English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Demos (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=7)
-   -   runaway by 2000AD (http://eab.abime.net/showthread.php?t=94068)

MagikGimp 03 September 2018 17:11

runaway by 2000AD
 
http://www.pouet.net/prod.php?which=13363

No amount of fiddling with settings is getting the scroller on the 2nd disk to appear correctly for me. Am I missing something? There's no need to watch the whole demo from the start BTW as you can begin from that 2nd disk. Cash wrote a special simultaneous screen mode routine for that part of the demo but it must have worked via emulation at some point because how else did someone capture the output correctly for this YouTube video? As usual, that means I'm the one doing something wrong; but what?... :help
I'm using the latest beta of WinUAE.

zipper 03 September 2018 17:45

What do you mean with correctly? Joy down scrolls, lmb/rmb do launch the games.

StingRay 03 September 2018 18:05

Works without any problem for me. Which config are you using?

MagikGimp 03 September 2018 18:35

1 Attachment(s)
Any config. See screenshot for what I get (this one is common A500 quick-start, Windowed 800x600 host):

Toni Wilen 03 September 2018 18:37

It is broken in 4.1.0 betas (and also some other programs that split screen horizontally)

MagikGimp 03 September 2018 18:50

Hi Toni; had a feeling that might be the case. Knew I should have posted in the beta thread!
Out of interest, were you aware of this or is it deliberate? Was it emulated by a hack before and now you're attempting to do it accurately?

Toni Wilen 03 September 2018 19:20

It is simply a bug. As a quick workaround tick "subpixel display emulation" (which emulates AGA only feature but also "fixes" this bug. Note that CPU usage may increase noticeably)

EDIT: Fixed now.


All times are GMT +2. The time now is 09:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04029 seconds with 11 queries