English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   Amiga scene (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Preload/S WHD how do i enable this ???? (http://eab.abime.net/showthread.php?t=15443)

synchro 03 October 2004 03:04

Preload/S WHD how do i enable this ????
 
Can anyone advise please ???
Thanks in advance

oldpx 03 October 2004 03:08

You simply add a line to the tooltype window of the icon of the game and type "preload" there.

synchro 03 October 2004 03:34

Quote:

Originally Posted by Burseg
You simply add a line to the tooltype window of the icon of the game and type "preload" there.

Thanks Burseg :)
When i read it was best enabled i thought it was an application or something but i still cant get the SPLASHDELAY=0 to work........ :crying

Npl 03 October 2004 04:41

Quote:

Originally Posted by synchro
Thanks Burseg :)
When i read it was best enabled i thought it was an application or something but i still cant get the SPLASHDELAY=0 to work........ :crying

Needs a registered WHDLoad version to take effect. And might only work if set in S:WHDLoad.prefs, but im not sure out that.

synchro 03 October 2004 12:26

Ahh !!!!
seems pointless then. I thought the registered version lost the splashscreen anyway.
No probs it was just one game i was trying to blag that way :)
Thanks for the responses guys

oldpx 03 October 2004 14:24

Registered version doesn't display the "nag" screen but the information about the install is still displayed.

synchro 03 October 2004 14:37

Quote:

Originally Posted by Burseg
Registered version doesn't display the "nag" screen but the information about the install is still displayed.

Understood !!
All has become clear now :)


All times are GMT +2. The time now is 04:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04310 seconds with 11 queries