English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   News (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Vampire Gold Core v2.9 released (http://eab.abime.net/showthread.php?t=91736)

Starglider 2 24 April 2018 00:55

Quote:

Originally Posted by Sinphaltimus (Post 1236681)
I don't know. Not entirely into the AtariST thing. I tried it once on my ECS Amiga 500 and got as far as the emuTOS screen but never figured out how to get freeMint to load up.

Are there any step by step instructions out there? I'd be interested in making an entertaining instructional video for my channel.

http://youtube.com/perifractic

AMIGASYSTEM 24 April 2018 00:56

On AMiGA there is so much to do, why waste time on ATARI that respect but has nothing in common with Amiga OS :confused

Starglider 2 24 April 2018 00:58

Quote:

Originally Posted by AMIGASYSTEM (Post 1236685)
On AMiGA there is so much to do, why waste time on ATARI that respect but has nothing in common with Amiga OS :confused

Because we can.

kolla 25 April 2018 12:05

Atari provides what Amiga cannot - a legal to distribute operating system that fits the hardware :)

AMIGASYSTEM 25 April 2018 12:11

Yes, but it is not an Amiga, all Amiga projects are always finished ahead of time, in my opinion better focus on one thing.:)

KONEY 26 April 2018 14:26

To show off against ST users, obviously :) But if this involves using an LCD display then it's completely useless as I have already ST emulators running on PC/LCD.

Quote:

Originally Posted by AMIGASYSTEM (Post 1236685)
On AMiGA there is so much to do, why waste time on ATARI that respect but has nothing in common with Amiga OS :confused


kolla 26 April 2018 15:17

Quote:

Originally Posted by KONEY (Post 1237255)
But if this involves using an LCD display then it's completely useless as I have already ST emulators running on PC/LCD.

And we already have WinUAE too.

Megol 26 April 2018 15:35

Quote:

Originally Posted by AMIGASYSTEM (Post 1236685)
On AMiGA there is so much to do, why waste time on ATARI that respect but has nothing in common with Amiga OS :confused

Perhaps this isn't just an Amiga accelerator?

Sinphaltimus 26 April 2018 15:44

Indeed, Apollo Team could be working with Atari developers to bring the Vampire to Atari 68k as well. I imagine with all the support out there, perhaps we may even see a vampire for 68k macs. Is it really that far of a stretch to imagine?

amiga1260 19 May 2018 22:16

Today I got my Vampire 600 version 2.1. I already got Coffin R51 and it gives me a black/White color instead of full color.

I know I have to register the Vampire. After I register the Vampire, I saw that the firmware Gold firmware 2.9 got updated.

I downloaded the firmware and flashed my Vampire 600 and I got a full color screen.:)

Does Apollo immediately update the firmware after registering?

Starglider 2 19 May 2018 22:36

Is the Vampire fully compatible with 1MB chip RAM on a revision 5a A500? I did a mod to achieve it years ago, but since replacing my modded Kickstart with the Vampire, some games won't load.

IanP 20 May 2018 01:33

Quote:

Originally Posted by amiga1260 (Post 1242423)
Today I got my Vampire 600 version 2.1. I already got Coffin R51 and it gives me a black/White color instead of full color.

I know I have to register the Vampire. After I register the Vampire, I saw that the firmware Gold firmware 2.9 got updated.

I downloaded the firmware and flashed my Vampire 600 and I got a full color screen.:)

Does Apollo immediately update the firmware after registering?

Updates are currently being released about once a week to include new board IDs. Majsta usually supplies the IDs for inclusion on the white list but registering is still probably a good idea anyway.

amiga1260 20 May 2018 06:57

@IanP: Thank you for the information.

Sinphaltimus 21 May 2018 17:21

Quote:

Originally Posted by Starglider 2 (Post 1242427)
Is the Vampire fully compatible with 1MB chip RAM on a revision 5a A500? I did a mod to achieve it years ago, but since replacing my modded Kickstart with the Vampire, some games won't load.

Yes. I have the same MOD. If some games don't work with Vampire that do without then you may need to run in turtle mode or run one of the degraders (which is essentially turtle mode). I don't know the procedure. Perhaps someone else who does will chime in or you can hit the Apollo forums...

Starglider 2 21 May 2018 19:07

Many thanks!


All times are GMT +2. The time now is 12:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04304 seconds with 11 queries