English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Probs with Rebels Mega Demo II (http://eab.abime.net/showthread.php?t=45364)

HOL2001 10 June 2009 23:40

Probs with Rebels Mega Demo II
 
Hi there!

Sorry to report again a problem.
When I start the Rebels Mega Demo II in WinUAE everything works fine until the forth part (Fuzzacs Bobdemo).
Then I get the Guru: 0000000B AAAAAAAA
Same happens in Quikstart mode...:(
:help

HOL2001 11 June 2009 01:08

No one else with that prob? :sad

Toni Wilen 11 June 2009 08:55

CRC32 missing. It can be image issue. (before someone replies "it works fine here" without listing checksums..)

StingRay 11 June 2009 09:10

Demo works fine in WinUAE, I guess your image is broken. Try with this image.

HOL2001 11 June 2009 09:44

Quote:

Originally Posted by StingRay (Post 558596)
Demo works fine in WinUAE, I guess your image is broken. Try with this image.

Yes! Your is image works fine! Thanks for that! :great
My image is crappy... :banghead
Is there still a need for CRC32?
If yes, how can I find out the checksum of my crappy image?
Is there a special prog?

TCD 11 June 2009 09:55

Quote:

Originally Posted by HOL2001 (Post 558611)
If yes, how can I find out the checksum of my crappy image?
Is there a special prog?

Make a zip or rar archive of it. When you open the archive one of the columns shows you the CRC32 of the packed file :)

Genju 11 June 2009 11:07

There's also a program called "fsum": http://www.slavasoft.com/fsum/
It supports a wide range of hashing algorithms, comes in handy quite often.

HOL2001 11 June 2009 13:12

It is a 2 disks version as dms files.

First disk is called Rebels.Mega2a.dms CRC32 is 51D5052D
Second disk is called Rebels.Mega2b.dms CRC32 is 233DF6D6

StingRay 11 June 2009 13:16

It's not a 2 disk version, it's just 2 dms archives for the disk.

HOL2001 11 June 2009 13:20

Ah? So may this call the trouble?
Sorry, if that is a silly question, but I am not so much experienced in this things. ;)

StingRay 11 June 2009 13:42

No problem. :) These split DMS archives are quite stupid anyway, I never understood the reason why anyone needed them. I guess that was indeed your problem, I suppose you decrunched each dms archive to a separate disk instead of using the same disk for both dms files. :)

HOL2001 11 June 2009 14:28

Quote:

Originally Posted by StingRay (Post 558751)
No problem. :) These split DMS archives are quite stupid anyway, I never understood the reason why anyone needed them. I guess that was indeed your problem, I suppose you decrunched each dms archive to a separate disk instead of using the same disk for both dms files. :)

Yes I think you are right. But as I now own a working version I will delete that crappy version...:)

Toni Wilen 11 June 2009 20:23

Perhaps I could add some kind of automagic split DMS support but I am not sure if it is worth the trouble :)

StingRay 11 June 2009 20:31

I wanted to suggest that actually but then thought "nah, not really important" :) If it's not too hard to implement it would be a "nice to have" feature though.


All times are GMT +2. The time now is 00:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04761 seconds with 11 queries