English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   Member Introductions (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Hi Everybody (http://eab.abime.net/showthread.php?t=89644)

tobinj 30 November 2017 16:11

Hi Everybody
 
2 Attachment(s)
Hi all,

I've been reading the forum for a while, finally registered.
I'm just getting back to using my Amiga 500 that I got with the Batman pack for Christmas many many years ago. Been using emulators on and off for a couple years and set up a raspberry pi to play games but its not quite the same as using the real thing.
Aside from a leaking rtc battery, the a500 is still working perfectly. Must be close to 20 years since it was last used. Most of the floppies are also surprisingly still working after all this time.
Taking a while to catch up on all the hardware/software options that are available now and figure out whats compatible with my current setup. Just purchased an aca500 plus, amazing piece of hardware, wb3.1 up and running after only a few minutes. Slowly remembering shell commands etc. to get software installed but great to be back using it again

prowler 30 November 2017 17:50

Hi tobinj, and welcome aboard! :great

You've joined us here for all the right reasons. Hope you enjoy your stay. :)

DH 30 November 2017 18:02

Hi tobinj, welcome aboard :great

This is by far the best place to sound out your problems, ideas and generally anything else Amiga related, hope you enjoy your stay :)


All times are GMT +2. The time now is 17:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.03875 seconds with 11 queries