English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   MarketPlace (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Stuff for sale amiga a1200 plus more retro stuff (http://eab.abime.net/showthread.php?t=52798)

blast 17 May 2010 11:19

Stuff for sale amiga a1200 plus more retro stuff
 
Saw my earlier post moved, apologies didnt notice your marketplace section. You can view my other post about the Amiga a1200 I am preparing to sell.

Thought I would offer you all here the chance to aquire some of what I am clearing. So I have these things that may interest you

1: Amiga a1200, seems fully working (see other post for more details)

2: Spectrum+3 action pack boxed complete, nice condition. Powers on but does not read discs. Seems its probably just the well known problem of the disc drive belt getting brittle and snapping. I have bought 2 x new belt but doubt I have the technical expertise to fit it.

3: Amstrad CPC 6128: It all lights up but I have no monitor to try it on or games to test in it. If you can tell me what sort of monitors I could test it on I may get one.

4: Binatone TV master think its a Mk6, boxed in good condition. Have tested it all minus the gun as I only have LCD tv's now so cant test it. Console makes a noise when gun plugged in.

Ive lots of other stuff too from retro to modern, having a huge sale off and may do a boot sale. Let me know if there is anything you are after, never know I may have it.

Will take sensible offers on any of the above. Bear in mind I do know what the Ebay selling prices are ;)

Located in Bristol near junction 17 m5 for pick ups or can consider posting.

Many thanks

JonSick 18 May 2010 09:58

Any idea what you're after for the A1200 (posted)?

blast 18 May 2010 13:47

http://i86.photobucket.com/albums/k9...s/DSCF0948.jpg

http://i86.photobucket.com/albums/k9...s/DSCF0949.jpg

http://i86.photobucket.com/albums/k9...s/DSCF0950.jpg

http://i86.photobucket.com/albums/k9...s/DSCF0559.jpg

blast 18 May 2010 13:49

Added Pictures above.

Jonsick, thanks for the message. Without knowing if its just standard I dont know. Need to find out if it has a ram expansion or bigger HD or what OS it runs. Most likely its just standard but I cant tell right now as I have no knowledge of Amiga at all. Will work on finding these things out later.

JLPedro 18 May 2010 14:33

I am interested in the CPC 6128 if you can ship it to Portugal, pending on total price also (my pockets are very short). A pic or two would be nice.

Edit: the only two way's i know to conect the CPC is with an amstrad cpc monitor or an RGB to scart cable, but i'm willing to take it even untested.

scrappysphinx 18 May 2010 15:56

to find out if the amiga has a hard drive just turn it on and see if it boots into workbench and to find out if it has an expansion just pull the cover off on the bottom of the amiga and see if anything is connected to the expansion port

blast 18 May 2010 16:43

Quote:

Originally Posted by JLPedro (Post 670223)
I am interested in the CPC 6128 if you can ship it to Portugal, pending on total price also (my pockets are very short). A pic or two would be nice.

Edit: the only two way's i know to conect the CPC is with an amstrad cpc monitor or an RGB to scart cable, but i'm willing to take it even untested.

Thanks Pedro. I looked at what you said and it seems what I needed was scart to 6 pin din. Couldent see anywhere to connect RGB to the computer.

I will take some pictures later for you but be warned its not pretty, yellowed keys and has some paint splash's.






Quote:

Originally Posted by scrappysphinx (Post 670252)
to find out if the amiga has a hard drive just turn it on and see if it boots into workbench and to find out if it has an expansion just pull the cover off on the bottom of the amiga and see if anything is connected to the expansion port

Thanks for that. As Ralph Wiggum would say "Im learnding". Amiga does not boot to workbench but then I read earlier they dont always if they dont spin fast enough? has to be reset or something. I'll check the expansion port later when the kids are in bed.

Many thanks

scrappysphinx 18 May 2010 17:00

yeah if it has an old 2.5" hdd in sometimes the drive doesn't spin up before the machine boots. All you have to do is soft reset the machine, to do that you just hold down the ctrl (next to the caps lock) and the two amiga (A) keys either side of the space bar after the insert disk screen comes up.

JLPedro 18 May 2010 18:03

The rgb signal is taken from the 6 pin conector. The yellow keys i can "retrobrite" if the case is recoverable is fine.

Thanks, JP

blast 18 May 2010 19:53

Amstrad picture

http://i86.photobucket.com/albums/k9...s/DSCF0951.jpg

JLPedro 19 May 2010 18:08

Boy it's yellow! But at least all keys are perfect yellow :D, PM sent, still interested.

Paul_s 19 May 2010 18:54

Blimey, that Amstrad is a blast from the past. One of my friends from school had one! :laughing

Same shell as the Spectrum +3 I believe as Amstrad manufactured those...

JLPedro 19 May 2010 19:19

Yes Amstrad manufatured the +3, but the cpc 6128 case is no exacty the same as the +3, but they share the same style (and the 3'' floppy drive).

JLPedro 24 May 2010 13:33

I have to withraw my interest in this CPC 6128 :(.

Thanks blast.

blast 27 May 2010 14:46

I have now finished investigating the A1200. There is no memory expansion and no HD. I will take £60 for the machine and the above pictured games plus £15.50 for postage by Parcelforce 48

scrappysphinx 27 May 2010 14:56

just one more friendly piece of advice, if you want to send your a1200 via courier try www.parcel2go.com they are a reseller of courier service and you can usually send a parcel within the UK for about £8. Its a 3 day service but in my experience every parcel i've sent through them has arrived next day.

Mike

blast 27 May 2010 15:08

Quote:

Originally Posted by scrappysphinx (Post 672834)
just one more friendly piece of advice, if you want to send your a1200 via courier try www.parcel2go.com they are a reseller of courier service and you can usually send a parcel within the UK for about £8. Its a 3 day service but in my experience every parcel i've sent through them has arrived next day.

Mike

Thanks Scrappy

I often get asked to use this by international buyers when I sell on Ebay. Problem is you have to wait in all day and they dont guarantee to turn up so then you have to wait in the next day too. Sadly thats never possible due to work and family commitments.

p2g_qc 01 June 2010 20:05

Quote:

Originally Posted by blast (Post 672838)
Thanks Scrappy

I often get asked to use this by international buyers when I sell on Ebay. Problem is you have to wait in all day and they dont guarantee to turn up so then you have to wait in the next day too. Sadly thats never possible due to work and family commitments.

Hi Blast,

My name is George Iveson and I am the Quality Controller at Parcel2go.com. I would like to update you regarding your comments on all day appointments, while this is correct parcels been shipped with DHL and ParcelForce can be dropped of at local depots.

If you ever need to do this you can email me on quality@parcel2go.com or contact our free live chat service up to 11pm seven days a week we then inform you of the nearest depot for drop off.

Hope you find this information of help.

Kindest Regards
George Iveson
Quality Controller.

fitzsteve 01 June 2010 20:33

Also they can collect from your place of work. Thats what I do but both parcelforce and dhl have a contract with my company and are there everyday at 3pm so it makes life easier for me.

Steve.

bebek 01 June 2010 22:03

I am interested in Spectrum +3. What price do you have in mind ? PM sent.


All times are GMT +2. The time now is 00:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04438 seconds with 11 queries