English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Games (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Civilization issue (http://eab.abime.net/showthread.php?t=50383)

Lorfarius 22 January 2010 21:16

Civilization issue
 
Recently picked up a boxed copy of Civilization with all the manuals which looked to be in amazing condition. However I ran through the HD install which went perfectly yet when I boot the game it keeps asking me to insert Disk 8. As far as I'm aware there is only 4 disks and a quick look on several auctions on ebay shows the same, have I done something silly?

Retro-Nerd 22 January 2010 21:21

I know this problem. The original DOS installer tells (after the install) you to write these assigns in your s-s or user-startup iirc.

Quote:

ASSIGN CIV1: DHX:CIVILIZATION/
ASSIGN CIV2: DHX:CIVILIZATION/
ASSIGN CIV3: DHX:CIVILIZATION/
ASSIGN CIV4: DHX:CIVILIZATION/
This should work. If not, try the WHDLoad preinstalled version. DHX: is your HD, e.g. DH0.

s2325 22 January 2010 21:23

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php...=11207&t=11207

in Civilization folder make assign CIV0: "" to CIV8: ""

Retro-Nerd 22 January 2010 21:25

Even simpler. :laughing

Lorfarius 23 January 2010 14:23

Fantastic, panic over :) Thanks guys


All times are GMT +2. The time now is 08:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.03987 seconds with 11 queries