English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   How do I use CD-ROM in Winuae? (http://eab.abime.net/showthread.php?t=69286)

retrogamer 18 May 2013 20:14

How do I use CD-ROM in Winuae?
 
How do I use CD-ROM in Winuae so I can play CD_ROM games?

Toni Wilen 18 May 2013 20:28

Physical CD: Tick Harddrives panel "CDFS automount CD/DVD drives". Make sure "CD drive/image" (below CDFS option) says Autodetect or drive letter of your CD/DVD/BD drive. (If you only want to mount single CD drive).

Image file: Tick same option + click "Select image file".

DO NOT add the CD drive letter as a harddrive. There is also no need for CD0: mountlists or CD filesystems etc. on Amiga side.

retrogamer 18 May 2013 21:29

Thanks for the help. :)

It works perfect now :p

amigappc 20 February 2021 11:22

What CD drive letter is used to reference such drive in Direcory Opus?


Quote:

Originally Posted by Toni Wilen (Post 889199)
Physical CD: Tick Harddrives panel "CDFS automount CD/DVD drives". Make sure "CD drive/image" (below CDFS option) says Autodetect or drive letter of your CD/DVD/BD drive. (If you only want to mount single CD drive).

Image file: Tick same option + click "Select image file".

DO NOT add the CD drive letter as a harddrive. There is also no need for CD0: mountlists or CD filesystems etc. on Amiga side.


amigappc 20 February 2021 11:28

No need for help. "info" command in CLI solved it.

DamienD 20 February 2021 13:59

Quote:

Originally Posted by amigappc (Post 1463818)
what cd drive letter is used to reference such drive in direcory opus?

cd0: ;)


All times are GMT +2. The time now is 14:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04056 seconds with 11 queries