English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Other (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=74)
-   -   PCMIA Net 3c589.device (http://eab.abime.net/showthread.php?t=48559)

paulisthebest 04 November 2009 13:38

PCMIA Net 3c589.device
 
Woohoo, my new accelerator board came today, 8mb of ram on it, so almost all WHDLOAD games work, ive also registered that so waiting for my key.

Now, the 3C589D combo card - i got it installed and i got miamideluxe installed. I think ive got it setup right, im just wondering what browser to use with it for basic internet browsing.

The amiga is an a1200 with 8mb fast ram, 2mb chip ram, and workbench 3.1.

Any help would be appreciated :)

meega 04 November 2009 13:49

What is the "accelerator" - just a RAM board? If so, unless you put a 4MB simm in that expansion you might get PCMCIA conflict...

Angus 04 November 2009 13:52

Quote:

Originally Posted by paulisthebest (Post 612171)
Woohoo, my new accelerator board came today, 8mb of ram on it, so almost all WHDLOAD games work, ive also registered that so waiting for my key.

Now, the 3C589D combo card - i got it installed and i got miamideluxe installed. I think ive got it setup right, im just wondering what browser to use with it for basic internet browsing.

The amiga is an a1200 with 8mb fast ram, 2mb chip ram, and workbench 3.1.

Any help would be appreciated :)

IBrowse is a pretty good option, btw, if memory serves (my memory!) you may want a couple of aminet files called card_reset and I think card something else which correct a couple of Amiga pcmcia issues. Also (I think AmiTCP and Genesis both actually work somewhat better with the pcmcia than Miami. Probably nothing too major though.

paulisthebest 04 November 2009 13:58

Quote:

Originally Posted by meega (Post 612173)
What is the "accelerator" - just a RAM board? If so, unless you put a 4MB simm in that expansion you might get PCMCIA conflict...

its the MTec 1230 MK-IV Accelerator Board 030/40-MHz. The 8mb is onboard, there is no simm expansion slot.



meega 04 November 2009 14:00

Sounds like you could be good to go. :)

paulisthebest 04 November 2009 14:34

Ok, downloaded ibrowse, mui3.8 etc all installed, got miamidx in bkg running and online, but if i try to go to a website it says HOST LOOKUP FAILED, NO DNS ENTRY found, anyone shed some light on this?

Predseda 04 November 2009 14:37

Quote:

Originally Posted by paulisthebest (Post 612177)
its the MTec 1230 MK-IV Accelerator Board 030/40-MHz. The 8mb is onboard, there is no simm expansion slot.


If there is a jumper to switch between 4/8mb respectivelly, it is possible that you will need to degrade your memory. M-TECs are well known for PCMCIA conflicts in more than 4mb memory mode, I also have one. You will see.

paulisthebest 04 November 2009 14:58

its ok ive sorted it, wow internet on my amiga! It was to do with TCP/IP settings!


All times are GMT +2. The time now is 05:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04210 seconds with 11 queries