmia
 
Hi all.i was thinking of upgrading to workbench 3.1 soon.now a friend of mine has the chips already.has one of the very first models of A1200.and he tells me anytime he put in 3.1 chips his pcmia slot does not work.was this a common problem or has he a dodgy set of chips?

amigakit.com 22 May 2009 23:47

If they were original 3.1 ROMs they will not affect the PCMCIA port in any way.

http://amigakit.leamancomputing.com/...amiga-roms.jpg

davideo 23 May 2009 00:10

@Jack98

I'd agree with AmigaKit - I've never had this problem with any of my 1200s after fitting 3.1 Roms.

Dave G :cool

prowler 23 May 2009 00:14

Hi Jack,

See this post by TheCorfiot:
http://eab.abime.net/showpost.php?p=551033&postcount=2
His problem may be caused by a missing or outdated library.

prowler

JACK98 23 May 2009 00:17

thanks for the link.


All times are GMT +2. The time now is 22:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.05908 seconds with 11 queries